Laagste woningwaarde van gemeenten in Zuid-Holland

Laagste woningwaarde van gemeenten in Zuid-Holland

Wat zijn de 60 gemeenten in Zuid-Holland met de laagste gemiddelde WOZ woningwaarde? Bekijk het hier!

Ranglijst van de 60 gemeenten in Zuid-Holland met de laagste WOZ woningwaarde:

Onderstaande tabel toont de ranglijst van 60 gemeenten in Zuid-Holland in één lijst. Je kunt de lijst sorteren door op de kolomnamen van de tabel te klikken. Deze ranglijst is er ook voor heel Nederland.


Heel even geduld alsjeblieft...

de tabel met de ranglijst gegevens wordt geladen!Wat zijn de 60 gemeenten in Zuid-Holland met de laagste gemiddelde WOZ woningwaarde? Bekijk het hier!

De prijzen van woningen stijgen de laatste jaren weer flink. Bekijk hier de lijst met de 60 van gemeenten gerangschikt op de goedkoopste woningen (de laagste gemiddelde woningwaarde = laagste gemiddelde WOZ waarde). Dit is de gemiddelde waarde van onroerende zaken van woonobjecten gebaseerd op de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ-waarde). Voor de bepaling van de gemiddelde woningwaarde wordt alleen gebruik gemaakt van die WOZ objecten omschreven als woningen dienend tot hoofdverblijf (WOZ-objectcode 10) en woningen met praktijkruimte (WOZ-objectcode 11) met een waarde groter dan nul euro. De (voorlopig) gemiddelde woningwaarde wordt bepaald met de waardepeildatum van voorgaand jaar, bijvoorbeeld 2018: waardepeildatum 1 januari 2017. Wanneer de woningvoorraad kleiner is dan 20 woningen of het aantal WOZ-objecten kleiner is dan 50 wordt er geen WOZ-waarde opgenomen.

Cijfers over je gemeente, wijk en buurt op AlleCijfers.nl. Ranglijst en cumulatieve verdeling. Laagste WOZ woningwaarde.
Grafiek gemiddelde woningwaarde (WOZ in veelvouden van 1000 Euro) gemeenten Zuid-Holland:

In bovenstaande grafiek zie je de 'cumulatieve verdeling' van de top 60 gemeenten in Zuid-Holland met de laagste gemiddelde WOZ waarde. De cumulatieve verdeling toont elk van deze gemeenten uit de lijst hiernaast als stip. Hierbij toont de horizontale as van de grafiek de gemiddelde huizenprijs terwijl de verticale as van 0% tot 100% toont voor hoeveel van de gemeenten dit gemiddelde minimaal geldt. De rode diamantjes in de grafiek tonen de 'percentiel punten' van 2,5%, 25%, 50% (de mediaan -> 50% van de gemeenten in Zuid-Holland hebben een waarde van 241616 of lager), 75% en 97,5%. Zie ook deze uitleg over gemiddelde, percentiel en mediaan.

Blader door de ranglijsten:
Interessant? Deel deze pagina!:

Deel deze pagina op Facebook!

Deel deze pagina op Google+!

Deel deze pagina op LinedIn!

Deel deze pagina op Twitter!

Over deze pagina:

© AlleCijfers 2016-2019 Heb je een vraag of opmerking? Neem contact op!
[ AlleCijfers.nl is een website van OpenInfo ]
[ AlleCijfers.nl is een website van OpenInfo ]