Corona-statistieken hier

Speciaal Onderwijs So4 de Windroos in Boxmeer

Speciaal Onderwijs So4 de Windroos in Boxmeer

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen.
Aantal leerlingen per schooljaar (12 leerlingen in schooljaar 2018-2019)
Schooljaren 2016-2017 t/m 2018-2019, So4 de Windroos

Aantal leerlingen per jaar, So4 de Windroos. Gegevens voor de schooljaren 2016-2017 tot en met 2018-2019. So4 de Windroos telt 12 leerlingen in schooljaar 2018-2019.

Kaart met scholen in de omgeving

So4 de Windroos Boxmeer (nummer 1 op de kaart) met de dichtstbijzijnde scholen. De kaart toont schoolvestigingen van het type Speciaal Basisonderwijs.

Download hier een schat aan informatie over het onderwijs in de gemeente Boxmeer via de download website van OpenInfo.nl. Heel veel bronnen handig gecombineerd in diverse Excel documenten.
Scholen gemeente Boxmeer
Leerlingaantallen naar postcode van het huisadres van de leerlingen
Schooljaar 2018-2019, So4 de Windroos


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerling gegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal leerlingen per postcode van de huisadressen van de leerlingen van So4 de Windroos in schooljaar 2018-2019.


De meeste (5) leerlingen van So4 de Windroos wonen in schooljaar 2018-2019 in postcodegebied 5831.

Aantal leerlingen per leeftijdscategorie
Schooljaren 2016-2017 t/m 2018-2019, So4 de Windroos


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlingdata

wordt geladen!Aantal leerlingen per schooljaar en per leeftijdscategorie voor So4 de Windroos Boxmeer.Toelichting op het aantal leerlingen per leeftijdscategorie:
De gestapelde staafgrafiek toont hoeveel leerlingen er per schooljaar en per leeftijdscategorie zijn. De categorieën zijn leerlingen van 0 tot en met 5 jaar (in principe zijn dit kleuters in groep 1 en groep 2 van 4 en 5 jaar). Leerlingen van 6 tot en met 8 jaar vormen de onderbouw, van groep 3, groep 4 en groep 5. Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, 7 en 8. In het primair onderwijs komen ook oudere leerlingen voor, met name in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Deze leerlingen vormen het grootste deel van de leeftijdscategorie van 13 jaar en ouder.
Aantal leerlingen naar leeftijd
Schooljaar 2018-2019, So4 de Windroos


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinggegevens

worden geladen!Aantal leerlingen naar leeftijd voor So4 de Windroos in Boxmeer.


Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: SO4 De Windroos.

BRIN en vestigingsnummer: 01GF01.

Denominatie: Rooms-Katholiek.

Type primair onderwijs: Speciaal Onderwijs.

Schoolnaam: So4 de Windroos.

Schoolbestuur: Stichting Conexus. Bevoegdgezagnummer: 29810.

Adres: Pastoor Kerstenstraat 38, 5831 EW, Boxmeer. Gemeente Boxmeer, provincie Noord-Brabant. Telefoon: 0243733960.

Internetadres: Internet adres onbekend.

Organisatiestructuur: So4 de Windroos is 1 van de 2 vestigingen in het primair onderwijs binnen de school So4 de Windroos. En 1 van de 32 primair onderwijs vestigingen binnen het bestuur Stichting Conexus. Daarbij vallen er 30 verschillende scholen binnen dit bestuur. Er zijn 538 vestigingen in het primair onderwijs met deze organisatiestructuur met meer dan 1 vestiging bij 1 school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 7.132 primair onderwijs schoolvestigingen).

Personeelsgegevens

Hier worden vier grafieken met personeelsgegevens getoond voor de school So4 de Windroos.
Vestiging So4 de Windroos is 1 van de 2 primair onderwijs vestigingen binnen de school So4 de Windroos en school So4 de Windroos valt samen met 30 andere scholen onder het bestuur Stichting Conexus. De personeelsgegevens zijn alleen beschikbaar voor de school als geheel, de gegevens zijn helaas niet beschikbaar op het niveau van de vestiging. Vanuit DUO zijn personeelsgegevens beschikbaar in zowel aantallen personen als aantallen FTE. De aantallen worden onderverdeeld naar type functie en soort dienstverband en naar geslacht en leeftijd van de medewerkers. De gegevens zijn beschikbaar per bestuur (bevoegd gezag) en per school (instelling, niveau BRIN nummer). De gegevens zijn beschikbaar per jaar sinds 2011.

Aantal personeelsleden per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden naar functie per schooljaar voor de school So4 de Windroos.

Aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per schooljaar voor de school So4 de Windroos.

Percentage vrouwen en mannen in dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in FTE per schooljaar voor de school So4 de Windroos.

Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Stichting Conexus.

Aantal FTE in tijdelijke of vaste dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het totaal aantal FTE personeel met een tijdelijk of vast dienstverband per schooljaar voor de school So4 de Windroos.

Meer personeelsgegevens
Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging en het bestuur van de school heeft de onderwijsinspectie de volgende onderzoeksgegevens gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Vierjaarlijks onderzoek bestuur en scholen/opleidingenGeen eindoordeel30 juni 2020Toezicht SO vestigingSO4 De Windroos
Oordeel over het financiële beheerVoldoende30 juni 2020Toezicht BestuurStichting Conexus
KwaliteitszorgVoldoende30 juni 2020Onderzoek (V)SO vestigingSO4 De Windroos
KwaliteitscultuurVoldoende30 juni 2020Onderzoek (V)SO vestigingSO4 De Windroos
Zicht op ontwikkeling en begeleidingVoldoende30 juni 2020Onderzoek (V)SO vestigingSO4 De Windroos

Klik hier en toon alle 40 rijen met inspectieresultaten...

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Basisschool So4 de Windroos ligt in de buurt Bakelgeert Zuid.

Hier zie je 2 van de meer dan 100 onderwerpen die op de pagina over de buurt Bakelgeert Zuid getoond worden: (1) Hoeveel jongeren (leeftijd 0 tot 15 jaar) er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners. En (2) het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar.

4549 meter

is de gemiddelde afstand tussen het woonadres van een leerling en het adres van de school. De gemiddelde afstand voor heel Boxmeer is 1222 meter.


Toelichting op de gemiddelde afstand in meters tussen het woonadres van de leerlingen en postcode van de schoolvestiging:
De afstand is berekend op basis van de RD-coördinaten van de 4 cijferige postcode van de leerling en de volledige postcode van de schoolvestiging. Omdat de berekening op basis van een 4-cijferige postcode van de leerling gebeurt, is er sprake van een beperkte nauwkeurigheid. Als de postcode van de leerling en vestiging gelijk zijn op basis van de eerste 4 tekens van een postcode, dan is de berekende afstand 0, terwijl die in werkelijkheid groter zal zijn.
Jongeren in buurt Bakelgeert Zuid: 13,59%


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: percentage inwoners in de leeftijdscategorie van 0 tot 15 jaar voor de buurt buurt Bakelgeert Zuid.

Inkomen in buurt Bakelgeert Zuid: €23.200


Heel even geduld alsjeblieft...

de inkomensgegevens worden geladen!Bevolking, inkomen: gemiddeld inkomen per inwoner per jaar voor buurt Bakelgeert Zuid.

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Boxmeer via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (primair) onderwijs in de gemeente gemeente Boxmeer. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel documenten.

Download!
Tip: Spelend leren met je kleuter voor groep 1 en 2
Thuis spelend oefenen voor kleuters op de relevante ontwikkelingsgebieden die in bijvoorbeeld de Cito-toets voor eind groep 2 voorkomen

Spelend leren. Dat doen kinderen in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft. Daar wil je als ouder bij helpen! En dat kan met de ideeën in dit document met een schat aan materiaal om met je kind te gebruiken. Dat kan de hele dag, zonder dat je kind het door heeft. Het is gezellig en leerzaam!

Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Kinderopvang in de omgeving van de school

In de buurt Bakelgeert Zuid wonen 140 jongeren en zijn 109 plaatsen voor kinderopvang beschikbaar: 40 bij de buitenschoolse opvang (BSO), 10 bij gastouders (VGO) en 59 bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal (KDV). Dit maakt dat er gemiddeld 0,78 opvangplaats per jongere in de buurt van basisschool So4 de Windroos is:


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens over de kinderopvang

in de buurt van de school worden geladen!Bron kinderopvang
Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

"Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich een mislukkeling voelen."
Locaties voor kinderopvang

Deze 10 kinderopvanglocaties zijn met meest dichtbij basisschool So4 de Windroos beschikbaar (download de volledige lijst):

NaamAantal plaatsenTypeAdres
Spring, Het Kleine Bolwerk59KDVStationsweg 40 Boxmeer
Spring, Het Kleine Bolwerk40BSOStationsweg 40 Boxmeer
Steinberg4VGOBilderbeekstraat 42 Boxmeer
Manders-Martens6VGOBegijnenstraat 10 Boxmeer
Prijs-Verberkt, M.P.L.6VGOEkster 10 Boxmeer
Manders-Martens4VGOCarmelietenstraat-west 17 Boxmeer
Cornelissen6VGOKarekiet 22 Boxmeer
Vousten6VGOWim de Körverstraat 11 Boxmeer
Spring, BSO De Koele Kikker60BSOFrans Halsstraat 29 Boxmeer
Spring, De Koele Kikker47KDVFrans Halsstraat 31 Boxmeer
Gebruikte open data bronnen

Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers.nl de 'harde' 'statistische' informatie verzameld. De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open data bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland. Zie deze bronbeschrijving.

Bronnen basisscholen
Gerelateerde informatie

Overzicht van vestigingen met het schoolbestuur Stichting Conexus:

Bekijk het overzicht van alle basisscholen in Boxmeer op de overzichtspagina voor Boxmeer.

En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van So4 de Windroos Boxmeer op de buurtpagina voor Bakelgeert Zuid.

Aanmelden bij de basisschool in Boxmeer?
Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind?

Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen. Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten,... Daarnaast speelt reistijd een rol en kun je een keuze maken voor je geloofsovertuiging: Christelijk, Reformatorisch, Rooms Katholiek, Islamitisch, openbaar... En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: Montessori, Dalton, Freinetschool...

Ter overweging bij alle cijfers:

Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus. De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan. Daarom kan er ook verschil bestaan tussen het middelbareschoolniveau op basis van de eind toets score en de schooladviezen en uitstroom naar bijvoorbeeld het VMBO, de HAVO of het VWO. De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, dit is leidend voor de plaatsing in het voortgezet onderwijs. Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats.