Informatie over het onderwerp "Gezondheid"

Informatie over het onderwerp gezondheid

Overzicht van de pagina's op AlleCijfers.nl met het label gezondheid.
Overzicht van de pagina's op AlleCijfers.nl met het label gezondheid.
Pagina's op AlleCijfers.nl over het onderwerp gezondheid
Gezondheid pagina's:
Statistieken over het Coronavirus en COVID-19
Welke gegevens zijn er over het Coronavirus en COVID-19 beschikbaar? Bekijk de cijfers en grafieken met gegevens uit diverse officiële bronnen.
De belangrijkste actuele Corona cijfers: data uit 8 bronnen in 1 overzicht
De belangrijkste Corona cijfers in een dagelijks bijgewerkt overzicht.
Gezondheidsgegevens per gemeente, wijk en buurt obv de gezondheidsmonitor
Definities van alle onderwerpen uit de gezondheidsmonitor per gemeente, woonplaats, wijk en buurt.
Informatie per land voor meer dan 250 landen wereldwijd
Bekijk de coronacijfers per land. Gegevens over vaccinaties, positieve tests en overledenen per land. Met wekelijks bijgewerkte cijfers van diverse officiële dataleveranciers.
Bevestigde besmettingen met het Coronavirus per regio (cumulatief)
Het totaal aantal bevestigde besmettingen met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM. Weergegeven in zowel een tabel als een grafiek.
Dag op dag verschil in positieve Corona tests per regio
Het dag op dag verschil in het aantal bevestigde besmettingen met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM. Weergegeven in zowel een tabel als een grafiek.
Corona ziekenhuisopnames per regio (cumulatief)
Het totaal aantal ziekenhuisopnames met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM. Weergegeven in zowel een tabel als een grafiek.
Dag op dag verschil in Corona ziekenhuisopnames per regio
Het dag op dag verschil in het aantal ziekenhuisopnames met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM. Weergegeven in zowel een tabel als een grafiek.
Overledenen met het Coronavirus per regio (cumulatief)
Het totaal aantal overledenen met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM. Weergegeven in zowel een tabel als een grafiek.
Dag op dag verschil in overledenen met het Coronavirus per regio
Het dag op dag verschil in het aantal overledenen met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM. Weergegeven in zowel een tabel als een grafiek.
Aantal overledenen per regio per week.
Tabel met het aantal overledenen onder de bevolking per week voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de cijfers van het CBS.
Corona statistieken per land wereldwijd
Tabel met per land wereldwijd het aantal vaccinaties, het aantal bevestigde besmettingen en het aantal overledenen met het Coronavirus (COVID-19) op basis van de gecombineerde cijfers van het ECDC en OWID zoals meest recent gepubliceerd op 16 juni 2022.
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!