Regionale cijfers: meer dan 100 onderwerpen per gebied

Regionale cijfers: ruim 100 onderwerpen per gebied


Toelichting:

Klik op de gemeentenaam in de bovenstaande lijst om de overzichtspagina met woonplaatsen, wijken en buurten per gemeente te openen. Voor iedere gemeente worden de woonplaatsen met meer dan 200 inwoners getoond. Ook eventuele namen van gemeenten die na herindeling in de gemeente terecht zijn gekomen worden in deze kolom getoond. Het aantal regio's toont het totaal van het aantal woonplaatsen, wijken en buurten waaruit de gemeente bestaat. Voor iedere regio is er een aparte pagina die vanuit de overzichtspagina voor de gemeente gekozen kan worden. Het is vanuit de gemeente-overzichtspagina ook mogelijk om op adres te zoeken. De gegevens per postcode zijn via de postcode-pagina te vinden. Er is een pagina voor iedere provincie, gemeente, woonplaats, wijk en buurt in Nederland.

Advertentie:

Download alle informatie:
Download hier alle gegevens per gemeente en haar wijken en buurten. Meerdere bronbestanden gecombineerd in handige overzichten.

Download de informatie over meer dan 100 onderwerpen per provincie, gemeente, woonplaats, wijk, buurt, postcode, jaar... in meerdere handige overzichten!

Download!
Regionale statistieken over meer dan 100 onderwerpen voor Nederland en per provincie, gemeente, woonplaats, wijk, buurt of viercijferige postcode.

Bekijk alle cijfers en grafieken voor Nederland, per provincie, gemeente, woonplaats, wijk of buurt of per postcode. Met meer dan 100 onderwerpen per regio! Op basis van de gecombineerde gegevens van diverse officiële leveranciers van open data.