Corona-statistieken gemeente Zwolle

Middelbare school Landstede Internationale Schakelklas Isk Zwolle

Middelbare school Landstede Internationale Schakelklas Isk Zwolle

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Aantal leerlingen per schooljaar
Schooljaren 2012-2011 t/m 2019-2020, Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerling gegevens

worden geladen!Totaal aantal leerlingen per schooljaar voor Landstede loc. Landstede Internationale Schakelklas (ISK).

Bovenstaande lijngrafiek toont het totaal aantal leerlingen per schooljaar.

Aantal leerlingen naar klas of leerjaar
Schooljaar 2019-2020, Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinggegevens

worden geladen!Aantal leerlingen naar klas of leerjaar voor Middelbare school Landstede Internationale Schakelklas Isk Zwolle.


Defintie van een klas (leergang):
Een klas wordt ook wel een leergang, leerjaar of verblijfsjaar genoemd. Leerjaar wordt gebruikt in het vmbo, de havo en het vwo. Voor het praktijkonderwijs is sprake van een verblijfsjaar omdat leerlingen in het praktijkonderwijs niet kunnen blijven zitten.
Leesvoorbeeld:
Het aantal leerlingen in klas 1 in 2019 zal meestal overeenkomen met het aantal leerlingen in klas 2 in 2020. Het verschil komt eventueel door zij-instroom, zij-uitstroom en zittenblijvers in zowel het 'oude' als het 'nieuwe' klassejaar. Zij-instroom komt van leerlingen die van een andere middelbareschool zijn gekomen. Zij-uitstroom zijn leerlingen die de school voor het behalen van een diploma hebben verlaten.
Leerlingaantallen naar postcode van het huisadres van de leerlingen
Schooljaar 2019-2020, Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerling gegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal leerlingen per postcode voor de 8 meestvoorkomende postcodes van de huisadressen van de leerlingen van Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk in schooljaar 2019-2020.

De meeste (6) leerlingen van Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk wonen in schooljaar 2019-2020 in postcodegebied 8031.

Aantal opstromers (leerlingen die een niveau omhoog zijn gegaan) per schooljaar
Schooljaren 2014-2015 tot en met 2017-2018, Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk


Heel even geduld alsjeblieft...

de opstroomgegevens

worden geladen!Aantal opstromers per schooljaar voor Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk.

Voor Landstede Loc Landstede Internationale Schakelklas Isk zijn gegevens over opstromers bekend over de jaren 2015 tot en met 2018.

Percentage opstromers
2018, Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk


Heel even geduld alsjeblieft...

de opstroomgegevens

worden geladen!Percentage opstromers voor Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk, ten opzichte van het percentage voor de provincie Overijssel en Nederland.

In schooljaar 2017-2018 is 9,42 procent van de leerlingen van Landstede Loc Landstede Internationale Schakelklas Isk naar een hoger schooltype gegaan. Voor Landstede Loc Landstede Internationale Schakelklas Isk zijn over 2019 helaas geen gegevens bekend. Daarom worden de cijfers voor 2018 getoond. Dit is het meeste recente jaar waarvoor data voor Landstede Loc Landstede Internationale Schakelklas Isk bekend is.

Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Voor het bestuur van de school zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Oordeel over het financiële beheerVoldoende17 juni 2019Toezicht BestuurStichting Landstede
Aantal zittenblijvers per schooljaar
Schooljaren 2014-2015 tot en met 2017-2018, Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk


Heel even geduld alsjeblieft...

de zittenblijfgegevens

worden geladen!Aantal zittenblijvers per schooljaar voor Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk.

Voor Landstede Loc Landstede Internationale Schakelklas Isk zijn gegevens over zittenblijvers bekend over de jaren 2015 tot en met 2018.

Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Percentage zittenblijvers
2018, Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens

worden geladen!Percentage zittenblijvers voor Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk, ten opzichte van het percentage voor de provincie Overijssel en Nederland.

In schooljaar 2017-2018 is 32,61 procent van de leerlingen van Landstede Loc Landstede Internationale Schakelklas Isk blijven zitten. Deze leerlingen deden nog een jaar hetzelfde leerjaar, hetzij in hetzelfde schooltype als in schooljaar 2016-2017 of dit was in een lager schooltype dan in 2016-2017. Voor Landstede Loc Landstede Internationale Schakelklas Isk zijn over 2019 helaas geen gegevens bekend. Daarom worden de cijfers voor 2018 getoond. Dit is het meeste recente jaar waarvoor data voor Landstede Loc Landstede Internationale Schakelklas Isk bekend is.

Gegevens van deze schoolvestiging

Naam: Landstede loc. Landstede Internationale Schakelklas (ISK).

BRIN en vestigingsnummer: 01AA60.

Denominatie: Samenwerking PC, RK.

Type(s) voortgezet onderwijs: VBO/HAVO/VWO.

Schoolbestuur: Stichting Landstede Zwolle. Bevoegdgezagnummer: 40810.

Adres: Rechterland 1, 8024 AH, Zwolle. Gemeente gemeente Zwolle, Overijssel. Telefoon: 0888508008.

Internetadres: Onbekend.

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Zwolle via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (voortgezet) onderwijs in de gemeente gemeente Zwolle. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel sheets met filters en grafieken.

Download!
Aantal leerlingen per klas per schooljaar
Schooljaar 2019-2020, Landstede Landstede Internationale Schakelklas Isk


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinggegevens

worden geladen!Aantal leerlingen per klas (leergang) per jaar voor Middelbare school Landstede Internationale Schakelklas Isk Zwolle.

Bovenstaande lijngrafiek toont het totaal aantal leerlingen per klas en per schooljaar.

Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Tips bij de keuze van een middelbare school:

  1. Wat is het door de basisschool afgegeven advies qua niveau (praktijkschool, VMBO, HAVO of VWO)? Met name als het niveau nog niet volledig duidelijk is kan het prettig zijn als de middelbare school ruimte biedt om dit nader te bepalen. Dan is een brede school met meer niveaus en 1 of 2 brugklasjaren een voordeel.
  2. Heb je voorkeur voor een school met een bepaalde geloofsovertuiging of een specifiek onderwijsconcept? Voelt je kind zich prettiger op een grotere of kleinere schoolvestiging qua aantal leerlingen?
  3. Hoe gaat de school om met kinderen met dyslexie of andere leerproblemen? Zijn er speciale regels zoals minder strenge beoordeling en extra tijd?
  4. Hoe ziet het rooster van de school eruit? Naast een traditioneel klassikaal rooster bieden steeds meer scholen flexibele roosters waarbij leerlingen naar behoefte een deel van de lesuren zelf kunnen invullen om extra ondersteuning of extra uitdaging te vinden.
  5. Is er buiten de reguliere lessen extra aandacht voor bepaalde thema's? Bijvoorbeeld op het gebied van sport, extra talen, informatietechnologie of cultuur?
  6. Welke keuzevakken biedt de school? In de derde van de HAVO en het VWO wordt de profielkeuze gemaakt. Er is keuze uit vier verschillende profielen. Elke middelbare school biedt alle vier de profielen aan. Daarnaast wordt een keuze gemaakt voor één of twee profielkeuzevakken. Hierbij biedt iedere middelbare school een andere selectie aan keuzevakken. De verschillen hiertussen zijn groot. Op de ene school kun je kiezen tussen filosofie, muziek, drama en kunstgeschiedenis. Op een andere school tussen informatica, natuur, leven & technologie of Chinees.

Gebruikte open data bronnen

Voor de informatie over middelbare scholen op deze pagina zijn verschillende bronnen over het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs gecombineerd. Veel van de bronnen hebben een aparte dataset per jaar. In totaal zijn meer dan 10 data bestanden gebruikt. Deze bestanden komen van de Dienst Uitvoering Onderwijs en van de Onderwijs inspectie. Zie de bronbeschrijving voor meer informatie:

Bronbeschrijving
Gerelateerde informatie

Bekijk het overzicht van de 27 middelbare scholen in Zwolle op de overzichtspagina voor Zwolle.

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo