Middelbare school Comenius Rotterdam

Middelbare school Comenius Rotterdam

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen.
Inhoudsopgave Inhoud en meer informatie:

Contactgegevens / Leerlingen per jaar / Kaart / Onderwijsinspectie / Personeel / buurt Oosterflank / Bronnen en definities

Middelbare school Comenius Rotterdam biedt voortgezet onderwijs van het type "VBO / MAVO / HAVO" met de denominatie "Bijzonder". Er zijn 18 scholen met "Comenius" in hun naam.

Scholen gemeente Rotterdam
Leerlinggegevens per schooljaar
Voor Comenius Rotterdam in Rotterdam zijn helaas geen leerlinggegevens bekend.

Bekijk de gegevens van het schoolbestuur en eventuele andere scholen die onder hetzelfde bestuur vallen.

Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Voor het bestuur van de school zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Oordeel over het financiële beheerVoldoende22 juni 2021Toezicht BestuurVer. Chr. Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Personeelsgegevens

Hier worden vier grafieken met personeelsgegevens getoond voor de school Comenius College Chr Sgm voor VWO HAVO VMBO LWOO.
Vestiging Comenius Rotterdam is 1 van de 5 voortgezet onderwijs vestigingen binnen de school Comenius College Chr Sgm voor VWO HAVO VMBO LWOO en school Comenius College Chr Sgm voor VWO HAVO VMBO LWOO valt samen met 15 andere scholen onder het bestuur Vereniging Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving. De personeelsgegevens zijn alleen beschikbaar voor de school als geheel, de gegevens zijn helaas niet beschikbaar op het niveau van de vestiging. Vanuit DUO zijn personeelsgegevens beschikbaar in zowel aantallen personen als aantallen FTE. De aantallen worden onderverdeeld naar type functie en soort dienstverband en naar geslacht en leeftijd van de medewerkers. De gegevens zijn beschikbaar per bestuur (bevoegd gezag) en per school (instelling, niveau BRIN nummer). De gegevens zijn beschikbaar per jaar sinds 2011.

Aantal personeelsleden per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden naar functie per schooljaar voor de school Comenius College Chr Sgm voor VWO HAVO VMBO LWOO.

Aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per schooljaar voor de school Comenius College Chr Sgm voor VWO HAVO VMBO LWOO.

Percentage vrouwen en mannen in dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in FTE per schooljaar voor de school Comenius College Chr Sgm voor VWO HAVO VMBO LWOO.

Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Vereniging Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving.

Aantal FTE in tijdelijke of vaste dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het totaal aantal FTE personeel met een tijdelijk of vast dienstverband per schooljaar voor de school Comenius College Chr Sgm voor VWO HAVO VMBO LWOO.

Meer personeelsgegevens
Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: Middelbare school Comenius Rotterdam Christelijke Scholengemeenschap voor Atheneum Havo Vmbo Lwoo Pro loc. Marienburg Academie.

BRIN en vestigingsnummer: 19GY08.

Denominatie: Bijzonder.

Soort onderwijs: VBO / MAVO / HAVO.

Schoolnaam: Comenius College Chr Sgm voor VWO HAVO VMBO LWOO.

Schoolbestuur: Vereniging Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving. Bestuursnummer: 20151.

Adres: Kreeftstraat 44, 3067 JV, Rotterdam. Gemeente Rotterdam, Zuid-Holland. Telefoon: Onbekend.

Website van de school: geen internetadres bekend.

Organisatiestructuur: Comenius Rotterdam is 1 van de 5 vestigingen in het voortgezet onderwijs binnen de school Comenius College Chr Sgm voor VWO HAVO VMBO LWOO. En 1 van de 41 voortgezet onderwijs vestigingen binnen het bestuur Vereniging Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving. Daarbij vallen er 15 verschillende scholen binnen dit bestuur. Er zijn 930 vestigingen in het voortgezet onderwijs met deze organisatiestructuur met meer dan 1 vestiging bij 1 school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 1.605 voortgezet onderwijs schoolvestigingen).

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Rotterdam via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (voortgezet) onderwijs in de gemeente gemeente Rotterdam. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel sheets met filters en grafieken.

Download!
Middelbare school Comenius Rotterdam ligt in de buurt Oosterflank

Hier zie je 2 van de meer dan 100 onderwerpen die op de pagina over de buurt Oosterflank getoond worden: (1) Het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar. En (2) het aantal bij de politie gemelde diefstallen per 1000 inwoners per jaar.

Inkomen in de buurt Oosterflank
€24.300 bruto per inwoner per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de inkomensgegevens worden geladen!Bevolking, inkomen: gemiddeld bruto inkomen per inwoner per jaar.

Diefstal in de buurt Oosterflank
3 per 1000 inwoners per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de buurtgegevens worden geladen!Misdaad per buurt: aantal diefstallen per 1000 inwoners per jaar.

Gebruikte open data bronnen

Voor de informatie over middelbare scholen op deze pagina zijn verschillende bronnen over het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs gecombineerd. Veel van de bronnen hebben een aparte dataset per jaar. In totaal zijn meer dan 10 data bestanden gebruikt. Deze bestanden komen van de Dienst Uitvoering Onderwijs en van de Onderwijs inspectie. Zie de bronbeschrijving voor meer informatie:

Bronbeschrijving
Gerelateerde informatie

Bekijk het overzicht van de 78 middelbare scholen in Rotterdam op de overzichtspagina voor Rotterdam.

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo