Coronagegevens voor Wit-Rusland

Coronagegevens voor Wit-Rusland

Informatie over Wit-Rusland: Coronacijfers. De pagina wordt dagelijks met de meest recente Coronagegevens bijgewerkt. Laatst bijgewerkt: 21 januari 2022.
Informatie over Wit-Rusland: Coronacijfers. De pagina wordt dagelijks met de meest recente Coronagegevens bijgewerkt. Laatst bijgewerkt: 21 januari 2022.
Inhoud en meer informatie:

Grafiek positieve tests per week / Tabel wekelijkse data / Vaccinaties / Ranglijst migratie per gemeente / Migratie en nationaliteiten in Nederland / Tabel landen

Bekijk ook de informatie over de inwoners met een Wit-Russische migratieachtergrond of nationaliteit in Nederland.

Alle landen
Aantal vaccinaties per 100 inwoners in Wit-Rusland


Even geduld alsjeblieft...

de vaccinatiecijfers worden geladen!Grafiek met het aantal vaccinaties per 100 inwoners: het totaal aantal vaccinaties per 100 inwoners, het aantal gevaccineerde personen per 100 inwoners en het aantal volledig gevaccineerde personen per 100 inwoners. Gegevens per dag voor Wit-Rusland, laatst bijgewerkt op 21 januari 2022.

Het aantal vaccinaties wordt gerapporteerd op basis van het totaal aantal toegediende doses. Een vaccinatie wordt geteld als een enkele dosis. Meestal zijn twee vaccinaties per persoon nodig. Dit is afhankelijk van het specifieke doseringsschema (zoals type vaccin, en beleid voor leeftijden of personen die al Corona hebben gehad).

Vergelijk met Nederland
Dagelijkse vaccinatiesnelheid in Wit-Rusland


Even geduld alsjeblieft...

de vaccinatiecijfers worden geladen!Grafiek met de vaccinatiesnelheid, uitgedrukt als het aantal vaccinaties dat dagelijks per 1 miljoen inwoners wordt gegeven. Gegevens per dag voor Wit-Rusland, laatst bijgewerkt op 21 januari 2022.

De grafiek toont het dagelijkse aantal vaccinaties per miljoen inwoners in Wit-Rusland. De gegevens in deze en de vorige grafiek worden dagelijks bijgewerkt en komen van OurWorldInData.org.

Aantal positief geteste personen per week in Wit-Rusland


Even geduld alsjeblieft...

de Coronacijfers worden geladen!Grafiek met het aantal personen dat positief op Corona getest is. Gegevens per week voor Wit-Rusland, laatst bijgewerkt op 21 januari 2022.

Wekelijkse cijfers van het Europese Centrum voor ziekte preventie en controle (ECDC, European Centre for Disease Prevention and Control).


Toelichting op de cijfers over het aantal positieve tests:

Het aantal nieuw gemelde positieve tests op Corona in een land wordt beïnvloed door de lokale teststrategie, de laboratoriumcapaciteit en de effectiviteit van de virusbewakingssystemen (zoals het bron en contact onderzoek). Het is van belang om hier rekening mee te houden bij het tussen landen vergelijken van de epidemiologische situatie met betrekking tot Corona. Op het niveau van het individuele land kunnen de hier getoonde indicatoren wel nuttig zijn voor het volgen van de nationale situatie in de tijd.

Wekelijkse cijfers van het ECDC

Land: Wit-RuslandData
Datum gegevens20 januari 2022
Positieve tests totaal717.034
Overledenen totaal5.836
Positieve tests afgelopen week8.103
Overledenen afgelopen week112
Positieve tests per 100.000 inwoners afgelopen 14 dagen162,29
Overleden per 1.000.000 inwoners afgelopen 14 dagen22,44

Tabel met gegevens van het ECDC, het Europese Centrum voor ziekte preventie en controle. Meest recente gegevens voor Wit-Rusland, laatst bijgewerkt op 21 januari 2022.

Vergelijk landen
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo