Alle cijfers over je gemeente!


Alle cijfers voor je gemeente!

Veel informatie over inwoners (zoals de verdeling naar leeftijdsgroepen, gezinssamenstelling, geslacht, autochtoon of Nederlands met een immigratie achtergrond,...), woningen (aantallen, types, prijs ontwikkeling, gebruik, type eigendom,...) en méér (autobezit, energieverbruik,...)  op basis van open data van het centraal bureau voor de statistiek.

Bekijk hier alle cijfers op basis van open data voor je gemeente, woonplaats, wijk of buurt! De focus ligt nu op het tonen van alle 'kern cijfers' per gemeente, wijk of buurt van het centraal bureau voor de statistiek. Dat is veel informatie per gebied rond het thema inwoners (zoals de verdeling naar leeftijdsgroepen, gezinssamenstelling, geslacht, autochtoon of Nederlands met een immigratie achtergrond,...) en het thema woningen (aantallen, types, prijs ontwikkeling, gebruik, type eigendom,...) en méér: autobezit, energieverbruik,...

Interessant? Deel deze pagina!:

Deel deze pagina op Facebook!

Deel deze pagina op Google+!

Deel deze pagina op LinedIn!

Deel deze pagina op Twitter!

Overzicht van gemeenten in Nederland:
(2017, heel Nederland)

Deze grafiek toont voor alle gemeenten in Nederland een stip, afgezet op het aantal inwoners en het aantal wijken en buurten dat binnen de gemeente wordt onderkend. Alleen de gemeente Amsterdam wordt niet weergegeven omdat deze met 579 wijken en buurten en 833.624 inwoners zo ver buiten de grafiek ligt dat de andere gemeenten anders te onduidelijk afgebeeld worden.
Wat voor grafiek verwacht je hier???...

heel even geduld alsjeblieft en je weet het! :)

Gemeenten in de provincie Groningen:

Gemeenten in de provincie Friesland:

Gemeenten in de provincie Drenthe:

Gemeenten in de provincie Overijssel:

Gemeenten in de provincie Flevoland:

Gemeenten in de provincie Gelderland:

Gemeenten in de provincie Utrecht:

Gemeenten in de provincie Noord-Holland:

Gemeenten in de provincie Zuid-Holland:

Gemeenten in de provincie Zeeland:

Gemeenten in de provincie Noord-Brabant:

Gemeenten in de provincie Limburg: