Bedankt voor je gebruik van AlleCijfers.nl!

Bedankt voor je gebruik van AlleCijfers.nl!

Deel de informatie met anderen en help om AlleCijfers.nl verder bekend te maken

Toon je waardering voor de gratis informatie op AlleCijfers.nl

Goede informatie en communicatie zijn de peilers van AlleCijfers. De gratis informatie wordt steeds verder uitgebreid. En de vragen die vrijwel dagelijks gesteld worden krijgen altijd een zo goed mogelijk antwoord.

Jouw steun in de vorm van een donatie, vriendelijk bericht of het verder bekend maken van AlleCijfers is van harte welkom!

Over de auteur

AlleCijfers is gemaakt en wordt onderhouden door Wouter van Bijsterveld. Wouter heeft bedrijfskunde gestudeerd en ruim 20 jaar ervaring in de informatie technologie. Sinds 2018 werkt hij als data analist aan diverse opdrachten vanuit zijn eigen onderneming OpenInfo.nl. Wouter vindt open data en een transparante overheid belangrijk. Met AlleCijfers levert hij een bijdrage om informatie voor iedereen beschikbaar te maken. Zie ook de pagina “over ons”.

Betaling

Dit is een gratis website maar je bent meer dan welkom om een bedrag te doneren! Er is geen enkele verplichting, moreel of juridisch, om dit te doen. En het zou wel heel fijn zijn want als startende ondernemer kan ik een paar Euro extra altijd goed gebruiken :)

Afbeelding van het iDeal betalingslogo.

Hartelijk bedankt alvast!

Vriendelijke groet, Wouter van Bijsterveld

Email: wouter@openinfo.nl

AlleCijfers.nl

Contact gegevens AlleCijfers.nl

AlleCijfers.nl: veel informatie op basis van open data, met veel plezier gemaakt.
Steeds meer gratis informatie op AlleCijfers.nl
© AlleCijfers 2016-2019