Informatie woonplaats Sibrandabuorren:

Informatie woonplaats Sibrandabuorren:

Bekijk informatie over meer dan 100 onderwerpen voor de woonplaats Sibrandabuorren in de gemeente Sudwest Fryslan! Met grafieken, links naar meer informatie & een overzicht van alle cijfers in 1 tabel.
Bekijk informatie over meer dan 100 onderwerpen voor de woonplaats Sibrandabuorren in de gemeente Sudwest Fryslan!

Herkomst van de cijfers voor de woonplaats Sibrandabuorren: De informatie voor de woonplaats is afgeleid van andere regionale statistieken.

De naam Sibrandabuorren wordt 2 keer gebruikt: voor de woonplaats en voor de buurt Sibrandabuorren. Zie ook dit overzicht van gebieden.

De woonplaats Sibrandabuorren valt precies samen met de buurt Sibrandabuorren, de cijfers voor woonplaats Sibrandabuorren en buurt Sibrandabuorren zijn daarom identiek.

Achtergrond: woonplaatsen worden gebruikt om een deel van een gemeente een handige naam te geven en zijn onderdeel van het postadres. Er worden nauwelijks regionale statistieken voor woonplaatsen gepubliceerd. De meeste regionale statistieken worden per gemeente, wijk, buurt of postcode gepubliceerd. Zie deze beschrijving van het gebruik van gemeenten, woonplaatsen, wijken en buurten bij het verzamelen van gegevens in Nederland. Om de statistische informatie toch per woonplaats te tonen zijn de gegevens voor wijken en buurten tot woonplaatsgegevens gecombineerd. Dit is gedaan door de overlap tussen de geografie van buurten en woonplaatsen te gebruiken.

De definities van de onderwerpen die per woonplaats getoond worden zijn te vinden in deze tabel met definities van de brondata.

Aantal inwoners per jaar (2% groei)


Heel even geduld alsjeblieft...

de inwoners gegevens worden geladen!Aantal inwoners Sibrandabuorren, jaren 2014 tot en met 2018.

Het aantal inwoners in Sibrandabuorren is met 10 inwoners toegenomen (afgerond is dat 2%): van 360 in 2014 tot 370 in 2018. Het aantal inwoners is het aantal personen zoals op 1 januari in het bevolkingsregister vastgelegd.

Inwoners naar leeftijd in woonplaats Sibrandabuorren


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: aantal en percentage inwoners op 1 januari 2018 per leeftijdscategorie.

9 mei 2019: Werk in uitvoering. De pagina per woonplaats is net nieuw. Er wordt zo snel mogelijk nog veel meer informatie per woonplaats toegevoegd! Blijf op de hoogte en ontvang een e-mail zodra er nieuwe informatie wordt toegevoegd (maximaal 2 berichten per jaar).

Brongegevens laatst gewijzigd 09-05-2019 © AlleCijfers 2016-2019
Heb je een vraag of opmerking? Neem contact op!
[ AlleCijfers.nl is een website van OpenInfo ]