Kindcentrum Muiderkring - Constantijn Huygenslaan in Muiden

Leerlinggegevens per schooljaar
Voor Muiderkring - Constantijn Huygenslaan in zijn helaas geen leerlinggegevens bekend.

Bekijk de gegevens van het schoolbestuur en eventuele andere scholen die onder hetzelfde bestuur vallen.

Advertentie:

Kaart met scholen in de omgeving

Muiderkring - Constantijn Huygenslaan (nummer 1 op de kaart) met de dichtstbijzijnde scholen. De kaart toont schoolvestigingen van het type Basisonderwijs.

Download hier een schat aan informatie over het onderwijs in de gemeente via de download website van OpenInfo.nl. Heel veel bronnen handig gecombineerd in diverse Excel documenten.

Advertentie:

Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: Kindcentrum Muiderkring - Constantijn Huygenslaan.

BRIN en vestigingsnummer: 04VF01.

Denominatie: Overige.

Soort onderwijs: Basisonderwijs.

Schoolnaam: KC de Meerstroom.

Schoolbestuur: Stichting Florente. Bestuursnummer: 41595.

Adres: Constantijn Huygenslaan 1, 1398 XG, Muiden. Gemeente Gooise Meren, Noord-Holland. Telefoon: 0294261973.

Website van de school: https://www.kcmuiderkring.nl/

Titel van de website: Kindcentrum Muiderkring

Organisatiestructuur: Kindcentrum Muiderkring - Constantijn Huygenslaan is 1 van de 2 vestigingen in het primair onderwijs binnen de school KC de Meerstroom. En 1 van de 12 primair onderwijs vestigingen binnen het bestuur Stichting Florente. Daarbij vallen er 11 verschillende scholen binnen dit bestuur. Er zijn 566 vestigingen in het primair onderwijs met deze organisatiestructuur met meer dan 1 vestiging bij 1 school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 7.069 primair onderwijs schoolvestigingen).

Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Voor het bestuur van de school zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Oordeel over het financiële beheerVoldoende13 februari 2018Toezicht BestuurStichting 'Florente'
Financieel beheerVoldoende13 februari 2018Onderzoek Bestuur'Spirit', Stichting voor Confessioneel Onderwijs
ContinuïteitVoldoende13 februari 2018Onderzoek Bestuur'Spirit', Stichting voor Confessioneel Onderwijs
RechtmatigheidVoldoende13 februari 2018Onderzoek Bestuur'Spirit', Stichting voor Confessioneel Onderwijs
KwaliteitszorgVoldoende13 februari 2018Onderzoek Bestuur'Spirit', Stichting voor Confessioneel Onderwijs
KwaliteitscultuurGoed13 februari 2018Onderzoek Bestuur'Spirit', Stichting voor Confessioneel Onderwijs
Verantwoording en dialoogVoldoende13 februari 2018Onderzoek Bestuur'Spirit', Stichting voor Confessioneel Onderwijs

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Advertentie:

Basisschool Muiderkring - Constantijn Huygenslaan ligt in de buurt Krijgsman.

Hier zie je 2 van de meer dan 100 onderwerpen die op de pagina over de buurt Krijgsman getoond worden: (1) Hoeveel jongeren (leeftijd 0 tot 15 jaar) er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners. En (2) het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar.

1.939 meter

is de gemiddelde afstand tussen het woonadres van een leerling en het adres van de school. De gemiddelde afstand voor heel Gooise Meren is 1.638 meter.


Toelichting op de gemiddelde afstand in meters tussen het woonadres van de leerlingen en postcode van de schoolvestiging:
De afstand is berekend op basis van de RD-coördinaten van de 4 cijferige postcode van de leerling en de volledige postcode van de schoolvestiging. Omdat de berekening op basis van een 4-cijferige postcode van de leerling gebeurt, is er sprake van een beperkte nauwkeurigheid. Als de postcode van de leerling en vestiging gelijk zijn op basis van de eerste 4 tekens van een postcode, dan is de berekende afstand 0, terwijl die in werkelijkheid groter zal zijn.
Jongeren in buurt Krijgsman: 29,18%


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: percentage inwoners in de leeftijdscategorie van 0 tot 15 jaar voor de buurt Krijgsman.

Meer over buurt Krijgsman
Inkomen in buurt Krijgsman: €32.000


Heel even geduld alsjeblieft...

de inkomensgegevens worden geladen!Bevolking, inkomen: gemiddeld inkomen per inwoner per jaar voor buurt Krijgsman.

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Gooise Meren via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (primair) onderwijs in de gemeente gemeente Gooise Meren. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel documenten.

Download!
Tip: Spelend leren met je kleuter voor groep 1 en 2
Thuis spelend oefenen voor kleuters op de relevante ontwikkelingsgebieden die in bijvoorbeeld de Cito-toets voor eind groep 2 voorkomen

Spelend leren. Dat doen kinderen in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft. Daar wil je als ouder bij helpen! En dat kan met de ideeën in dit document met een schat aan materiaal om met je kind te gebruiken. Dat kan de hele dag, zonder dat je kind het door heeft. Het is gezellig en leerzaam!

Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Kinderopvang in de omgeving van de school

In de buurt Krijgsman wonen 680 jongeren en zijn 180 plaatsen voor kinderopvang beschikbaar: 104 bij de buitenschoolse opvang (BSO), 12 bij gastouders (VGO) en 64 bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal (KDV). Dit maakt dat er gemiddeld 0,26 opvangplaats per jongere in de buurt van Muiderkring - Constantijn Huygenslaan is.


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens over de kinderopvang

in de buurt van de school worden geladen!Alle locaties
Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

"Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich een mislukkeling voelen."
Locaties voor kinderopvang

Deze 10 kinderopvanglocaties zijn het meest dichtbij Muiderkring - Constantijn Huygenslaan beschikbaar (bekijk de volledige lijst voor de gemeente Gooise Meren):

NaamAantal plaatsenTypeAdres
Jong-Nauta6VGOConstantijn Huygenslaan 16 Muiden
KC Muiderkring104BSOKruitmolen 1 Muiden
KC Muiderkring64KDVKruitmolen 1 Muiden
Beek6VGOWaadse Poldergracht 32 Muiden
Bayona6VGOHerengracht 79 Muiden
Hanzen6VGOWestbatterijlaan 9 Muiden
Kinderkade B.V.50BSONoordpolderweg 1B Muiden
Kinderkade B.V.57KDVNoordpolderweg 1B Muiden
PG Weespersluis32KDVFort Diemerdamstraat 71b Weesp
Weespersluis174BSOFort Diemerdamstraat 71c Weesp
Gebruikte open data bronnen

Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers.nl de 'harde' 'statistische' informatie verzameld. De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open data bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland. Zie deze bronbeschrijving.

Bronnen basisscholen
Gerelateerde informatie

Overzicht van vestigingen met het schoolbestuur Stichting Florente:

  • Vestiging 04VF00: De Meerstroom

  • Vestiging 04VF01 (deze pagina): Muiderkring - Constantijn Huygenslaan

Bekijk het overzicht van alle basisscholen in de woonplaats Muiden op de overzichtspagina voor primair onderwijs in de woonplaats Muiden.

En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van Kindcentrum Muiderkring - Constantijn Huygenslaan in Muiden op de buurtpagina voor Krijgsman.

Aanmelden bij de basisschool in Muiden?
Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind?

Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen. Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten,... Daarnaast speelt reistijd een rol en kun je een keuze maken voor je geloofsovertuiging: Christelijk, Reformatorisch, Rooms Katholiek, Islamitisch, openbaar... En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: Montessori, Dalton, Freinetschool...

Ter overweging bij alle cijfers:

Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus. De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan. Daarom kan er ook verschil bestaan tussen het middelbareschoolniveau op basis van de eind toets score en de schooladviezen en uitstroom naar bijvoorbeeld het VMBO, de HAVO of het VWO. De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, dit is leidend voor de plaatsing in het voortgezet onderwijs. Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats.