Bekijk ook: opvallend verschil tussen de beursprijzen en de consumentenprijzen voor gas!

(Voortgezet) Speciaal Onderwijs Klimop Huizen

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen.
Inhoudsopgave Inhoud en meer informatie:

Contactgegevens / Leerlingen per jaar / Kaart / Kinderopvang / Onderwijsinspectie / Personeel / Bronnen en definities / Download

(Voortgezet) Speciaal Onderwijs Klimop Huizen biedt primair onderwijs van het type "(Voortgezet) Speciaal Onderwijs" met de denominatie "Protestants-Christelijk" aan 119 leerlingen in schooljaar 2021-2022. Er zijn 29 scholen met "De Klimop" in hun naam.

Scholen gemeente Huizen
Aantal leerlingen per schooljaar (119 leerlingen in schooljaar 2021-2022)
Schooljaren 2017-2018 t/m 2021-2022, Klimop

Aantal leerlingen per jaar, Klimop Huizen. Gegevens voor de schooljaren 2017-2018 tot en met 2021-2022. Klimop Huizen telt 119 leerlingen in schooljaar 2021-2022.

Kaart met scholen in de omgeving

Klimop Huizen (nummer 1 op de kaart) met de dichtstbijzijnde scholen. De kaart toont schoolvestigingen van het type Speciaal Basisonderwijs.

Download hier een schat aan informatie over het onderwijs in de gemeente via de download website van OpenInfo.nl. Heel veel bronnen handig gecombineerd in diverse Excel documenten.
Leerlingaantallen naar postcode van het huisadres van de leerlingen
Schooljaar 2021-2022, Klimop


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerling gegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal leerlingen per postcode voor de 8 meest voorkomende postcodes van de huisadressen van de leerlingen van Klimop in schooljaar 2021-2022.

De meeste (10) leerlingen van Klimop wonen in schooljaar 2021-2022 in postcodegebied 1274.

Aantal leerlingen per leeftijdscategorie
Schooljaren 2017-2018 t/m 2021-2022, Klimop


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlingdata

worden geladen!Percentage en aantal leerlingen per schooljaar en per leeftijdscategorie voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Klimop Huizen. Klik op de segmenten in de grafiek om het aantal en percentage leerlingen te zien.


Toelichting op het aantal leerlingen per leeftijdscategorie:
De gestapelde staafgrafiek toont hoeveel leerlingen er per schooljaar en per leeftijdscategorie zijn. De categorieën zijn leerlingen van 0 tot en met 5 jaar (in principe zijn dit kleuters in groep 1 en groep 2 van 4 en 5 jaar). Leerlingen van 6 tot en met 8 jaar vormen de onderbouw, van groep 3, groep 4 en groep 5. Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, 7 en 8. In het primair onderwijs komen ook oudere leerlingen voor, met name in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Deze leerlingen vormen het grootste deel van de leeftijdscategorie van 13 jaar en ouder.
Aantal leerlingen naar leeftijd
Schooljaar 2021-2022, Klimop


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinggegevens

worden geladen!Aantal leerlingen naar leeftijd voor Klimop Huizen in Huizen.

Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Klimop Huizen School voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen.

BRIN en vestigingsnummer: 01TQ03.

Denominatie: Protestants-Christelijk.

Soort onderwijs: (Voortgezet) Speciaal Onderwijs.

Schoolnaam: Zeer MOeilijk Lerende Kinderen School Klimop.

Schoolbestuur: Stichting Elan. Bestuursnummer: 42687.

Adres: IJsselmeerstraat 3-A, 1271 AA, Huizen. Gemeente Huizen, Noord-Holland. Telefoon: Onbekend..

Website van de school: geen internetadres bekend.

Organisatiestructuur: (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Klimop Huizen is 1 van de 4 vestigingen in het primair onderwijs binnen de school Zeer MOeilijk Lerende Kinderen School Klimop. En 1 van de 8 primair onderwijs vestigingen binnen het bestuur Stichting Elan. Daarbij vallen er 5 verschillende scholen binnen dit bestuur. Er zijn 566 vestigingen in het primair onderwijs met deze organisatiestructuur met meer dan 1 vestiging bij 1 school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 7.069 primair onderwijs schoolvestigingen).

Personeelsgegevens

Hier worden vier grafieken met personeelsgegevens getoond voor de school Zeer MOeilijk Lerende Kinderen School Klimop.
Vestiging (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Klimop Huizen is 1 van de 4 primair onderwijs vestigingen binnen de school Zeer MOeilijk Lerende Kinderen School Klimop en school Zeer MOeilijk Lerende Kinderen School Klimop valt samen met 5 andere scholen onder het bestuur Stichting Elan. De personeelsgegevens zijn alleen beschikbaar voor de school als geheel, de gegevens zijn helaas niet beschikbaar op het niveau van de vestiging. Vanuit DUO zijn personeelsgegevens beschikbaar in zowel aantallen personen als aantallen FTE. De aantallen worden onderverdeeld naar type functie en soort dienstverband en naar geslacht en leeftijd van de medewerkers. De gegevens zijn beschikbaar per bestuur (bevoegd gezag) en per school (instelling, niveau BRIN nummer). De gegevens zijn beschikbaar per jaar sinds 2011.

Aantal personeelsleden per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden naar functie per schooljaar voor de school Zeer MOeilijk Lerende Kinderen School Klimop.

Aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per schooljaar voor de school Zeer MOeilijk Lerende Kinderen School Klimop.

Percentage vrouwen en mannen in dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in FTE per schooljaar voor de school Zeer MOeilijk Lerende Kinderen School Klimop.

Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Stichting Elan.

Aantal FTE in tijdelijke of vaste dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het totaal aantal FTE personeel met een tijdelijk of vast dienstverband per schooljaar voor de school Zeer MOeilijk Lerende Kinderen School Klimop.

Meer personeelsgegevens
Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging en het bestuur van de school heeft de onderwijsinspectie de volgende onderzoeksgegevens gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Vierjaarlijks onderzoek bestuur en scholen/opleidingenGeen eindoordeel19 oktober 2018Toezicht SO vestigingElan College Huizen
Oordeel over het financiële beheerVoldoende19 oktober 2018Toezicht BestuurStichting Elan
Financieel beheerVoldoende19 oktober 2018Onderzoek BestuurStichting Elan
ContinuïteitVoldoende19 oktober 2018Onderzoek BestuurStichting Elan
RechtmatigheidVoldoende19 oktober 2018Onderzoek BestuurStichting Elan

Klik hier en toon alle 22 rijen met inspectieresultaten...

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

7.744 meter

is de gemiddelde afstand tussen het woonadres van een leerling en het adres van de school. De gemiddelde afstand voor heel Huizen is 1.946 meter. Basisschool Klimop Huizen ligt in buurt Wolfskamer.

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Huizen via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (primair) onderwijs in de gemeente gemeente Huizen. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel documenten.

Download!
Tip: Spelend leren met je kleuter voor groep 1 en 2
Thuis spelend oefenen voor kleuters op de relevante ontwikkelingsgebieden die in bijvoorbeeld de Cito-toets voor eind groep 2 voorkomen

Spelend leren. Dat doen kinderen in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft. Daar wil je als ouder bij helpen! En dat kan met de ideeën in dit document met een schat aan materiaal om met je kind te gebruiken. Dat kan de hele dag, zonder dat je kind het door heeft. Het is gezellig en leerzaam!

Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Kinderopvang in de omgeving van de school

In de wijk Havengebied wonen 195 jongeren en zijn 104 plaatsen voor kinderopvang beschikbaar: 104 bij de buitenschoolse opvang (BSO), 0 bij gastouders (VGO) en 0 bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal (KDV). Dit maakt dat er gemiddeld 0,53 opvangplaats per jongere in de wijk van Klimop Huizen is.


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens over de kinderopvang

in de buurt van de school worden geladen!Alle locaties
Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

"Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich een mislukkeling voelen."
Locaties voor kinderopvang

Deze 10 kinderopvanglocaties zijn het meest dichtbij Klimop Huizen beschikbaar (bekijk de volledige lijst voor de gemeente Huizen):

NaamAantal plaatsenTypeAdres
Sport-bso Jump In60BSOIJsselmeerstraat 3 Huizen
Blooming Kids44BSOBestevaer 3 Huizen
Goudlokje45BSOVissersstraat 53 Huizen
Goudlokje88KDVVissersstraat 53 Huizen
Slagt3VGOKoningin Julianastraat 85 Huizen
Brink Suurling6VGOKlaver 41 Huizen
Schaap6VGOBiggekruid 50 Huizen
Diesch3VGOBiggekruid 32 Huizen
Partou KDV Floraplantsoen 146KDVFloraplantsoen 1 Huizen
Barendregt6VGOWitte de Withstraat 100 Huizen
Gebruikte open data bronnen

Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers.nl de 'harde' 'statistische' informatie verzameld. De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open data bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland. Zie deze bronbeschrijving.

Bronnen basisscholen
Gerelateerde informatie

Overzicht van vestigingen met het schoolbestuur Stichting Elan:

Bekijk het overzicht van alle basisscholen in de woonplaats Huizen op de overzichtspagina voor primair onderwijs in de woonplaats Huizen.

En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Klimop Huizen op de buurtpagina voor Wolfskamer.

Aanmelden bij de basisschool in Huizen?
Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind?

Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen. Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten,... Daarnaast speelt reistijd een rol en kun je een keuze maken voor je geloofsovertuiging: Christelijk, Reformatorisch, Rooms Katholiek, Islamitisch, openbaar... En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: Montessori, Dalton, Freinetschool...

Ter overweging bij alle cijfers:

Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus. De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan. Daarom kan er ook verschil bestaan tussen het middelbareschoolniveau op basis van de eind toets score en de schooladviezen en uitstroom naar bijvoorbeeld het VMBO, de HAVO of het VWO. De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, dit is leidend voor de plaatsing in het voortgezet onderwijs. Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats.