Corona-statistieken gemeente Berkelland

Voortgezet Speciaal Onderwijs Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO in Borculo

Voortgezet Speciaal Onderwijs Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO in Borculo

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen.
Aantal leerlingen per schooljaar
Schooljaren 2010-2011 t/m 2020-2021, Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerling gegevens

worden geladen!

AlleCijfers.nl

Totaal aantal leerlingen per schooljaar voor de Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO in Borculo.

Bovenstaande lijngrafiek toont het totaal aantal leerlingen per schooljaar.

Kaart met scholen in de omgeving

Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO (nummer 1 op de kaart) met de dichtstbijzijnde scholen. De kaart toont schoolvestigingen van het type Speciaal Basisonderwijs.

Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Berkelland via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.
Scholen gemeente Berkelland
Leerlingaantallen naar postcode van het huisadres van de leerlingen
Schooljaar 2020-2021, Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerling gegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal leerlingen per postcode voor de 8 meest voorkomende postcodes van de huisadressen van de leerlingen van Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO in schooljaar 2020-2021.


De meeste (15) leerlingen van Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO wonen in schooljaar 2020-2021 in postcodegebied 7161.

Aantal leerlingen per leeftijdscategorie
Schooljaren 2010-2011 t/m 2020-2021, Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlingdata

wordt geladen!Aantal leerlingen per schooljaar en per leeftijdscategorie voor Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO.Toelichting op het aantal leerlingen per leeftijdscategorie:
De gestapelde staafgrafiek toont hoeveel leerlingen er per schooljaar en per leeftijdscategorie zijn. De categorieën zijn leerlingen van 0 tot en met 5 jaar (in principe zijn dit kleuters in groep 1 en groep 2 van 4 en 5 jaar). Leerlingen van 6 tot en met 8 jaar vormen de onderbouw, van groep 3, groep 4 en groep 5. Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, 7 en 8. In het primair onderwijs komen ook oudere leerlingen voor, met name in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Deze leerlingen vormen het grootste deel van de leeftijdscategorie van 13 jaar en ouder.
Aantal leerlingen naar leeftijd
Schooljaar 2020-2021, Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinggegevens

worden geladen!Aantal leerlingen naar leeftijd voor Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO in Borculo.


Gegevens van deze schoolvestiging

Naam: Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen Vbo.

BRIN en vestigingsnummer: 01QH00.

Denominatie: Interconfessioneel.

Type primair onderwijs: Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Schoolbestuur: Stichting Speciaal Onderwijs Twente en Oost Gelderland Borculo. Bevoegdgezagnummer: 83189.

Adres: Schoollaan 3, 7271 NS, Borculo. Gemeente Berkelland, provincie Gelderland. Telefoon: 0545272259.

Internetadres: Internet adres onbekend.

Aantal personeelsleden per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden naar functie per schooljaar voor de 4 vestigingen van de school Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO (BRIN 01QH) als geheel.

Aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per schooljaar voor de 4 vestigingen van de school Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO (BRIN 01QH) als geheel.

Toont de grafiek met het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie relatief veel oudere medewerkers? En is het aantal geboorten in de buurt van de school (zie tabel met 100 onderwerpen op de buurtpagina) de afgelopen jaren hoog? Dan zou het kunnen dat deze school helaas nog (extra) last krijgt van de personeelstekorten in het onderwijs. Wij zien onderwijs als zeer belangrijke investering in de toekomst en zijn ervan overtuigd dat deze zich zowel materieel als immaterieel terugverdient. Wij zijn voor kleinere klassen en hogere salarissen voor het onderwijsgevendpersoneel en denken dat dit de beste manier is om meer goede leerkrachten te behouden en aan te trekken.

Percentage vrouwen en mannen in dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in FTE per schooljaar voor de 4 vestigingen van de school Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO (BRIN 01QH) als geheel.

Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Stichting Speciaal Onderwijs Twente en Oost Gelderland Borculo.

Aantal FTE in tijdelijke of vaste dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het totaal aantal FTE personeel met een tijdelijk of vast dienstverband per schooljaar voor de 4 vestigingen van de school Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO (BRIN 01QH) als geheel.

Meer personeelsgegevens
Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging en het bestuur van de school heeft de onderwijsinspectie de volgende onderzoeksgegevens gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Vierjaarlijks onderzoek bestuur en scholen/opleidingenGeen eindoordeel07 november 2018Toezicht SO vestigingSG Klein Borculo
Oordeel over het financiële beheerVoldoende07 november 2018Toezicht BestuurStichting Speciaal Onderwijs Twente en Oost Gelderland

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Basisschool Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO ligt in de buurt Verspreide Huizen Borculo.

Hier zie je 2 van de meer dan 100 onderwerpen die op de pagina over de buurt Verspreide Huizen Borculo getoond worden: (1) Hoeveel jongeren (leeftijd 0 tot 15 jaar) er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners. En (2) het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar.

20137 meter

is de gemiddelde afstand tussen het woonadres van een leerling en het adres van de school. De gemiddelde afstand voor heel Berkelland is 3362 meter.


Toelichting op de gemiddelde afstand in meters tussen het woonadres van de leerlingen en postcode van de schoolvestiging:
De afstand is berekend op basis van de RD-coördinaten van de 4 cijferige postcode van de leerling en de volledige postcode van de schoolvestiging. Omdat de berekening op basis van een 4-cijferige postcode van de leerling gebeurt, is er sprake van een beperkte nauwkeurigheid. Als de postcode van de leerling en vestiging gelijk zijn op basis van de eerste 4 tekens van een postcode, dan is de berekende afstand 0, terwijl die in werkelijkheid groter zal zijn.
Jongeren in buurt Verspreide Huizen Borculo: 12,61 %


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: percentage inwoners in de leeftijdscategorie van 0 tot 15 jaar voor de buurt buurt Verspreide Huizen Borculo.

Inkomen in buurt Verspreide Huizen Borculo: €24.091


Heel even geduld alsjeblieft...

de inkomensgegevens worden geladen!Bevolking, inkomen: gemiddeld inkomen per inwoner per jaar voor buurt Verspreide Huizen Borculo.

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Berkelland via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (primair) onderwijs in de gemeente gemeente Berkelland. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel documenten.

Download!
Tip: Spelend leren met je kleuter voor groep 1 en 2
Thuis spelend oefenen voor kleuters op de relevante ontwikkelingsgebieden die in bijvoorbeeld de Cito-toets voor eind groep 2 voorkomen

Spelend leren. Dat doen kinderen in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft. Daar wil je als ouder bij helpen! En dat kan met de ideeën in dit document met een schat aan materiaal om met je kind te gebruiken. Dat kan de hele dag, zonder dat je kind het door heeft. Het is gezellig en leerzaam!

Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Kinderopvang in de omgeving van de school

In de buurt Verspreide Huizen Borculo wonen 70 jongeren en zijn 12 plaatsen voor kinderopvang beschikbaar: 0 bij de buitenschoolse opvang (BSO), 12 bij gastouders (VGO) en 0 bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal (KDV). Dit maakt dat er gemiddeld 0,17 opvangplaats per jongere in de buurt van basisschool Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO is:


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens over de kinderopvang

in de buurt van de school worden geladen!Bron kinderopvang
Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

"Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich een mislukkeling voelen."
Locaties voor kinderopvang

Deze 10 kinderopvanglocaties zijn met meest dichtbij basisschool Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO beschikbaar (download de volledige lijst):

NaamAantal plaatsenTypeAdres
Hungerink-Garritsen6VGOBeltrumseweg 10 Borculo
Peters-Braam6VGOBeltrumseweg 6 Borculo
Langenbarg-Oonk6VGOBrillensteeg 5 Ruurlo
Hiddink Tragter6VGOKooierlaan 3 Beltrum
Rexwinkel-Zoeteman6VGOBoomgaarden 7 Borculo
Partou BSO Kronenburgerstraat 3A9BSOKronenburgerstraat 3a Borculo
Partou KDV Hoflaan 2A35KDVHoflaan 2a Borculo
BSO Triton30BSOHaarloseweg 13 Borculo
Schutte-Bakhuis6VGOMorsmanshof 107 Borculo
Partou KDV 't Hambroek 5424KDV't Hambroek 54 Borculo
Gebruikte open data bronnen

Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers.nl de 'harde' 'statistische' informatie verzameld. De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open data bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland. Zie deze bronbeschrijving.

Bronnen basisscholen
Gerelateerde informatie

Overzicht van vestigingen met het schoolbestuur Stichting Speciaal Onderwijs Twente en Oost Gelderland:

Bekijk het overzicht van alle basisscholen in Borculo op de overzichtspagina voor Borculo.

En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van Scholengemeenschap Klein Borculo voor Zeer Moeilijk Opvoedbare Kinderen VBO op de buurtpagina voor Verspreide Huizen Borculo.

Aanmelden bij de basisschool in Borculo?
Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind?

Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen. Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten,... Daarnaast speelt reistijd een rol en kun je een keuze maken voor je geloofsovertuiging: Christelijk, Reformatorisch, Rooms Katholiek, Islamitisch, openbaar... En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: Montessori, Dalton, Freinetschool...

Ter overweging bij alle cijfers:

Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus. De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan. Daarom kan er ook verschil bestaan tussen het middelbareschoolniveau op basis van de eind toets score en de schooladviezen en uitstroom naar bijvoorbeeld het VMBO, de HAVO of het VWO. De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, dit is leidend voor de plaatsing in het voortgezet onderwijs. Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats.