Grafisch Lyceum Utrecht in cijfers en grafieken

Aantal studenten per schooljaar
Kerncijfers
Grafisch Lyceum UtrechtSchooljaar 2021-2022
Aantal studenten2.222
Aantal aanbieders1
Aantal locaties1
Aantal opleidingen1

Bovenstaande tabel toont het aantal aanbieders, locaties, opleidingen en studenten voor Grafisch Lyceum Utrecht voor schooljaar 2021-2022.

Er studeren 2.222 studenten aan 1 verschillende opleidingen bij Grafisch Lyceum Utrecht. De opleidingen van Grafisch Lyceum Utrecht worden door 1 aanbieders op 1 locaties aangeboden. Gegevens van DUO over de MBO instelling Grafisch Lyceum Utrecht voor schooljaar 2021-2022.

Advertentie:

Overzicht van de opleidingen die door Grafisch Lyceum Utrecht worden aangeboden
Naam aanbiederLocatie opleidingStraatnaamHuisnummerPostcodeAantal studenten
Grafisch Lyceum UtrechtUtrechtVondellaan1783521GH2.222

Bovenstaande tabel toont de opleidingen (combinaties van aanbieders en locaties) die in schooljaar 2021-2022 door Grafisch Lyceum Utrecht worden aangeboden.

Gegevens van DUO over alle verschillende opleidingen die in schooljaar 2021-2022 door de MBO instelling Grafisch Lyceum Utrecht worden aangeboden met het adres en het aantal studenten per opleiding. Hierbij is een opleiding gedefinieerd als de combinatie van aanbieder en het adres waarop de opleiding beschikbaar is.

Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina:
Deel deze pagina: