Coronagegevens voor Eritrea

Coronagegevens voor Eritrea

Informatie over Eritrea: Coronacijfers. De pagina wordt dagelijks met de meest recente Coronagegevens bijgewerkt. Laatst bijgewerkt: 17 januari 2022.
Informatie over Eritrea: Coronacijfers. De pagina wordt dagelijks met de meest recente Coronagegevens bijgewerkt. Laatst bijgewerkt: 17 januari 2022.
Inhoud en meer informatie:

Grafiek positieve tests per week / Tabel wekelijkse data / Ranglijst migratie per gemeente / Migratie en nationaliteiten in Nederland / Tabel landen

Bekijk ook de informatie over de inwoners met een Eritrese migratieachtergrond of nationaliteit in Nederland.

Alle landen
Aantal positief geteste personen per week in Eritrea


Even geduld alsjeblieft...

de Coronacijfers worden geladen!Grafiek met het aantal personen dat positief op Corona getest is. Gegevens per week voor Eritrea, laatst bijgewerkt op 17 januari 2022.

Wekelijkse cijfers van het Europese Centrum voor ziekte preventie en controle (ECDC, European Centre for Disease Prevention and Control).


Toelichting op de cijfers over het aantal positieve tests:

Het aantal nieuw gemelde positieve tests op Corona in een land wordt beïnvloed door de lokale teststrategie, de laboratoriumcapaciteit en de effectiviteit van de virusbewakingssystemen (zoals het bron en contact onderzoek). Het is van belang om hier rekening mee te houden bij het tussen landen vergelijken van de epidemiologische situatie met betrekking tot Corona. Op het niveau van het individuele land kunnen de hier getoonde indicatoren wel nuttig zijn voor het volgen van de nationale situatie in de tijd.

Wekelijkse cijfers van het ECDC

Land: EritreaData
Datum gegevens13 januari 2022
Positieve tests totaal8.335
Overledenen totaal82
Positieve tests afgelopen week562
Overledenen afgelopen week6
Positieve tests per 100.000 inwoners afgelopen 14 dagen0,28
Overleden per 1.000.000 inwoners afgelopen 14 dagen1,69

Tabel met gegevens van het ECDC, het Europese Centrum voor ziekte preventie en controle. Meest recente gegevens voor Eritrea, laatst bijgewerkt op 17 januari 2022.

Vergelijk landen
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo