Bestuur Vereniging Stichting Instand houding Smdb v Basisonderwijs op Gereformeerde Grondslag te Ouddorp Ouddorp Zh

Bestuur Vereniging Stichting Instand houding Smdb v Basisonderwijs op Gereformeerde Grondslag te Ouddorp Ouddorp Zh

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over het onderwijsbestuur met gegevens over de scholen, leerlingen en het personeel (nieuwe informatie 2021!)
Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen (nieuwe informatie 2021!).
Totaal aantal leeringen per schooljaar
(372 leerlingen in schooljaar 2020-2021)


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinginformatie per bestuur per jaar wordt geladen!Overzicht van het totaal aantal leerlingen per schooljaar voor het bestuur Vereniging Stichting Instand houding Smdb v Basisonderwijs op Gereformeerde Grondslag te Ouddorp Ouddorp Zh.

Gegevens van dit bestuur
(ook bevoegdgezag of koepel genoemd)

Bestuursnaam: Vereniging Stichting Instand houding Smdb v Basisonderwijs op Gereformeerde Grondslag te Ouddorp Ouddorp Zh.

Bevoegdgezagnummer: 75064.

Aantal scholen: 1. Aantal vestigingen: 1.

Adres: Margrietweg 6, 3253 BM, Ouddorp Zh, gemeente Goeree Overflakkee, provincie Zuid-Holland.

Internetadres: www.smdbkoninginbeatrix.nl.

Denominatie: Protestants-Christelijk.

Soort onderwijs: Basisonderwijs.

Actief in: Goeree Overflakkee, Ouddorp Zh.

Bestuursnaam origineel: Ver St Inst Houd Smdb v BO op Ger Grondslag te Ouddorp.

Aantal personeelsleden per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het totaal aantal personen personeel per schooljaar inclusief bovenschoolse medewerkers voor het bestuur Vereniging Stichting Instand houding Smdb v Basisonderwijs op Gereformeerde Grondslag te Ouddorp Ouddorp Zh.

Percentage FTE per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Grafiek van het percentage FTE personeel per functie per schooljaar inclusief FTE voor bovenschoolse medewerkers voor het bestuur Vereniging Stichting Instand houding Smdb v Basisonderwijs op Gereformeerde Grondslag te Ouddorp Ouddorp Zh.

Percentage vrouwen en mannen in dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden voor het personeelsbestand van het bestuur Vereniging Stichting Instand houding Smdb v Basisonderwijs op Gereformeerde Grondslag te Ouddorp Ouddorp Zh als geheel, inclusief eventuele medewerk(st)ers die bovenschools actief zijn.

Aantal FTE in tijdelijke of vaste dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal FTE met een tijdelijk of vast dienstverband voor het personeelsbestand van het bestuur Vereniging Stichting Instand houding Smdb v Basisonderwijs op Gereformeerde Grondslag te Ouddorp Ouddorp Zh als geheel, inclusief eventueel bovenschools personeel.

Aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie voor het personeelsbestand van het bestuur Vereniging Stichting Instand houding Smdb v Basisonderwijs op Gereformeerde Grondslag te Ouddorp Ouddorp Zh als geheel.

Download nog veel meer onderwijsinformatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het onderwijs in de gemeente Goeree Overflakkee. Met handige overzichten over de scholen, leerlingen, besturen, samenwerkingsverbanden en het personeel.

Voor het personeel in het primair en voortgezet onderwijs zijn cijfers beschikbaar over het aantal personen en het aantal FTE per school of bestuur per schooljaar, naar functie, geslacht, leeftijd en type dienstverband! Een schat aan informatie, klaar voor gebruik of verdere analyse!

Download!
Schoolvestigingen

De volgende schoolvestiging valt onder het bestuur Vereniging Stichting Instand houding Smdb v Basisonderwijs op Gereformeerde Grondslag te Ouddorp Ouddorp Zh:

 • Koningin Beatrix Ouddorp
 • Samenwerkingsverbanden passend onderwijs

  Het bestuur Vereniging Stichting Instand houding Smdb v Basisonderwijs op Gereformeerde Grondslag te Ouddorp Ouddorp Zh is betrokken bij het samenwerkingsverband voor het passend onderwijs Vereniging SWV Passend Primair Onderwijs Goeree-Overflakkee.

  Interessant? Blijf op de hoogte!

  Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

  Inschrijven
  Gebruikte bronnen

  Voor de gegevens op deze pagina zijn diverse open data bronnen gebruikt. Een belangrijke dataleverancier is DUO.

  Bronnen