De Lelie: overzicht van 3 scholen

Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "De Lelie" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "De Lelie" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
De Lelie (3 scholen):

Onderstaande tabel toont de schoolgegevens voor scholen met De Lelie in hun naam. De selectie is gemaakt op basis van alle PO en VO schoolvestigingen in de open data van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 1 april 2022. Door op een kolomnaam te klikken worden de rijen in de tabel gesorteerd. Zo kunnen scholen met dezelfde kenmerken gegroepeerd worden. De tabel kan gefilterd worden door een kenmerk in het zoekveld in te voeren. Klik op een schoolnaam om een pagina met alle gegevens voor die locatie weer te geven.

OnderwerpVestiging 1Vestiging 2Vestiging 3
VestigingsnaamDe Lelie HarderwijkDe Lelie DriebruggenDe Lelie Nijkerk
AdresAnne Franklaan 7 HarderwijkBurg Doormanstraat 26 DriebruggenScherpencamp 42 Nijkerk
Postcode3842 GV3465 KE3861 LT
WoonplaatsHarderwijkDriebruggenNijkerk
Aantal leerlingen14617632
Type onderwijs(Voortgezet) Speciaal OnderwijsBasisonderwijs(Voortgezet) Speciaal Onderwijs
GeloofsrichtingProtestants-ChristelijkReformatorischProtestants-Christelijk
BestuursnaamStichting Educare Christelijk Speciaal Onderwijs te Harderwijk en omstrekenEDUCATISStichting Educare Christelijk Speciaal Onderwijs te Harderwijk en omstreken
OpmerkingSchool voor Zeer Moeilijk Lerende KinderenNederlands Hervormde BasisschoolSchool voor Zeer Moeilijk Lerende Kinderen
BRIN16TL0003GD0016TL02
Vestigingsnaam DUOProtestants Christelijke Zeer Moeilijk Lerende Kinderen School De LelieNederlands Hervormde Basisschool De LelieProtestants Christelijke Zeer Moeilijk Lerende Kinderen School De Lelie
Toelichting op de tabel met De Lelie scholen:

Bovenstaande tabel toont de De data is zo actueel mogelijk en wordt regelmatig met nieuwe data bijgewerkt. De tabel bevat gegevens van 1 april 2022. Bekijk ook de andere overzichtspagina's voor onderwijsdata.

Tabelgebruik:

  • Zoek in de tabel met het zoekveld rechts bovenin de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Onderwijs
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo