Speciaal Onderwijs 4 De Windroos Boxmeer

Aantal leerlingen per schooljaar
(12 leerlingen in schooljaar 2018-2019)

Aantal leerlingen per jaar, 4 De Windroos Boxmeer. Gegevens voor de schooljaren 2016-2017 tot en met 2018-2019. 4 De Windroos Boxmeer telt 12 leerlingen in schooljaar 2018-2019.

Kaart met scholen in de omgeving

4 De Windroos Boxmeer (nummer 1 op de kaart) met de dichtstbijzijnde scholen. De kaart toont schoolvestigingen van het type Speciaal Basisonderwijs.

Download hier een schat aan informatie over het onderwijs in de gemeente via de download website van OpenInfo.nl. Heel veel bronnen handig gecombineerd in diverse Excel documenten.


Speciaal Onderwijs 4 De Windroos Boxmeer biedt primair onderwijs van het type "Speciaal Onderwijs" met de denominatie "Rooms-Katholiek". Er zijn 2 scholen met "4 De Windroos" in hun naam.

Leerlingaantallen naar postcode van het huisadres van de leerlingen
Schooljaar 2018-2019, 4 De Windroos


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerling gegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal leerlingen per postcode van de huisadressen van de leerlingen van 4 De Windroos in schooljaar 2018-2019.

De meeste (5) leerlingen van 4 De Windroos wonen in schooljaar 2018-2019 in postcodegebied 5831.

Aantal leerlingen per leeftijdscategorie
Schooljaren 2016-2017 t/m 2018-2019, 4 De Windroos


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlingdata

worden geladen!Percentage en aantal leerlingen per schooljaar en per leeftijdscategorie voor Speciaal Onderwijs 4 De Windroos Boxmeer. Klik op de segmenten in de grafiek om het aantal en percentage leerlingen te zien.


Toelichting op het aantal leerlingen per leeftijdscategorie:
De gestapelde staafgrafiek toont hoeveel leerlingen er per schooljaar en per leeftijdscategorie zijn. De categorieën zijn leerlingen van 0 tot en met 5 jaar (in principe zijn dit kleuters in groep 1 en groep 2 van 4 en 5 jaar). Leerlingen van 6 tot en met 8 jaar vormen de onderbouw, van groep 3, groep 4 en groep 5. Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, 7 en 8. In het primair onderwijs komen ook oudere leerlingen voor, met name in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Deze leerlingen vormen het grootste deel van de leeftijdscategorie van 13 jaar en ouder.
Aantal leerlingen naar leeftijd
Schooljaar 2018-2019, 4 De Windroos


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinggegevens

worden geladen!Aantal leerlingen naar leeftijd voor 4 De Windroos Boxmeer in Boxmeer.

Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: Speciaal Onderwijs 4 De Windroos Boxmeer.

BRIN en vestigingsnummer: 01GF01.

Denominatie: Rooms-Katholiek.

Soort onderwijs: Speciaal Onderwijs.

Schoolnaam: SO4 De Windroos.

Schoolbestuur: Stichting Conexus. Bestuursnummer: 29810.

Adres: Pastoor Kerstenstraat 38, 5831 EW, Boxmeer. Gemeente Land van Cuijk, Noord-Brabant. Telefoon: 0243733960.

Website van de school: geen internetadres bekend.

Organisatiestructuur: Speciaal Onderwijs 4 De Windroos Boxmeer is 1 van de 2 vestigingen in het primair onderwijs binnen de school SO4 De Windroos. En 1 van de 32 primair onderwijs vestigingen binnen het bestuur Stichting Conexus. Daarbij vallen er 30 verschillende scholen binnen dit bestuur. Er zijn 566 vestigingen in het primair onderwijs met deze organisatiestructuur met meer dan 1 vestiging bij 1 school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 7.069 primair onderwijs schoolvestigingen).

Advertentie:

Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging en het bestuur van de school heeft de onderwijsinspectie de volgende onderzoeksgegevens gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Vierjaarlijks onderzoek bestuur en scholen/opleidingenGeen eindoordeel30 juni 2020Toezicht SO vestigingSO4 De Windroos
Oordeel over het financiële beheerVoldoende30 juni 2020Toezicht BestuurStichting Conexus
Financieel beheerVoldoende30 juni 2020Onderzoek BestuurStichting Conexus
ContinuïteitVoldoende30 juni 2020Onderzoek BestuurStichting Conexus
DoelmatigheidGeen oordeel30 juni 2020Onderzoek BestuurStichting Conexus

Klik hier en toon alle 44 rijen met inspectieresultaten...

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Advertentie:

Basisschool 4 De Windroos Boxmeer ligt in de buurt Bakelgeert-Zuid.

Hier zie je 2 van de meer dan 100 onderwerpen die op de pagina over de buurt Bakelgeert-Zuid getoond worden: (1) Hoeveel jongeren (leeftijd 0 tot 15 jaar) er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners. En (2) het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar.

4.550 meter

is de gemiddelde afstand tussen het woonadres van een leerling en het adres van de school. De gemiddelde afstand voor heel Land van Cuijk is 2.495 meter.


Toelichting op de gemiddelde afstand in meters tussen het woonadres van de leerlingen en postcode van de schoolvestiging:
De afstand is berekend op basis van de RD-coördinaten van de 4 cijferige postcode van de leerling en de volledige postcode van de schoolvestiging. Omdat de berekening op basis van een 4-cijferige postcode van de leerling gebeurt, is er sprake van een beperkte nauwkeurigheid. Als de postcode van de leerling en vestiging gelijk zijn op basis van de eerste 4 tekens van een postcode, dan is de berekende afstand 0, terwijl die in werkelijkheid groter zal zijn.
Jongeren in buurt Bakelgeert-Zuid: 14,08%


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: percentage inwoners in de leeftijdscategorie van 0 tot 15 jaar voor de buurt Bakelgeert-Zuid.

Meer over buurt Bakelgeert-Zuid
Inkomen in buurt Bakelgeert-Zuid: €24.921


Heel even geduld alsjeblieft...

de inkomensgegevens worden geladen!Bevolking, inkomen: gemiddeld inkomen per inwoner per jaar voor buurt Bakelgeert-Zuid.

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Land van Cuijk via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (primair) onderwijs in de gemeente gemeente Land van Cuijk. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel documenten.

Download!
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Kinderopvang in de omgeving van de school

In de buurt Bakelgeert-Zuid wonen 145 jongeren en zijn 105 plaatsen voor kinderopvang beschikbaar: 40 bij de buitenschoolse opvang (BSO), 6 bij gastouders (VGO) en 59 bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal (KDV). Dit maakt dat er gemiddeld 0,72 opvangplaats per jongere in de buurt van 4 De Windroos Boxmeer is.


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens over de kinderopvang

in de buurt van de school worden geladen!Alle locaties
Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

"Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich een mislukkeling voelen."
Locaties voor kinderopvang

Deze 10 kinderopvanglocaties zijn het meest dichtbij 4 De Windroos Boxmeer beschikbaar (bekijk de volledige lijst voor de gemeente Land van Cuijk):

NaamAantal plaatsenTypeAdres
Spring, Het Kleine Bolwerk59KDVStationsweg 40 Boxmeer
Spring, Het Kleine Bolwerk40BSOStationsweg 40 Boxmeer
Manders-Martens6VGOBegijnenstraat 10 Boxmeer
Manders-Martens4VGOCarmelietenstraat-west 17 Boxmeer
Cornelissen6VGOKarekiet 22 Boxmeer
Vousten6VGOWim de Körverstraat 11 Boxmeer
Spring, BSO De Koele Kikker60BSOFrans Halsstraat 29 Boxmeer
Spring, De Koele Kikker47KDVFrans Halsstraat 31 Boxmeer
Dagopvang & BSO De Dag Door3BSOde Raetsingel 5 Boxmeer
Dagopvang & BSO De Dag Door24KDVde Raetsingel 5 Boxmeer
Gebruikte open data bronnen

Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers.nl de 'harde' 'statistische' informatie verzameld. De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open data bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland. Zie deze bronbeschrijving.

Bronnen basisscholen
Gerelateerde informatie

Overzicht van vestigingen met het schoolbestuur Stichting Conexus:

Bekijk het overzicht van alle basisscholen in de woonplaats Boxmeer op de overzichtspagina voor primair onderwijs in de woonplaats Boxmeer.

En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van Speciaal Onderwijs 4 De Windroos Boxmeer op de buurtpagina voor Bakelgeert-Zuid.

Aanmelden bij de basisschool in Boxmeer?
Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind?

Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen. Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten,... Daarnaast speelt reistijd een rol en kun je een keuze maken voor je geloofsovertuiging: Christelijk, Reformatorisch, Rooms Katholiek, Islamitisch, openbaar... En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: Montessori, Dalton, Freinetschool...

Ter overweging bij alle cijfers:

Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus. De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan. Daarom kan er ook verschil bestaan tussen het middelbareschoolniveau op basis van de eind toets score en de schooladviezen en uitstroom naar bijvoorbeeld het VMBO, de HAVO of het VWO. De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, dit is leidend voor de plaatsing in het voortgezet onderwijs. Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats.