Zernike College Atheum Haren Gn

Zernike College Atheum Haren Gn

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Aantal leerlingen per schooljaar (382 leerlingen in schooljaar 2016-2017)
Schooljaren 2011-2012 t/m 2016-2017, Zernike College Atheum

Aantal leerlingen per jaar, Zernike College Atheum. Gegevens voor de schooljaren 2011-2012 tot en met 2016-2017. Zernike College Atheum telt 382 leerlingen in schooljaar 2016-2017.

Aantal leerlingen naar klas of leerjaar
Schooljaar 2016-2017, Zernike College Atheum


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinggegevens

worden geladen!Aantal leerlingen naar klas of leerjaar voor Zernike College Atheum Haren Gn.

Klas, leergang, leerjaar of verblijfsjaar? Zie de toelichting.


Defintie van een klas (leergang):
Een klas wordt ook wel een leergang, leerjaar of verblijfsjaar genoemd. Leerjaar wordt gebruikt in het vmbo, de havo en het vwo. Voor het praktijkonderwijs is sprake van een verblijfsjaar omdat leerlingen in het praktijkonderwijs niet kunnen blijven zitten.
Leesvoorbeeld:
Het aantal leerlingen in klas 1 in 2019 zal meestal overeenkomen met het aantal leerlingen in klas 2 in 2020. Het verschil komt eventueel door zij-instroom, zij-uitstroom en zittenblijvers in zowel het 'oude' als het 'nieuwe' klassejaar. Zij-instroom komt van leerlingen die van een andere middelbareschool zijn gekomen. Zij-uitstroom zijn leerlingen die de school voor het behalen van een diploma hebben verlaten.
Leerlingaantallen naar postcode van het huisadres van de leerlingen
Schooljaar 2016-2017, Zernike College Atheum


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerling gegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal leerlingen per postcode voor de 8 meestvoorkomende postcodes van de huisadressen van de leerlingen van Zernike College Atheum in schooljaar 2016-2017.

De meeste (44) leerlingen van Zernike College Atheum wonen in schooljaar 2016-2017 in postcodegebied 9721.

Aantal opstromers (leerlingen die een niveau omhoog zijn gegaan) per schooljaar
Schooljaren 2014-2015 tot en met 2017-2018, Zernike College Atheum


Heel even geduld alsjeblieft...

de opstroomgegevens

worden geladen!Aantal opstromers per schooljaar voor Zernike College Atheum.

Voor Zernike College voor Atheum HAVO MAVO VBO zijn gegevens over opstromers bekend over de jaren 2015 tot en met 2018.

Percentage opstromers
2018, Zernike College Atheum


Heel even geduld alsjeblieft...

de opstroomgegevens

worden geladen!Percentage opstromers voor Zernike College Atheum, ten opzichte van het percentage voor de provincie Groningen en Nederland.

In schooljaar 2017-2018 is 28,53% procent van de leerlingen van Zernike College voor Atheum HAVO MAVO VBO naar een hoger schooltype gegaan. Voor Zernike College voor Atheum HAVO MAVO VBO zijn over 2020 helaas geen gegevens bekend. Daarom worden de cijfers voor 2018 getoond. Dit is het meeste recente jaar waarvoor data voor Zernike College voor Atheum HAVO MAVO VBO bekend is.

Aantal afstromers (leerlingen die een niveau omlaag zijn gegaan) per schooljaar
Schooljaren 2014-2015 tot en met 2017-2018, Zernike College Atheum


Heel even geduld alsjeblieft...

de afstroomgegevens

worden geladen!Aantal afstromers per schooljaar voor Zernike College Atheum.

Voor Zernike College voor Atheum HAVO MAVO VBO zijn gegevens over afstromers bekend over de jaren 2015 tot en met 2018.

Percentage afstromers
2018, Zernike College Atheum


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens

worden geladen!Percentage afstromers voor Zernike College Atheum, ten opzichte van het percentage voor de provincie Groningen en Nederland.

In schooljaar 2017-2018 is 3,14% procent van de leerlingen van Zernike College voor Atheum HAVO MAVO VBO naar een lager schooltype in het volgende leerjaar gegaan (het schooltype in 2017-2018 is voor deze leerlingen lager dan het schooltype in schooljaar 2016-2017, maar ze volgen wel les in een volgend leerjaar). Voor Zernike College voor Atheum HAVO MAVO VBO zijn over 2020 helaas geen gegevens bekend. Daarom worden de cijfers voor 2018 getoond. Dit is het meeste recente jaar waarvoor data voor Zernike College voor Atheum HAVO MAVO VBO bekend is.

Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Voor het bestuur van de school zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Oordeel over het financiële beheerVoldoende03 juli 2020Toezicht BestuurStichting Openbaar Onderwijs Groningen

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Personeelsgegevens

Hier worden vier grafieken met personeelsgegevens getoond voor de school Zernike College voor Atheneum HAVO MAVO VBO.
Vestiging Zernike College Atheum is 1 van de 6 voortgezet onderwijs vestigingen binnen de school Zernike College voor Atheneum HAVO MAVO VBO en school Zernike College voor Atheneum HAVO MAVO VBO valt samen met 27 andere scholen onder het bestuur Stichting Openbaar Onderwijs Groningen. De personeelsgegevens zijn alleen beschikbaar voor de school als geheel, de gegevens zijn helaas niet beschikbaar op het niveau van de vestiging. Vanuit DUO zijn personeelsgegevens beschikbaar in zowel aantallen personen als aantallen FTE. De aantallen worden onderverdeeld naar type functie en soort dienstverband en naar geslacht en leeftijd van de medewerkers. De gegevens zijn beschikbaar per bestuur (bevoegd gezag) en per school (instelling, niveau BRIN nummer). De gegevens zijn beschikbaar per jaar sinds 2011.

Aantal personeelsleden per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden naar functie per schooljaar voor de school Zernike College voor Atheneum HAVO MAVO VBO.

Aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per schooljaar voor de school Zernike College voor Atheneum HAVO MAVO VBO.

Percentage vrouwen en mannen in dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in FTE per schooljaar voor de school Zernike College voor Atheneum HAVO MAVO VBO.

Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Stichting Openbaar Onderwijs Groningen.

Aantal FTE in tijdelijke of vaste dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het totaal aantal FTE personeel met een tijdelijk of vast dienstverband per schooljaar voor de school Zernike College voor Atheneum HAVO MAVO VBO.

Meer personeelsgegevens
Aantal zittenblijvers per schooljaar
Schooljaren 2014-2015 tot en met 2017-2018, Zernike College Atheum


Heel even geduld alsjeblieft...

de zittenblijfgegevens

worden geladen!Aantal zittenblijvers per schooljaar voor Zernike College Atheum.

Voor Zernike College voor Atheum HAVO MAVO VBO zijn gegevens over zittenblijvers bekend over de jaren 2015 tot en met 2018.

Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Percentage zittenblijvers
2018, Zernike College Atheum


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens

worden geladen!Percentage zittenblijvers voor Zernike College Atheum, ten opzichte van het percentage voor de provincie Groningen en Nederland.

In schooljaar 2017-2018 is 1,05% procent van de leerlingen van Zernike College voor Atheum HAVO MAVO VBO blijven zitten. Deze leerlingen deden nog een jaar hetzelfde leerjaar, hetzij in hetzelfde schooltype als in schooljaar 2016-2017 of dit was in een lager schooltype dan in 2016-2017. Voor Zernike College voor Atheum HAVO MAVO VBO zijn over 2020 helaas geen gegevens bekend. Daarom worden de cijfers voor 2018 getoond. Dit is het meeste recente jaar waarvoor data voor Zernike College voor Atheum HAVO MAVO VBO bekend is.

Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: Zernike College voor Atheum Havo Mavo Vbo.

BRIN en vestigingsnummer: 20ER05.

Denominatie: Openbaar.

Schoolnaam: Zernike College voor Atheneum HAVO MAVO VBO.

Schoolbestuur: Stichting Openbaar Onderwijs Groningen. Bevoegdgezagnummer: 42510.

Adres: Rummerinkhof 8, 9751 SL, Haren Gn. Gemeente Groningen, provincie Groningen. Telefoon: 0504065760.

Internetadres: Onbekend.

Organisatiestructuur: Zernike College Atheum is 1 van de 6 vestigingen in het voortgezet onderwijs binnen de school Zernike College voor Atheneum HAVO MAVO VBO. En 1 van de 16 voortgezet onderwijs vestigingen binnen het bestuur Stichting Openbaar Onderwijs Groningen. Daarbij vallen er 27 verschillende scholen binnen dit bestuur. Er zijn 895 vestigingen in het voortgezet onderwijs met deze organisatiestructuur met meer dan 1 vestiging bij 1 school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 1.613 voortgezet onderwijs schoolvestigingen).

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Groningen via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (voortgezet) onderwijs in de gemeente gemeente Groningen. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel sheets met filters en grafieken.

Download!
Middelbare school Zernike College Atheum ligt in de buurt Haren Noord

Hier zie je 2 van de meer dan 100 onderwerpen die op de pagina over de buurt Haren Noord getoond worden: (1) Het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar. En (2) het aantal bij de politie gemelde diefstallen per 1000 inwoners per jaar.

Inkomen in de buurt Haren Noord
€35.140 bruto per inwoner per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de inkomensgegevens worden geladen!Bevolking, inkomen: gemiddeld bruto inkomen per inwoner per jaar.

Diefstal in de buurt Haren Noord
5 per 1000 inwoners per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de buurtgegevens worden geladen!Misdaad per buurt: aantal diefstallen per 1000 inwoners per jaar.

Aantal leerlingen per klas per schooljaar
Schooljaar 2016-2017, Zernike College Atheum


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinggegevens

worden geladen!Aantal leerlingen per klas (leergang) per jaar voor Zernike College Atheum Haren Gn.

Bovenstaande lijngrafiek toont het totaal aantal leerlingen per klas en per schooljaar.

Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Tips bij de keuze van een middelbare school

  1. Wat is het door de basisschool afgegeven advies qua niveau (praktijkschool, VMBO, HAVO of VWO)? Met name als het niveau nog niet volledig duidelijk is kan het prettig zijn als de middelbare school ruimte biedt om dit nader te bepalen. Dan is een brede school met meer niveaus en 1 of 2 brugklasjaren een voordeel.
  2. Heb je voorkeur voor een school met een bepaalde geloofsovertuiging of een specifiek onderwijsconcept? Voelt je kind zich prettiger op een grotere of kleinere schoolvestiging qua aantal leerlingen?
  3. Hoe gaat de school om met kinderen met dyslexie of andere leerproblemen? Zijn er speciale regels zoals minder strenge beoordeling en extra tijd?
  4. Hoe ziet het rooster van de school eruit? Naast een traditioneel klassikaal rooster bieden steeds meer scholen flexibele roosters waarbij leerlingen naar behoefte een deel van de lesuren zelf kunnen invullen om extra ondersteuning of extra uitdaging te vinden.
  5. Is er buiten de reguliere lessen extra aandacht voor bepaalde thema's? Bijvoorbeeld op het gebied van sport, extra talen, informatietechnologie of cultuur?
  6. Welke keuzevakken biedt de school? In de derde van de HAVO en het VWO wordt de profielkeuze gemaakt. Er is keuze uit vier verschillende profielen. Elke middelbare school biedt alle vier de profielen aan. Daarnaast wordt een keuze gemaakt voor één of twee profielkeuzevakken. Hierbij biedt iedere middelbare school een andere selectie aan keuzevakken. De verschillen hiertussen zijn groot. Op de ene school kun je kiezen tussen filosofie, muziek, drama en kunstgeschiedenis. Op een andere school tussen informatica, natuur, leven & technologie of Chinees.

Gebruikte open data bronnen

Voor de informatie over middelbare scholen op deze pagina zijn verschillende bronnen over het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs gecombineerd. Veel van de bronnen hebben een aparte dataset per jaar. In totaal zijn meer dan 10 data bestanden gebruikt. Deze bestanden komen van de Dienst Uitvoering Onderwijs en van de Onderwijs inspectie. Zie de bronbeschrijving voor meer informatie:

Bronbeschrijving
Gerelateerde informatie

Bekijk het overzicht van de 3 middelbare scholen in Haren Gn op de overzichtspagina voor Haren Gn.

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo