Ds. Gisbertus Voetius: overzicht van 3 scholen

Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "Ds. Gisbertus Voetius" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "Ds. Gisbertus Voetius" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
Ds. Gisbertus Voetius (3 scholen):

Onderstaande tabel toont de schoolgegevens voor scholen met Ds. Gisbertus Voetius in hun naam. De selectie is gemaakt op basis van alle PO en VO schoolvestigingen in de open data van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 1 april 2022. Door op een kolomnaam te klikken worden de rijen in de tabel gesorteerd. Zo kunnen scholen met dezelfde kenmerken gegroepeerd worden. De tabel kan gefilterd worden door een kenmerk in het zoekveld in te voeren. Klik op een schoolnaam om een pagina met alle gegevens voor die locatie weer te geven.

OnderwerpVestiging 1Vestiging 2Vestiging 3
VestigingsnaamDs. Gisbertus VoetiusschoolGisbertus VoetiusGisbertus Voetiusschool
AdresAlbert Schweitzerlaan 6 AndelBloemengaard 69 DoornLouise de Colignylaan 1 Katwijk
Postcode4281 LT3941 TB2224 VT
WoonplaatsAndelDoornKatwijk
Aantal leerlingen21684175
Type onderwijsBasisonderwijsBasisonderwijsBasisonderwijs
GeloofsrichtingReformatorischReformatorischReformatorisch
BestuursnaamVereniging tot het Verstrekken van Christelijk Onderwijs op Gereformeerde Grondslag Wijk en AalburgVereniging Christelijk Onderwijs op Reformatorische Grondslag DoornStichting voor Christelijk Basisonderwijs op Reformatorische Grondslag voor Katwijk en omgeving
OpmerkingBasisschoolBasisschoolBasisschool
BRIN04CN0003YZ0023EN00
Vestigingsnaam DUODs Gisbertus VoetiusschoolBasisschool Gisbertus VoetiusGisbertus Voetiusschool
Toelichting op de tabel met Ds. Gisbertus Voetius scholen:

Bovenstaande tabel toont de De data is zo actueel mogelijk en wordt regelmatig met nieuwe data bijgewerkt. De tabel bevat gegevens van 1 april 2022. Bekijk ook de andere overzichtspagina's voor onderwijsdata.

Tabelgebruik:

  • Zoek in de tabel met het zoekveld rechts bovenin de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Onderwijs
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo