f'Gezondheid Gezondheid in cijfers en grafieken

f'Gezondheid Gezondheid in cijfers en grafieken

Pagina’s met data over de gezondheidszorg en de gezondheid van inwoners:

Klik op de naam van een pagina om de pagina openen.

Gezondheidszorg: cijfers over ziekenhuisopnames en de gezondheid van inwoners

Hoe staat het met de volksgezondheid en de (ziekenhuis)zorg in Nederland? Bekijk de data over ziekenhuisopnames en de gezondheid van inwoners in duidelijke cijfers en grafieken! Op deze pagina is het mogelijk om de data uit de gezondheidsmonitor tussen Nederland, provincies en gemeenten te vergelijken.

Regionale gezondheidsmonitor

Bekijk meer dan 40 onderwerpen over de gezondheid voor Nederland en per provincie, gemeente, wijk en buurt. Met informatie over de lichamelijke en psychische gezondheid van de inwoners, het alcoholgebruik, roken, eenzaamheid, sporten en meer. Allemaal op regionaal niveau!

Corona statistieken dagelijks bijgewerkt

Dagelijks bijgewerkte Corona cijfers en grafieken met gegevens uit diverse officiële bronnen. Wat kunnen statistieken over het verloop van de Corona pandemie ons leren? Hoeveel personen in Nederland zijn volgens de RIVM cijfers besmet? En hoeveel patiënten zijn in het ziekenhuis opgenomen? Bekijk meer dan 25 verschillende statistieken over het Coronavirus op deze pagina!

Sterfte en doodsoorzaken

Hoeveel sterftes waren er de afgelopen periode? En is de sterfte hoger of lager dan verwacht, is er sprake van oversterfte of ondersterfte? En wat waren de doodsoorzaken? Bekijk de informatie op de pagina over sterftes.

Aantal sterftes per regio per week

Tabel met het aantal overledenen onder de bevolking per week voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de cijfers van het CBS. Wekelijks bijgewerkt.

Corona ziekenhuisopnames per regio (cumulatief)

Het totaal aantal ziekenhuisopnames met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM.

Dag op dag verschil in Corona ziekenhuisopnames per regio

Het verschil per dag in het aantal ziekenhuisopnames met het Coronavirus (COVID-19) voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM.

Corona percentage gevaccineerden per vaccinatieronde per gemeente

Overzicht van het percentage inwoners dat voor Corona gevaccineerd is voor de basisserie en voor de 2022 najaarsprik. Cijfers per gemeente op basis van de data van het RIVM. Wekelijks bijgewerkt.

Corona percentage gevaccineerden per vaccinatieronde per wijk

Overzicht van het percentage inwoners dat voor Corona gevaccineerd is voor de basisserie en voor de 2022 najaarsprik. Cijfers per wijk op basis van de data van het RIVM. Wekelijks bijgewerkt.

Corona statistieken per land wereldwijd

Aantal besmettingen en overledenen per land wereldwijd op basis van de gegevens van het ECDC en OWID.

Bevestigde besmettingen met het Coronavirus per regio (cumulatief)

Het totaal aantal bevestigde besmettingen met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM.

Dag op dag verschil in positieve Corona tests per regio

Het verschil per dag in het aantal bevestigde besmettingen met het Coronavirus (COVID-19) voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM.

Overledenen met het Coronavirus per regio (cumulatief)

Het totaal aantal overledenen met het Coronavirus (COVID-19) per dag voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM zoals meest recent gepubliceerd op 31 december 2022. [Gearchiveerd overzicht: De data over het aantal overleden personen met Corona zijn vanaf 1 januari 2023 niet meer beschikbaar]

Dag op dag verschil in overledenen met het Coronavirus per regio

Het verschil per dag in het aantal overledenen met het Coronavirus (COVID-19) voor Nederland en per provincie en gemeente op basis van de verzamelde dagelijkse cijfers van het RIVM zoals meest recent gepubliceerd op 31 december 2022. [Gearchiveerd overzicht: De data over het aantal overleden personen met Corona zijn vanaf 1 januari 2023 niet meer beschikbaar]

Toelichting:

Bovenstaande lijst toont alle pagina's over Gezondheid op AlleCijfers.nl. Klik op een paginanaam in de lijst om de informatie op die pagina te bekijken. Er kan in de lijst gezocht door het zoekveld boven de lijst te gebruiken. Of doorzoek heel AlleCijfers voor alle pagina's en onderwerpen.

Advertentie:

Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Inspireer anderen en deel deze pagina:
Deel deze pagina: