Informatie woonplaats Nijhuizum:

Informatie woonplaats Nijhuizum:

Bekijk informatie over meer dan 100 onderwerpen voor de woonplaats Nijhuizum in de gemeente Sudwest Fryslan! Met grafieken, links naar meer informatie & een overzicht van alle cijfers in 1 tabel.
Bekijk informatie over meer dan 100 onderwerpen voor de woonplaats Nijhuizum in de gemeente Sudwest Fryslan!

Herkomst van de cijfers voor de woonplaats Nijhuizum: De informatie voor de woonplaats is afgeleid van andere regionale statistieken.

De naam Nijhuizum wordt 2 keer gebruikt: voor de woonplaats en voor de buurt Nijhuizum. Zie ook dit overzicht van gebieden.

De woonplaats Nijhuizum is een onderdeel van de buurt Nijhuizum, de cijfers voor woonplaats Nijemirdum en buurt Nijemirdum zijn daarom identiek.

Achtergrond: woonplaatsen worden gebruikt om een deel van een gemeente een handige naam te geven en zijn onderdeel van het postadres. Er worden nauwelijks regionale statistieken voor woonplaatsen gepubliceerd. De meeste regionale statistieken worden per gemeente, wijk, buurt of postcode gepubliceerd. Zie deze beschrijving van het gebruik van gemeenten, woonplaatsen, wijken en buurten bij het verzamelen van gegevens in Nederland. Om de statistische informatie toch per woonplaats te tonen zijn de gegevens voor wijken en buurten tot woonplaatsgegevens gecombineerd. Dit is gedaan door de overlap tussen de geografie van buurten en woonplaatsen te gebruiken.

De definities van de onderwerpen die per woonplaats getoond worden zijn te vinden in deze tabel met definities van de brondata.

Aantal inwoners per jaar (37% groei!)


Heel even geduld alsjeblieft...

de inwoners gegevens worden geladen!Aantal inwoners Nijhuizum, jaren 2013 tot en met 2018.

Het aantal inwoners in Nijhuizum is met 13 inwoners toegenomen (afgerond is dat 37%): van 34 in 2013 tot 47 in 2018. Het aantal inwoners is het aantal personen zoals op 1 januari in het bevolkingsregister vastgelegd.

Inwoners naar leeftijd in woonplaats Nijhuizum


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: aantal en percentage inwoners op 1 januari 2018 per leeftijdscategorie.

26 juni 2019: Werk in uitvoering. De pagina per woonplaats is net nieuw. Er wordt zo snel mogelijk nog veel meer informatie per woonplaats toegevoegd! Blijf op de hoogte en ontvang een e-mail zodra er nieuwe informatie wordt toegevoegd (maximaal 2 berichten per jaar).

Brongegevens laatst gewijzigd 26-06-2019 © AlleCijfers 2016-2019
Heb je een vraag of opmerking? Neem contact op!
[ AlleCijfers.nl is een website van OpenInfo ]