f'Autodata Auto’s in cijfers en grafieken

f'Autodata Auto’s in cijfers en grafieken

Overzicht van pagina’s over auto’s:

Klik op de naam van een pagina om de pagina openen.

Automerken en modellen

Informatie over meer dan 1.500 automerken en modellen: Bekijk de verkoopcijfers en registratiegegevens per automerk en model. Met gegevens van de RDW, de RAI, de BOVAG en diverse andere dataleveranciers. De cijfers worden maandelijks bijgewerkt.

Regionale voertuigdata

Hoe ontwikkelt het aantal elektrische auto’s zich op regionaal niveau? Bekijk de overzichten met het aantal voertuigen in Nederland, per provincie of gemeente uitgesplitst naar het soort voertuig, het type energiebron (brandstof) en de ontwikkeling van de aantallen per maand. De data worden maandelijks bijgewerkt.

Autoregistraties per merk

Gekentekende personenauto’s per merk, naar datum van eerste toelating. De aantallen zijn geteld per maand, jaar of decennium. Op basis van de open data van de kentekenregistratie van de RDW (de Rijksdienst voor het Wegverkeer).

Autoregistraties per model

Gekentekende personenauto’s per model, naar datum van eerste toelating. De aantallen zijn geteld per maand, jaar of decennium. Op basis van de open data van de kentekenregistratie van de RDW (de Rijksdienst voor het Wegverkeer).

Autoverkopen per merk

Overzicht van de verkoopcijfers voor alle merken personenauto’s in Nederland sinds 1983. Met gegevens per maand en per jaar. Op basis van de open data van de RAI en de BOVAG. Maandelijks bijgewerkt.

Autoverkopen per model

Overzicht van de verkoopcijfers voor alle modellen personenauto’s in Nederland sinds 1983. Met gegevens per maand en per jaar. Op basis van de open data van de RAI en de BOVAG. Maandelijks bijgewerkt.

Definities van de regionale data over voertuigen

Toelichting bij de regionale cijfers over voertuigen: Definities van de verschillende soorten voertuigen (bedrijfsauto, bromfiets, bus, land- of bosbouwtrekker, motorfiets, personenauto,...) en energiebronnen (aardgas, benzine, diesel, elektriciteit, hybride, lpg, waterstof,...).


Toelichting:

Bovenstaande lijst toont alle pagina's over auto’s op AlleCijfers.nl. Klik op een paginanaam in de lijst om de informatie op die pagina te bekijken. Er kan in de lijst gezocht door het zoekveld boven de lijst te gebruiken. Of doorzoek heel AlleCijfers voor alle pagina's en onderwerpen.

Advertentie:

Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Inspireer anderen en deel deze pagina:
Deel deze pagina: