De Planthof: overzicht van 3 scholen

Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "De Planthof" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "De Planthof" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
De Planthof (3 scholen):

Onderstaande tabel toont de schoolgegevens voor scholen met De Planthof in hun naam. De selectie is gemaakt op basis van alle PO en VO schoolvestigingen in de open data van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 1 april 2022. Door op een kolomnaam te klikken worden de rijen in de tabel gesorteerd. Zo kunnen scholen met dezelfde kenmerken gegroepeerd worden. De tabel kan gefilterd worden door een kenmerk in het zoekveld in te voeren. Klik op een schoolnaam om een pagina met alle gegevens voor die locatie weer te geven.

OnderwerpVestiging 1Vestiging 2Vestiging 3
VestigingsnaamDe Planthof EmmeloordDe Planthof LeerbroekDe Planthof Nieuwleusen
AdresDe Fjord 44 EmmeloordLeerbroekseweg 7 LeerbroekKon. Julianalaan 96 Nieuwleusen
Postcode8303 HL4245 KR7711 KP
WoonplaatsEmmeloordLeerbroekNieuwleusen
Aantal leerlingen105181110
Type onderwijsBasisonderwijsBasisonderwijsBasisonderwijs
GeloofsrichtingGereformeerd vrijgemaaktProtestants-ChristelijkGereformeerd vrijgemaakt
BestuursnaamFlorion Vereniging voor Gereformeerd Primair OnderwijsStichting voor Christelijk Reformatorisch Primair Onderwijs De PlanthofFlorion Vereniging voor Gereformeerd Primair Onderwijs
OpmerkingBasisschoolChristelijk Reformatorisch Primair OnderwijsGereformeerde Basisschool
BRIN03KT0004NO0000BS00
Vestigingsnaam DUODe PlanthofStichting voor Christelijk Reformatorisch Primair Onderwijs ”De Planthof”Gereformeerde Basisschool De Planthof
Toelichting op de tabel met De Planthof scholen:

Bovenstaande tabel toont de De data is zo actueel mogelijk en wordt regelmatig met nieuwe data bijgewerkt. De tabel bevat gegevens van 1 april 2022. Bekijk ook de andere overzichtspagina's voor onderwijsdata.

Tabelgebruik:

  • Zoek in de tabel met het zoekveld rechts bovenin de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Onderwijs
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo