De kleinste buurten in inwoners in Zuid-Holland

De kleinste buurten in inwoners in Zuid-Holland

Wat zijn de 100 kleinste buurten gemeten in het aantal inwoners in Zuid-Holland? Bekijk het hier!

Ranglijst van de 100 buurten in Zuid-Holland met de minste inwoners:

Onderstaande tabel toont de ranglijst van 100 buurten in Zuid-Holland in één lijst. Je kunt de lijst sorteren door op de kolomnamen van de tabel te klikken. Deze ranglijst is er ook voor heel Nederland.


Heel even geduld alsjeblieft...

de tabel met de ranglijst gegevens wordt geladen!Wat zijn de 100 kleinste buurten gemeten in het aantal inwoners in Zuid-Holland? Bekijk het hier!

Bekijk hier de lijst met de grootste 100 buurten in Zuid-Holland -> dit zijn de buurten met de meeste inwoners. De lijst toont tevens het totaal aantal overledenen en geborenen in het afgelopen jaar.

Cijfers over je gemeente, wijk en buurt op AlleCijfers.nl. Ranglijst en cumulatieve verdeling.
Grafiek aantal inwoners buurten Zuid-Holland:

In bovenstaande grafiek zie je de 'cumulatieve verdeling' van de buurten in Zuid-Holland met de minste inwoners. De cumulatieve verdeling toont elk van de 100 buurten uit de lijst hiernaast als een stip. Hierbij toont de horizontale as van de grafiek het aantal inwoners waarbij de verticale as van 0% tot 100% toont hoeveel van de buurten dit aantal inwoners hebben. De rode diamantjes in de grafiek tonen de 'percentiel punten' van 2,5%, 25%, 50% (de mediaan -> 50% van de buurten in Zuid-Holland hebben een waarde van 53 of lager), 75% en 97,5%. Zie ook deze uitleg over gemiddelde, percentiel en mediaan.

Blader door de ranglijsten:
Interessant? Deel deze pagina!:

Deel deze pagina op Facebook!

Deel deze pagina op Google+!

Deel deze pagina op LinedIn!

Deel deze pagina op Twitter!

Over deze pagina:

© AlleCijfers 2016-2019 Heb je een vraag of opmerking? Neem contact op!
[ AlleCijfers.nl is een website van OpenInfo ]