Christelijke Scholengemeenschap A.M. van Schurman: overzicht van 3 scholen

Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "Christelijke Scholengemeenschap A.M. van Schurman" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "Christelijke Scholengemeenschap A.M. van Schurman" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
Christelijke Scholengemeenschap A.M. van Schurman (3 scholen):

Onderstaande tabel toont de schoolgegevens voor scholen met Christelijke Scholengemeenschap A.M. van Schurman in hun naam. De selectie is gemaakt op basis van alle PO en VO schoolvestigingen in de open data van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 1 april 2022. Door op een kolomnaam te klikken worden de rijen in de tabel gesorteerd. Zo kunnen scholen met dezelfde kenmerken gegroepeerd worden. De tabel kan gefilterd worden door een kenmerk in het zoekveld in te voeren. Klik op een schoolnaam om een pagina met alle gegevens voor die locatie weer te geven.

OnderwerpVestiging 1Vestiging 2Vestiging 3
VestigingsnaamA.M. van Schurman - Cort van der LindenstrA.M. van Schurman - GaljoenAnna Maria van Schurman
AdresCort van der Lindenstr 1-A FranekerGaljoen 20 FranekerCort van der Lindenstr 1 Franeker
Postcode8802 RX8802 NG8802 RX
WoonplaatsFranekerFranekerFraneker
Aantal leerlingen1515835
Type onderwijsVBO / HAVOVBO / HAVOVBO / MAVO / HAVO
GeloofsrichtingBijzonderBijzonderBijzonder
BestuursnaamVereniging voor Christelijk VO in Noord- en West-FryslânVereniging voor Christelijk VO in Noord- en West-FryslânVereniging voor Christelijk VO in Noord- en West-Fryslân
OpmerkingChristelijke Scholengemeenschap voor Havo Mavo VboChristelijke Scholengemeenschap voor Havo Mavo VboChristelijke Scholengemeenschap
BRIN14NS0514NS0414NS00
Vestigingsnaam DUOChristelijke Scholengemeenschap A.M. van Schurman voor Havo Mavo VboChristelijke Scholengemeenschap A.M. van Schurman voor Havo Mavo VboChristelijke Scholengemeenschap A.M. van Schurman voor Havo Mavo Vbo
Toelichting op de tabel met Christelijke Scholengemeenschap A.M. van Schurman scholen:

Bovenstaande tabel toont de De data is zo actueel mogelijk en wordt regelmatig met nieuwe data bijgewerkt. De tabel bevat gegevens van 1 april 2022. Bekijk ook de andere overzichtspagina's voor onderwijsdata.

Tabelgebruik:

  • Zoek in de tabel met het zoekveld rechts bovenin de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Onderwijs
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo