Corona-statistieken hier

Informatie over het onderwerp "Coronavirus"

Informatie over het onderwerp coronavirus

Overzicht van de pagina's op AlleCijfers.nl met het label coronavirus.
Overzicht van de pagina's op AlleCijfers.nl met het label coronavirus.
Pagina's op AlleCijfers.nl over het onderwerp coronavirus
Coronavirus pagina's:
Statistieken over het Coronavirus en COVID-19
Welke gegevens zijn er over het Coronavirus en COVID-19 beschikbaar? Bekijk de cijfers en grafieken met gegevens uit diverse officiële bronnen.
Bevestigde besmettingen met het Coronavirus per regio (cumulatief)
Het totaal aantal bevestigde besmettingen met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM. Weergegeven in zowel een tabel als een grafiek.
Dag op dag verschil in positieve Corona tests per regio
Het dag op dag verschil in het aantal bevestigde besmettingen met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM. Weergegeven in zowel een tabel als een grafiek.
Corona ziekenhuisopnames per regio (cumulatief)
Het totaal aantal ziekenhuisopnames met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM. Weergegeven in zowel een tabel als een grafiek.
Dag op dag verschil in Corona ziekenhuisopnames per regio
Het dag op dag verschil in het aantal ziekenhuisopnames met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM. Weergegeven in zowel een tabel als een grafiek.
Overledenen met het Coronavirus per regio (cumulatief)
Het totaal aantal overledenen met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM. Weergegeven in zowel een tabel als een grafiek.
Dag op dag verschil in overledenen met het Coronavirus per regio
Het dag op dag verschil in het aantal overledenen met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM. Weergegeven in zowel een tabel als een grafiek.
Aantal overledenen per regio per week.
Tabel met het aantal overledenen onder de bevolking per week voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de cijfers van het CBS.
Corona statistieken per land wereldwijd
Tabel met per land wereldwijd het aantal bevestigde besmettingen en het aantal overledenen met het Coronavirus (COVID-19) op basis van de gecombineerde dagelijkse cijfers van het ECDC zoals meest recent gepubliceerd op 17 oktober 2020.
De belangrijkste actuele Corona cijfers: data uit 8 bronnen in 1 overzicht.
De belangrijkste Corona cijfers in een dagelijks bijgewerkt overzicht.
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!