Middelbare school Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch in Oudenbosch

Middelbare school Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch in Oudenbosch

Héél véél informatie over Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school!
Héél véél informatie over Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO uit officiële onderwijs bronnen
Aantal leerlingen per schooljaar
2018, Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch in Oudenbosch


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerling gegevens

worden geladen!Totaal aantal leerlingen per schooljaar voor Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO in Oudenbosch.

Bovenstaande lijn grafiek toont het totaal aantal leerlingen per schooljaar voor middelbare school Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO in Oudenbosch.

Aantal leerlingen per klas per schooljaar
2018, Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch in Oudenbosch


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens

worden geladen!Aantal leerlingen per klas (leergang) per jaar voor Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO in Oudenbosch.

Bovenstaande lijn grafiek toont het totaal aantal leerlingen per klas en per schooljaar.


Defintie van een klas (leergang):
Een klas wordt ook wel een leergang, leerjaar of verblijfsjaar genoemd. Leerjaar wordt gebruikt in het vmbo, de havo en het vwo. Voor het praktijkonderwijs is sprake van een verblijfsjaar omdat leerlingen in het praktijkonderwijs niet kunnen blijven zitten.
Leesvoorbeeld:
Het aantal leerlingen in klas 1 in 2017 zal meestal overeenkomen met het aantal leerlingen in klas 2 in 2018. Het verschil komt eventueel door zij-instroom, zij-uitstroom en zittenblijvers in zowel het 'oude' als het 'nieuwe' klassejaar. Zij-instroom komt van leerlingen die van een andere middelbareschool zijn gekomen. Zij-uitstroom zijn leerlingen die de school voor het behalen van een diploma hebben verlaten.
Aantal opstromers (leerlingen die een niveau omhoog zijn gegaan) per schooljaar
Schooljaren 2014-2015 tot en met 2017-2018, Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch


Heel even geduld alsjeblieft...

de opstroomgegevens

worden geladen!Aantal opstromers per schooljaar voor Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO.

Voor Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO zijn gegevens over opstromers bekend over de jaren 2015 tot en met 2018.

Percentage opstromers
2018, Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch


Heel even geduld alsjeblieft...

de opstroomgegevens

worden geladen!Percentage opstromers voor Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch, ten opzichte van het percentage voor de provincie Noord Brabant en Nederland.

In schooljaar 2017-2018 is 3,84 procent van de leerlingen van Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO naar een hoger schooltype gegaan.

Slagingspercentages per type onderwijs per examenjaar

Gebruik de 2 keuze lijsten en selecteer op examenjaar of type onderwijs:Heel even geduld alsjeblieft...

de examen gegevens

worden geladen!Hoeveel procent van de leerlingen van Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch slaagt voor het examen? En wat is het verschil per examenjaar en per type onderwijs? Dat zie je in bovenstaand overzicht. Het gewogen gemiddelde voor alle type opleidingen is te kiezen als "Alles", het gewogen gemiddelde voor alle beschikbare examenjaren als "Alle jaren".


Toelichting op de slagingspercentages voor Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch:
De kleuren rood, oranje en groen op de schaal van de grafiek zijn gebaseerd op landelijke cijfers voor alle types onderwijs in examenjaar 2017-2018 (zie deze uitleg)
Rood is de eerste 10% observaties van het gewogen gemiddelde slagingspercentage van alle vestigingen in het voortgezet onderwijs, oranje is de volgende 15% en groen toont de beste 25% observaties).
Bekijk hier meer informatie over de berekening en een analyse voor alle middelbare scholen in Nederland.
Leerlingen per type opleiding per examen jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de opleidingsgegevens worden geladen

voor Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch in OudenboschBovenstaand 'gestapeld staafdiagram' toont het aantal leerlingen per gekozen opleidingsprofiel per examenjaar. Standaard worden de (maximaal) vijf grootste opleidingen voor examenjaar 2017-2018 getoond. Het is mogelijk om zelf te kiezen welke opleidingen getoond worden.

Aantal zittenblijvers per schooljaar
Schooljaren 2014-2015 tot en met 2017-2018, Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch


Heel even geduld alsjeblieft...

de zittenblijfgegevens

worden geladen!Aantal zittenblijvers per schooljaar voor Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO.

Voor Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO zijn gegevens over zittenblijvers bekend over de jaren 2015 tot en met 2018.

