Provincies in cijfers


Toelichting:

Klik op de provincienaam in de bovenstaande lijst om de pagina met gegevens voor die provincie te tonen. Er is een pagina voor iedere provincie in Nederland. De pagina biedt statistieken over meer dan 100 verschillende onderwerpen binnen de thema's bevolking, woningen, gezondheid, misdrijven, energie, migratie, verkiezingen en meer! Voor Nederland als geheel en voor iedere provincie, gemeente, wijk en buurt is er op AlleCijfers ook een aparte pagina die vanuit de regionale overzichtspagina per gemeente gekozen kan worden.

Advertentie:

Download alle informatie:
Download hier alle gegevens per gemeente en haar wijken en buurten. Meerdere bronbestanden gecombineerd in handige overzichten.

Download de informatie over meer dan 100 onderwerpen per provincie, gemeente, woonplaats, wijk, buurt, postcode, jaar... in meerdere handige overzichten!

Download!
Regionale statistieken over meer dan 100 onderwerpen voor Nederland en per provincie, gemeente, woonplaats, wijk, buurt of viercijferige postcode.

Bekijk alle cijfers en grafieken voor Nederland, per provincie, gemeente, woonplaats, wijk of buurt of per postcode. Met meer dan 100 onderwerpen per regio! Op basis van de gecombineerde gegevens van diverse officiële leveranciers van open data.