Hoogste percentage autochtonen van gemeenten in Flevoland

Hoogste percentage autochtonen van gemeenten in Flevoland

Wat zijn de 6 gemeenten in Flevoland met het hoogste percentage autochtone inwoners? Bekijk het hier!

Ranglijst van de 6 gemeenten in Flevoland met het hoogste percentage autochtonen:

Onderstaande tabel toont de ranglijst van 6 gemeenten in Flevoland in één lijst. Je kunt de lijst sorteren door op de kolomnamen van de tabel te klikken. Deze ranglijst is er ook voor heel Nederland.


Heel even geduld alsjeblieft...

de tabel met de ranglijst gegevens wordt geladen!Wat zijn de 6 gemeenten in Flevoland met het hoogste percentage autochtone inwoners? Bekijk het hier!

Bekijk hier de lijst met de 6 van gemeenten gerangschikt op het hoogste percentage autochtonen. Een autochtoon is een persoon die de nationaliteit heeft van het land waar hij geboren is en waar hij op dat moment ook verblijft.

Cijfers over je gemeente, wijk en buurt op AlleCijfers.nl. Ranglijst en cumulatieve verdeling. Hoogste percentage autochtonen
Grafiek percentage inwoners gemeenten Flevoland:

In bovenstaande grafiek zie je de 'cumulatieve verdeling' van de top 6 gemeenten in Flevoland met het hoogste percentage autochtone inwoners. De cumulatieve verdeling toont elk van deze gemeenten uit de lijst hiernaast als stip. Hierbij toont de horizontale as van de grafiek het aandeel autochtonen terwijl de verticale as van 0% tot 100% toont voor hoeveel van de gemeenten dit gemiddelde minimaal geldt. De rode diamantjes in de grafiek tonen de 'percentiel punten' van 2,5%, 25%, 50% (de mediaan -> 50% van de gemeenten in Flevoland hebben een waarde van 79 of lager), 75% en 97,5%. Zie ook deze uitleg over gemiddelde, percentiel en mediaan.

Blader door de ranglijsten:
Interessant? Deel deze pagina!:

Deel deze pagina op Facebook!

Deel deze pagina op Google+!

Deel deze pagina op LinedIn!

Deel deze pagina op Twitter!

Over deze pagina:

© AlleCijfers 2016-2019 Heb je een vraag of opmerking? Neem contact op!
[ AlleCijfers.nl is een website van OpenInfo ]