Cals College: overzicht van 2 scholen

Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "Cals College" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "Cals College" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
Cals College (2 scholen):

Onderstaande tabel toont de schoolgegevens voor scholen met Cals College in hun naam. De selectie is gemaakt op basis van alle PO en VO schoolvestigingen in de open data van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 1 april 2022. Door op een kolomnaam te klikken worden de rijen in de tabel gesorteerd. Zo kunnen scholen met dezelfde kenmerken gegroepeerd worden. De tabel kan gefilterd worden door een kenmerk in het zoekveld in te voeren. Klik op een schoolnaam om een pagina met alle gegevens voor die locatie weer te geven.

OnderwerpVestiging 1Vestiging 2
VestigingsnaamCals College NieuwegeinCals College IJsselstein
AdresVreeswijksestraatweg 6-A NieuwegeinHoge Dijk 1 IJsselstein
Postcode3432 NA3401 RD
WoonplaatsNieuwegeinIJsselstein
Aantal leerlingen2.208940
Type onderwijsVBO / MAVO / HAVO / VWOVBO / MAVO / HAVO / VWO
GeloofsrichtingBijzonderBijzonder
BestuursnaamStichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Nieuwegein IJsselstein en omstrekenStichting Katholiek Voortgezet Onderwijs Nieuwegein IJsselstein en omstreken
OpmerkingRooms Katholieke ScholengemeenschapRooms Katholieke Scholengemeenschap
BRIN00VY0000VY04
Vestigingsnaam DUOCals College Roomskatholiek Scholengemeenschap voor Lyceum Havo Mavo VboCals College RK SGM voor Lyceum Havo Mavo Vbo
Toelichting op de tabel met Cals College scholen:

Bovenstaande tabel toont de De data is zo actueel mogelijk en wordt regelmatig met nieuwe data bijgewerkt. De tabel bevat gegevens van 1 april 2022. Bekijk ook de andere overzichtspagina's voor onderwijsdata.

Tabelgebruik:

  • Zoek in de tabel met het zoekveld rechts bovenin de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Onderwijs
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo