Christelijk Lyceum Zeist: overzicht van 3 scholen

Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "Christelijk Lyceum Zeist" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "Christelijk Lyceum Zeist" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
Christelijk Lyceum Zeist (3 scholen):

Onderstaande tabel toont de schoolgegevens voor scholen met Christelijk Lyceum Zeist in hun naam. De selectie is gemaakt op basis van alle PO en VO schoolvestigingen in de open data van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 1 april 2022. Door op een kolomnaam te klikken worden de rijen in de tabel gesorteerd. Zo kunnen scholen met dezelfde kenmerken gegroepeerd worden. De tabel kan gefilterd worden door een kenmerk in het zoekveld in te voeren. Klik op een schoolnaam om een pagina met alle gegevens voor die locatie weer te geven.

OnderwerpVestiging 1Vestiging 2Vestiging 3
VestigingsnaamChristelijk Lyceum Zeist - LindenlaanChristelijk Lyceum Zeist OverbergChristelijk Lyceum Zeist - Prof. Lorentzlaan
AdresLindenlaan 23 ZeistDwarsweg 45 OverbergProf. Lorentzlaan 16 Zeist
Postcode3707 EP3959 AE3701 CC
WoonplaatsZeistOverbergZeist
Aantal leerlingen1.3722826
Type onderwijsVBO / MAVO / HAVO / VWOBrugjaarVBO
GeloofsrichtingBijzonderBijzonderBijzonder
BestuursnaamStichting Christelijk Voortgezet Onderwijs Zuidoost-UtrechtStichting Christelijk Voortgezet Onderwijs Zuidoost-UtrechtStichting Christelijk Voortgezet Onderwijs Zuidoost-Utrecht
Opmerking
BRIN02VR0002VR0702VR08
Vestigingsnaam DUOChristelijk Lyceum Zeist voor VWO HAVO MAVO VMBO LWOOChristelijk Lyceum Zeist voor VWO HAVO MAVO VMBO LWOOChristelijk Lyceum Zeist voor VWO HAVO MAVO VMBO LWOO
Toelichting op de tabel met Christelijk Lyceum Zeist scholen:

Bovenstaande tabel toont de De data is zo actueel mogelijk en wordt regelmatig met nieuwe data bijgewerkt. De tabel bevat gegevens van 1 april 2022. Bekijk ook de andere overzichtspagina's voor onderwijsdata.

Tabelgebruik:

  • Zoek in de tabel met het zoekveld rechts bovenin de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Onderwijs
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo