Migratieherkomst, nationaliteiten en geboortelanden van inwoners in Nederland

Migratieherkomst, nationaliteiten en geboortelanden van inwoners in Nederland

Bekijk de informatie over het aantal inwoners in Nederland voor meer dan 200 verschillende landen en nationaliteiten! Zoek hier op land of nationaliteit:
Bekijk de informatie over het aantal inwoners in Nederland voor meer dan 200 verschillende landen en nationaliteiten! Zoek hier op land of nationaliteit:
Zoek op land of nationaliteit en bekijk de pagina met gegevens over de inwoners naar migratieachtergrond, nationaliteit en geboorteland:
Afghanistan / Afghaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Afghanistan (Islamitische Republiek Afghanistan) en Afghaanse inwoners in Nederland.

Albanië / Albanese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Albanië (Republiek Albanië) en Albanese inwoners in Nederland.

Algerije / Algerijnse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Algerije (Democratische Volksrepubliek Algerije) en Algerijnse inwoners in Nederland.

Amerikaanse Maagdeneilanden / Amerikaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Amerikaanse Maagdeneilanden en Amerikaanse inwoners in Nederland.

Amerikaans-Samoa / Amerikaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Amerikaans-Samoa en Amerikaanse inwoners in Nederland.

Andorra / Andorrese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Andorra (Vorstendom Andorra) en Andorrese inwoners in Nederland.

Angola / Angolese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Angola (Republiek Angola) en Angolese inwoners in Nederland.

Anguilla / Anguillaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Anguilla en Anguillaanse inwoners in Nederland.

Antarctica / Antarticaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Antarctica en Antarticaanse inwoners in Nederland.

Antigua en Barbuda / Antiguaanse en Barbudaense herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Antigua en Barbuda en Antiguaanse en Barbudaense inwoners in Nederland.

Argentinië / Argentijnse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Argentinië (Republiek Argentinië) en Argentijnse inwoners in Nederland.

Armenië / Armeense herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Armenië (Republiek Armenië) en Armeense inwoners in Nederland.

Aruba / Arubaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Aruba en Arubaanse inwoners in Nederland.

Australië / Australische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Australië en Australische inwoners in Nederland.

Azerbeidzjan / Azerbeidzjaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Azerbeidzjan (Republiek Azerbeidzjan) en Azerbeidzjaanse inwoners in Nederland.

Bahama's / Bahamaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Bahama's (Gemenebest van de Bahamas) en Bahamaanse inwoners in Nederland.

Bahrein / Bahreinse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Bahrein (Koninkrijk Bahrein) en Bahreinse inwoners in Nederland.

Bangladesh / Bengalese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Bangladesh (Volksrepubliek Bangladesh) en Bengalese inwoners in Nederland.

Barbados / Barbadaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Barbados en Barbadaanse inwoners in Nederland.

België / Belgische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit België (Koninkrijk België) en Belgische inwoners in Nederland.

Belize / Belizaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Belize en Belizaanse inwoners in Nederland.

Benin / Beninse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Benin (Republiek Benin) en Beninse inwoners in Nederland.

Bermuda / Bermudaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Bermuda en Bermudaanse inwoners in Nederland.

Gazastrook en Westelijke Jordaanoever / Palestijnse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Gazastrook en Westelijke Jordaanoever (Bezette Palestijnse gebieden) en Palestijnse inwoners in Nederland.

Bhutan / Bhutaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Bhutan (Koninkrijk Bhutan) en Bhutaanse inwoners in Nederland.

Bolivia / Boliviaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Bolivia (Plurinationale Staat Bolivië) en Boliviaanse inwoners in Nederland.

Bosnië-Herzegovina / Bosnische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Bosnië-Herzegovina (Bosnië en Herzegovina) en Bosnische inwoners in Nederland.

Botswana / Botswaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Botswana (Republiek Botswana) en Botswaanse inwoners in Nederland.

Brazilië / Braziliaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Brazilië (Federale Republiek Brazilië) en Braziliaanse inwoners in Nederland.

Brits Territorium in de Indische Oceaan / Brits Antarctisch Territoriale herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Brits Territorium in de Indische Oceaan (Brits Antarctisch Territorium) en Brits Antarctisch Territoriale inwoners in Nederland.

Britse Maagdeneilanden / Britse Maagdeneilandse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Britse Maagdeneilanden en Britse Maagdeneilandse inwoners in Nederland.

Brunei / Bruneise herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Brunei (Brunei Darussalam) en Bruneise inwoners in Nederland.

Bulgarije / Bulgaarse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Bulgarije (Republiek Bulgarije) en Bulgaarse inwoners in Nederland.

Burkina Faso / Burkinese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Burkina Faso en Burkinese inwoners in Nederland.

Burundi / Burundische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Burundi (Republiek Burundi) en Burundische inwoners in Nederland.

Cambodja / Cambodjaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Cambodja (Koninkrijk Cambodja) en Cambodjaanse inwoners in Nederland.

Canada / Canadese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Canada en Canadese inwoners in Nederland.

Caribisch Nederland / Antilliaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Caribisch Nederland (Bonaire, Sint-Eustatius en Saba) en Antilliaanse inwoners in Nederland.

Caymaneilanden / Caymaneilandse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Caymaneilanden en Caymaneilandse inwoners in Nederland.

Centraal-Afrikaanse Republiek / Centraal-Afrikaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Centraal-Afrikaanse Republiek en Centraal-Afrikaanse inwoners in Nederland.

Chili / Chileense herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Chili (Republiek Chili) en Chileense inwoners in Nederland.

China / Chinese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit China (Volksrepubliek China) en Chinese inwoners in Nederland.

Colombia / Colombiaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Colombia (Republiek Colombia) en Colombiaanse inwoners in Nederland.

Comoren / Comorese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Comoren (Unie der Comoren) en Comorese inwoners in Nederland.

Congo / Congolese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Congo (Democratische Republiek Congo) en Congolese inwoners in Nederland.

Congo (Democratische Republiek) / Congolese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Congo (Democratische Republiek) (Republiek Congo) en Congolese inwoners in Nederland.

Cookeilanden / Cookeilandse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Cookeilanden en Cookeilandse inwoners in Nederland.

Costa Rica / Costa Ricaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Costa Rica (Republiek Costa Rica) en Costa Ricaanse inwoners in Nederland.

Cuba / Cubaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Cuba (Republiek Cuba) en Cubaanse inwoners in Nederland.

Curaçao / Curaçaose herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Curaçao en Curaçaose inwoners in Nederland.

Cyprus / Cyprische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Cyprus (Republiek Cyprus) en Cyprische inwoners in Nederland.

Denemarken / Deense herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Denemarken (Koninkrijk Denemarken) en Deense inwoners in Nederland.

Djibouti / Djiboutiaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Djibouti (Republiek Djibouti) en Djiboutiaanse inwoners in Nederland.

Dominica / Dominicaese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Dominica (Gemenebest Dominica) en Dominicaese inwoners in Nederland.

Dominicaanse Republiek / Dominicaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Dominicaanse Republiek en Dominicaanse inwoners in Nederland.

Duitsland / Duitse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Duitsland (Bondsrepubliek Duitsland) en Duitse inwoners in Nederland.

Ecuador / Ecuadoraanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Ecuador (Republiek Ecuador) en Ecuadoraanse inwoners in Nederland.

Egypte / Egyptische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Egypte (Arabische Republiek Egypte) en Egyptische inwoners in Nederland.

El Salvador / Salvadoraanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit El Salvador (Republiek El Salvador) en Salvadoraanse inwoners in Nederland.

Equatoriaal-Guinea / Equatoriaal-Guinese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Equatoriaal-Guinea (Republiek Equatoriaal-Guinea) en Equatoriaal-Guinese inwoners in Nederland.

Eritrea / Eritrese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Eritrea en Eritrese inwoners in Nederland.

Estland / Estse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Estland (Republiek Estland) en Estse inwoners in Nederland.

Eswatini / Eswatinische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Eswatini (Koninkrijk Swaziland) en Eswatinische inwoners in Nederland.

Ethiopië / Ethiopische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Ethiopië (Federale Democratische Republiek Ethiopië) en Ethiopische inwoners in Nederland.

Faeröer-eilanden / Faeröereilandse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Faeröer-eilanden (Faeröereilanden) en Faeröereilandse inwoners in Nederland.

Falklandeilanden / Falklandeilandse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Falklandeilanden (Falklandeilanden (Malvinas)) en Falklandeilandse inwoners in Nederland.

Fiji / Fijische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Fiji (Republiek Fiji) en Fijische inwoners in Nederland.

Filippijnen / Filippijnse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Filippijnen (Republiek der Filipijnen) en Filippijnse inwoners in Nederland.

Finland / Finse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Finland (Republiek Finland) en Finse inwoners in Nederland.

Frankrijk / Franse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Frankrijk (Franse Republiek) en Franse inwoners in Nederland.

Frans-Guyana / Frans-Guyaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Frans-Guyana en Frans-Guyaanse inwoners in Nederland.

Frans-Polynesië / Frans-Polynesische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Frans-Polynesië en Frans-Polynesische inwoners in Nederland.

Gabon / Gabonese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Gabon (Republiek Gabon) en Gabonese inwoners in Nederland.

Gambia / Gambiaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Gambia (Republiek Gambia) en Gambiaanse inwoners in Nederland.

Georgië / Georgische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Georgië en Georgische inwoners in Nederland.

Ghana / Ghanese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Ghana (Republiek Ghana) en Ghanese inwoners in Nederland.

Gibraltar / Gibraltarse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Gibraltar en Gibraltarse inwoners in Nederland.

Grenada / Grenadaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Grenada en Grenadaanse inwoners in Nederland.

Griekenland / Griekse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Griekenland (Helleense Republiek) en Griekse inwoners in Nederland.

Groenland / Groenlandse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Groenland en Groenlandse inwoners in Nederland.

Guadeloupe / Guadeloupese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Guadeloupe en Guadeloupese inwoners in Nederland.

Guam / Guamse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Guam en Guamse inwoners in Nederland.

Guatemala / Guatemalteekse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Guatemala (Republiek Guatemala) en Guatemalteekse inwoners in Nederland.

Guinee / Guineese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Guinee (Republiek Guinea) en Guineese inwoners in Nederland.

Guinee-Bissau / Guinee-Bissause herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Guinee-Bissau (Republiek Guinee-Bissau) en Guinee-Bissause inwoners in Nederland.

Guyana / Guyaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Guyana (Coöperatieve Republiek Guyana) en Guyaanse inwoners in Nederland.

Haïti / Haïtiaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Haïti (Republiek Haïti) en Haïtiaanse inwoners in Nederland.

Honduras / Hondureese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Honduras (Republiek Honduras) en Hondureese inwoners in Nederland.

Hongarije / Hongaarse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Hongarije (Republiek Hongarije) en Hongaarse inwoners in Nederland.

Hongkong / Hongkongse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Hongkong (Speciale Administratieve Regio Hongkong van de Volksrepubliek China) en Hongkongse inwoners in Nederland.

Ierland / Ierse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Ierland en Ierse inwoners in Nederland.

IJsland / IJslandse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit IJsland (Republiek Ijsland) en IJslandse inwoners in Nederland.

India / Indiaase herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit India (Republiek India) en Indiaase inwoners in Nederland.

Indonesië / Indonesische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Indonesië (Republiek Indonesië) en Indonesische inwoners in Nederland.

Irak / Iraakse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Irak (Republiek Irak) en Iraakse inwoners in Nederland.

Iran / Iraanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Iran (Islamitische Republiek Iran) en Iraanse inwoners in Nederland.

Israël / Israëlische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Israël (Staat Israël) en Israëlische inwoners in Nederland.

Italië / Italiaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Italië (Italiaanse Republiek) en Italiaanse inwoners in Nederland.

Ivoorkust / Ivoriaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Ivoorkust (Republiek Ivoorkust) en Ivoriaanse inwoners in Nederland.

Jamaica / Jamaicaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Jamaica en Jamaicaanse inwoners in Nederland.

Japan / Japanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Japan en Japanse inwoners in Nederland.

Jemen / Jemenitische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Jemen (Republiek Jemen) en Jemenitische inwoners in Nederland.

Federale Republiek Joegoslavië / Joegoslavische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Federale Republiek Joegoslavië (Federale republiek Joegoslavië) en Joegoslavische inwoners in Nederland.

Jordanië / Jordaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Jordanië (Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië) en Jordaanse inwoners in Nederland.

Kaapverdië / Kaapverdische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Kaapverdië (Republiek Kaapverdië) en Kaapverdische inwoners in Nederland.

Kameroen / Kameroense herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Kameroen (Republiek Kameroen) en Kameroense inwoners in Nederland.

Katar / Katareese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Katar (Staat Qatar) en Katareese inwoners in Nederland.

Kazachstan / Kazakse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Kazachstan (Republiek Kazachstan) en Kazakse inwoners in Nederland.

Kenia / Keniaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Kenia (Republiek Kenia) en Keniaanse inwoners in Nederland.

Kirgizië / Kyrgizische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Kirgizië (Kirgizische Republiek) en Kyrgizische inwoners in Nederland.

Kiribati / Kiribatische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Kiribati (Republiek Kiribati) en Kiribatische inwoners in Nederland.

Verre eilanden van de VS / Amerikaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Verre eilanden van de VS (Kleine afgelegen eilanden van de Verenigde Staten) en Amerikaanse inwoners in Nederland.

Koeweit / Koeweitse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Koeweit (Staat Koeweit) en Koeweitse inwoners in Nederland.

Kosovo / Kosovaarse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Kosovo en Kosovaarse inwoners in Nederland.

Kroatië / Kroatische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Kroatië (Republiek Kroatië) en Kroatische inwoners in Nederland.

Laos / Laotiaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Laos (Democratische Volksrepubliek Laos) en Laotiaanse inwoners in Nederland.

Lesotho / Lesothaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Lesotho (Koninkrijk Lesotho) en Lesothaanse inwoners in Nederland.

Letland / Letse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Letland (Republiek Letland) en Letse inwoners in Nederland.

Libanon / Libaneese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Libanon (Republiek Libanon) en Libaneese inwoners in Nederland.

Liberia / Liberiaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Liberia (Republiek Liberia) en Liberiaanse inwoners in Nederland.

Libië / Libische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Libië (Grote Libisch-Arabische Socialistische Volksjamahiriyah) en Libische inwoners in Nederland.

Liechtenstein / Liechtensteinse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Liechtenstein (Vorstendom Lichtenstein) en Liechtensteinse inwoners in Nederland.

Litouwen / Litouwse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Litouwen (Republiek Litouwen) en Litouwse inwoners in Nederland.

Luxemburg / Luxemburgse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg) en Luxemburgse inwoners in Nederland.

Macau / Macaose herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Macau (Macao, Speciale Administratieve Regio van China) en Macaose inwoners in Nederland.

Republiek Noord-Macedonië / Noord-Macedonische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Republiek Noord-Macedonië en Noord-Macedonische inwoners in Nederland.

Madagaskar / Madagaskische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Madagaskar (Republiek Madagascar) en Madagaskische inwoners in Nederland.

Malawi / Malawische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Malawi (Republiek Malawi) en Malawische inwoners in Nederland.

Maldiven / Maledivische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Maldiven (Republiek der Maldiven) en Maledivische inwoners in Nederland.

Maleisië / Maleisische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Maleisië en Maleisische inwoners in Nederland.

Mali / Malineese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Mali (Republiek Mali) en Malineese inwoners in Nederland.

Malta / Malteese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Malta (Republiek Malta) en Malteese inwoners in Nederland.

Man / Eiland Manse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Man (Eiland Man) en Eiland Manse inwoners in Nederland.

Marokko / Marokkaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Marokko (Koninkrijk Marokko) en Marokkaanse inwoners in Nederland.

Marshall-eilanden / Burger Marshalleilandene herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Marshall-eilanden (Republiek der Marshalleilanden) en Burger Marshalleilandene inwoners in Nederland.

Martinique / Martiniquese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Martinique en Martiniquese inwoners in Nederland.

Mauritanië / Mauritaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Mauritanië (Islamitische Republiek Mauritanië) en Mauritaanse inwoners in Nederland.

Mauritius / Mauritiaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Mauritius (Republiek Mauritius) en Mauritiaanse inwoners in Nederland.

Mayotte / Mayottese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Mayotte en Mayottese inwoners in Nederland.

Mexico / Mexicaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Mexico (Verenigde Mexicaanse Staten) en Mexicaanse inwoners in Nederland.

Micronesië / Micronesische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Micronesië (Federale Staten Micronesië) en Micronesische inwoners in Nederland.

Moldavië / Moldavische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Moldavië (Republiek Moldavië) en Moldavische inwoners in Nederland.

Monaco / Monegaskische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Monaco (Vorstendom Monaco) en Monegaskische inwoners in Nederland.

Mongolië / Mongoolse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Mongolië en Mongoolse inwoners in Nederland.

Montenegro / Burger Montenegroe herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Montenegro en Burger Montenegroe inwoners in Nederland.

Montserrat / Monteserratse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Montserrat en Monteserratse inwoners in Nederland.

Mozambique / Mozambikaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Mozambique (Republiek Mozambique) en Mozambikaanse inwoners in Nederland.

Myanmar / Myanmareese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Myanmar (Unie van Myanmar) en Myanmareese inwoners in Nederland.

Namibië / Namibische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Namibië (Republiek Namibië) en Namibische inwoners in Nederland.

Nauru / Nauruaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Nauru (Republiek Nauru) en Nauruaanse inwoners in Nederland.

(voormalige) Nederlandse Antillen, Aruba / Antilliaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit (voormalige) Nederlandse Antillen, Aruba (Nederlandse Antillen) en Antilliaanse inwoners in Nederland.

Nepal / Nepaleese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Nepal (Federale Democratische Republiek Nepal) en Nepaleese inwoners in Nederland.

Nicaragua / Nicaraguaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Nicaragua (Republiek Nicaragua) en Nicaraguaanse inwoners in Nederland.

Nieuw-Caledonië / Nieuw-Calledonische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Nieuw-Caledonië en Nieuw-Calledonische inwoners in Nederland.

Nieuw-Zeeland / Nieuw-Zeelandse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Nieuw-Zeeland en Nieuw-Zeelandse inwoners in Nederland.

Niger / Nigereese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Niger (Republiek Niger) en Nigereese inwoners in Nederland.

Nigeria / Nigeriaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Nigeria (Federale Republiek Nigeria) en Nigeriaanse inwoners in Nederland.

Niue / Niuese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Niue (Republiek Niue) en Niuese inwoners in Nederland.

Noordelijke Marianen / Mariaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Noordelijke Marianen (Gemenebest van de Noordelijke Marianen) en Mariaanse inwoners in Nederland.

Noord-Korea / Noord-Koreaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Noord-Korea (Democratische Volksrepubliek Korea) en Noord-Koreaanse inwoners in Nederland.

Noorwegen / Noorse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Noorwegen (Koninkrijk Noorwegen) en Noorse inwoners in Nederland.

Norfolk / Norfolkeilandse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Norfolk (Norfolkeiland) en Norfolkeilandse inwoners in Nederland.

Oekraïne / Oekraïense herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Oekraïne (Oekraïense Socialistische Sovjetrepubliek) en Oekraïense inwoners in Nederland.

Oezbekistan / Oezbeekse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Oezbekistan (Republiek Oezbekistan) en Oezbeekse inwoners in Nederland.

Oman / Omanitische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Oman (Sultanaat Oman) en Omanitische inwoners in Nederland.

Oostenrijk / Oostenrijkse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Oostenrijk (Republiek Oostenrijk) en Oostenrijkse inwoners in Nederland.

Pakistan / Pakistaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Pakistan (Islamitische Republiek Pakistan) en Pakistaanse inwoners in Nederland.

Palau / Palause herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Palau (Republiek Palau) en Palause inwoners in Nederland.

Panama / Panameese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Panama (Republiek Panama) en Panameese inwoners in Nederland.

Papoea-Nieuw-Guinea / Burger Papoea-Nieuw-guineae herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Papoea-Nieuw-Guinea en Burger Papoea-Nieuw-guineae inwoners in Nederland.

Paraguay / Paraguayaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Paraguay (Republiek Paraguay) en Paraguayaanse inwoners in Nederland.

Peru / Peruaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Peru (Republiek Peru) en Peruaanse inwoners in Nederland.

Pitcairneilanden / Pitcairnse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Pitcairneilanden (Pitcairn) en Pitcairnse inwoners in Nederland.

Polen / Poolse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Polen (Republiek Polen) en Poolse inwoners in Nederland.

Portugal / Portugeese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Portugal (Portugese Republiek) en Portugeese inwoners in Nederland.

Puerto Rico / Puerto Ricaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Puerto Rico en Puerto Ricaanse inwoners in Nederland.

Réunion / Réunionse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Réunion en Réunionse inwoners in Nederland.

Roemenië / Roemeense herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Roemenië en Roemeense inwoners in Nederland.

Rusland / Russische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Rusland (Federatie Rusland) en Russische inwoners in Nederland.

Rwanda / Rwandeese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Rwanda (Republiek Rwanda) en Rwandeese inwoners in Nederland.

Saint Kitts en Nevis / Burger Saint Kitts en Nevise herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Saint Kitts en Nevis (Federatie van Saint Kitts en Nevis) en Burger Saint Kitts en Nevise inwoners in Nederland.

Sint Vincent en de Grenadines / Burger Sint Vincent en de Grenadinese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Sint Vincent en de Grenadines (Saint Vincent en de Grenadines) en Burger Sint Vincent en de Grenadinese inwoners in Nederland.

Saint Pierre en Miquelon / Saint Pierrese en Miquelonse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Saint Pierre en Miquelon (Saint-Pierre en Miquelon) en Saint Pierrese en Miquelonse inwoners in Nederland.

Salomonseilanden / Salomonseilandse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Salomonseilanden en Salomonseilandse inwoners in Nederland.

Samoa / Samoaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Samoa (Onafhankelijke Staat Samoa) en Samoaanse inwoners in Nederland.

San Marino / San Marineese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit San Marino (Republiek San Marino) en San Marineese inwoners in Nederland.

Sao Tomé en Principe / Burger Sao Tomé en Principee herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Sao Tomé en Principe (Democratische republiek São Tomé en Príncipe) en Burger Sao Tomé en Principee inwoners in Nederland.

Saoedi-Arabië / Saoedi-Arabische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Saoedi-Arabië (Koninkrijk Saoedi-Arabië) en Saoedi-Arabische inwoners in Nederland.

Senegal / Senegaleese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Senegal (Republiek Senegal) en Senegaleese inwoners in Nederland.

Servië / Burger Serviëe herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Servië (Republiek Servië) en Burger Serviëe inwoners in Nederland.

Servië en Montenegro / Burger Servië en Montenegroe herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Servië en Montenegro en Burger Servië en Montenegroe inwoners in Nederland.

Seychellen / Seychelse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Seychellen (Republiek der Seychellen) en Seychelse inwoners in Nederland.

Sierra Leone / Sierra Leoonse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Sierra Leone (Republiek Sierra Leone) en Sierra Leoonse inwoners in Nederland.

Singapore / Singaporeese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Singapore (Republiek Singapore) en Singaporeese inwoners in Nederland.

Sint-Helena / Sint-Helenaase herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Sint-Helena (Sint Helena, Ascension en Tristan da Cunha) en Sint-Helenaase inwoners in Nederland.

Sint Lucia / Sint Luciaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Sint Lucia en Sint Luciaanse inwoners in Nederland.

Sint Maarten (Nederlands deel) / Sint Maartense herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Sint Maarten (Nederlands deel) en Sint Maartense inwoners in Nederland.

Slovenië / Sloveense herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Slovenië (Republiek Slovenië) en Sloveense inwoners in Nederland.

Slowakije / Slowaakse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Slowakije (Slovaakse Republiek) en Slowaakse inwoners in Nederland.

Soedan / Soedaneese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Soedan (Republiek Soedan) en Soedaneese inwoners in Nederland.

Somalië / Somalische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Somalië (Federale Republiek Somalië) en Somalische inwoners in Nederland.

Sovjet-Unie (oud) / Sovjet-Russische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Sovjet-Unie (oud) (Unie van Socialistische Sovjetrepublieken) en Sovjet-Russische inwoners in Nederland.

Spanje / Spaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Spanje (Koninkrijk Spanje) en Spaanse inwoners in Nederland.

Sri Lanka / Sri Lankaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Sri Lanka (Democratische Socialistische Republiek Sri Lanka) en Sri Lankaanse inwoners in Nederland.

Suriname / Surinaamse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Suriname (Republiek Suriname) en Surinaamse inwoners in Nederland.

Swaziland / Swazische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Swaziland (Svalbard en Jan Mayen) en Swazische inwoners in Nederland.

Syrië / Syrische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Syrië (Arabische Republiek Syrië) en Syrische inwoners in Nederland.

Tadzjikistan / Tadzjikistaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Tadzjikistan (Republiek Tadzjikistan) en Tadzjikistaanse inwoners in Nederland.

Taiwan / Taiwaneese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Taiwan (Taiwan, Chinese provincie) en Taiwaneese inwoners in Nederland.

Tanzania / Tanzaniaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Tanzania (Verenigde Republiek Tanzania) en Tanzaniaanse inwoners in Nederland.

Thailand / Thaise herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Thailand (Koninkrijk Thailand) en Thaise inwoners in Nederland.

Timor Leste / Burger Timor Lestee herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Timor Leste (Democratische Republiek Timor-Leste) en Burger Timor Lestee inwoners in Nederland.

Togo / Togoleese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Togo (Republiek Togo) en Togoleese inwoners in Nederland.

Tokelau / Tokelause herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Tokelau en Tokelause inwoners in Nederland.

Tonga / Tongaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Tonga (Koninkrijk Tonga) en Tongaanse inwoners in Nederland.

Trinidad en Tobago / Burger Trinidad en Tobagoe herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Trinidad en Tobago (Republiek Trinidad en Tobago) en Burger Trinidad en Tobagoe inwoners in Nederland.

Tsjaad / Tsjadische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Tsjaad (Republiek Tsjaad) en Tsjadische inwoners in Nederland.

Tsjechië / Tsjechische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Tsjechië (Tsjechische Republiek) en Tsjechische inwoners in Nederland.

Tsjecho-Slowakije (oud) / Tsjechoslowaakse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Tsjecho-Slowakije (oud) (Tsjecho-Slowakije) en Tsjechoslowaakse inwoners in Nederland.

Tunesië / Tunesische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Tunesië (Republiek Tunesië) en Tunesische inwoners in Nederland.

Turkije / Turkse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Turkije (Republiek Turkije) en Turkse inwoners in Nederland.

Turkmenistan / Turkmeense herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Turkmenistan en Turkmeense inwoners in Nederland.

Turks- en Caicoseilanden / Caicoseilandse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Turks- en Caicoseilanden en Caicoseilandse inwoners in Nederland.

Tuvalu / Tuvaluaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Tuvalu en Tuvaluaanse inwoners in Nederland.

Uganda / Ugandeese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Uganda (Republiek Oeganda) en Ugandeese inwoners in Nederland.

Uruguay / Uruguayaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Uruguay (Republiek ten oosten van de Uruguay) en Uruguayaanse inwoners in Nederland.

Vanuatu / Vanuatuaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Vanuatu (Republiek Vanuatu) en Vanuatuaanse inwoners in Nederland.

Vaticaanstad / Vaticaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Vaticaanstad en Vaticaanse inwoners in Nederland.

Venezuela / Venezolaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Venezuela (Bolivariaanse Republiek Venezuela) en Venezolaanse inwoners in Nederland.

Verenigd Koninkrijk / Britse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Verenigd Koninkrijk (Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland) en Britse inwoners in Nederland.

Verenigde Arabische Emiraten / Burger Verenigde Arabische Emiratene herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Verenigde Arabische Emiraten en Burger Verenigde Arabische Emiratene inwoners in Nederland.

Verenigde Staten van Amerika / Amerikaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Verenigde Staten van Amerika en Amerikaanse inwoners in Nederland.

Vietnam / Vietnameese herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Vietnam (Socialistische Republiek Vietnam) en Vietnameese inwoners in Nederland.

Wallis en Futuna / Wallis en Futunaase herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Wallis en Futuna en Wallis en Futunaase inwoners in Nederland.

Belarus / Wit-Russische herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Belarus (Republiek Belarus) en Wit-Russische inwoners in Nederland.

Zambia / Zambiaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Zambia (Republiek Zambia) en Zambiaanse inwoners in Nederland.

Zimbabwe / Zimbabwaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Zimbabwe (Republiek Zimbabwe) en Zimbabwaanse inwoners in Nederland.

Zuid-Afrika / Zuid-Afrikaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Zuid-Afrika (Republiek Zuid-Afrika) en Zuid-Afrikaanse inwoners in Nederland.

Zuid-Korea / Zuid-Koreaanse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Zuid-Korea (Republiek Korea) en Zuid-Koreaanse inwoners in Nederland.

Zuid-Soedan / Zuidsoedanesee herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Zuid-Soedan (Republiek Zuid-Soedan) en Zuidsoedanesee inwoners in Nederland.

Zweden / Zweedse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Zweden (Koninkrijk Zweden) en Zweedse inwoners in Nederland.

Zwitserland / Zwitserse herkomst

Statistieken over Nederlanders met een migratieachtergrond uit Zwitserland (Zwitserse Bondsstaat) en Zwitserse inwoners in Nederland.


Toelichting:

Klik op de naam van het herkomstland of de nationaliteit in de bovenstaande lijst om de pagina te tonen.