Coronavirus-statistieken hier

Informatie over het onderwerp coronavirus

Informatie over het onderwerp coronavirus

Pagina's op AlleCijfers.nl over het onderwerp coronavirus

Pagina's over coronavirus:

Statistieken over het Coronavirus en COVID-19 - 21 mei 2020


Welke gegevens zijn er over het Coronavirus en COVID-19 beschikbaar? En wat kunnen we hiervan leren? Bekijk de cijfers en grafieken met gegevens uit diverse officiële bronnen.

Bevestigde besmettingen met het Coronavirus per regio - 21 mei 2020


Tabel met het aantal bevestigde besmettingen met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM.

Opgenomen patiënten met het Coronavirus per regio - 21 mei 2020


Tabel met het aantal in het ziekenhuis opgenomen patiënten met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM.

Overleden patiënten met het Coronavirus per regio - 21 mei 2020


Tabel met het aantal overleden patiënten met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM.

Aantal overledenen per regio per week - 1 mei 2020


Tabel met het aantal overledenen onder de bevolking per week voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de sterftecijfers van het CBS.
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!