Percentage zittenblijvers
2018, Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens

worden geladen!Percentage zittenblijvers voor Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch, ten opzichte van het percentage voor de provincie Noord Brabant en Nederland.

In schooljaar 2017-2018 is 2,93 procent van de leerlingen van Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO blijven zitten. Deze leerlingen deden nog een jaar hetzelfde leerjaar, hetzij in hetzelfde schooltype als in schooljaar 2016-2017 of dit was in een lager schooltype dan in 2016-2017.

Aantal afstromers (leerlingen die een niveau omlaag zijn gegaan) per schooljaar
Schooljaren 2014-2015 tot en met 2017-2018, Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch


Heel even geduld alsjeblieft...

de afstroomgegevens

worden geladen!Aantal afstromers per schooljaar voor Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO.

Voor Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO zijn gegevens over afstromers bekend over de jaren 2015 tot en met 2018.

Percentage afstromers
2018, Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens

worden geladen!Percentage afstromers voor Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch, ten opzichte van het percentage voor de provincie Noord Brabant en Nederland.

In schooljaar 2017-2018 is 2,71 procent van de leerlingen van Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO naar een lager schooltype in het volgende leerjaar gegaan (het schooltype in 2017-2018 is voor deze leerlingen lager dan het schooltype in schooljaar 2016-2017, maar ze volgen wel les in een volgend leerjaar).

Gegevens van deze schoolvestiging

Instelling: Aoc West Brabant Vestiging Prinsentuin Oudenbosch VMBO. Vestigingsnummer: 21CY03. Instellingsnummer: 21CY. Aantal vestigingen van deze instelling: 5. Type onderwijs: VBO.

Adres: Groene Woud 54-A, 4731 GV, Oudenbosch. Gemeente Halderberge, Noord Brabant. Telefoon: 0165313338.

Schoolbestuur: Stichting Roc West Brabant. Bevoegdgezagnummer: 31107.

Internetadres: www.prinsentuin.nl.

Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Klik hier om in te schrijven
Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in Halderberge via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (voortgezet) onderwijs in de gemeente Halderberge. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel sheets met filters en grafieken.

Download!
Onderzoek door de onderwijsinspectie:

Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Voor deze scholen in de buurt zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd:


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens van de onderwijsinspectie

worden geladen!Gebruikte open data bronnen

Voor de informatie over middelbare scholen op deze pagina zijn verschillende bronnen over het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs gecombineerd. Veel van de bronnen hebben een aparte dataset per jaar. In totaal zijn meer dan 10 data bestanden gebruikt. Deze bestanden komen van de Dienst Uitvoering Onderwijs en van de Onderwijs inspectie. Zie de bronbeschrijving voor meer informatie:

Bronbeschrijving
Gerelateerde informatie

Overzicht van vestigingen met het schoolbestuur Stichting Roc West Brabant:

Bekijk het overzicht van de 2 middelbare scholen in Oudenbosch op de overzichtspagina voor Oudenbosch. En bekijk hier de andere informatie op alle cijfers voor de postcode 4731.

Inspireer anderen & deel deze pagina!:

Deel deze pagina op Facebook!

Deel deze pagina op Google+!

Deel deze pagina op LinedIn!

Deel deze pagina op Twitter!

Instroom leerlingen per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

het instroomoverzicht over de jaren

wordt geladen!In bovenstaande grafiek zie je hoeveel leerlingen er sinds 2012 jaarlijks vanaf de basisschool naar Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch in Oudenbosch zijn gegaan. (Dit aantal zal meestal net iets lager zijn dan het aantal leerlingen in klas 1 in de grafiek met leerling aantallen per klas (leergang) door leerlingen die in het eerste leerjaar zijn blijven zitten).

Instroom vanuit het primair onderwijs naar Aoc West Brabant Prinsentuin Oudenbosch in Oudenbosch

In onderstaande tabel wordt weergegeven hoeveel leerlingen per jaar afkomstig zijn van welke basisschool: (sorteer de tabel door op de kolomnamen te klikken & klik op de naam van de basisschool om te zien hoeveel leerlingen vanaf deze basisschool naar welke andere middelbare scholen doorstromen)


Heel even geduld alsjeblieft...

het instroomoverzicht over de jaren

wordt geladen!Brongegevens laatst gewijzigd 09-04-2019 © AlleCijfers 2016-2019
Heb je een vraag of opmerking? Neem contact op!