PORTEUM: overzicht van 3 scholen

Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "PORTEUM" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "PORTEUM" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
PORTEUM (3 scholen):

Onderstaande tabel toont de schoolgegevens voor scholen met PORTEUM in hun naam. De selectie is gemaakt op basis van alle PO en VO schoolvestigingen in de open data van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 1 april 2022. Door op een kolomnaam te klikken worden de rijen in de tabel gesorteerd. Zo kunnen scholen met dezelfde kenmerken gegroepeerd worden. De tabel kan gefilterd worden door een kenmerk in het zoekveld in te voeren. Klik op een schoolnaam om een pagina met alle gegevens voor die locatie weer te geven.

OnderwerpVestiging 1Vestiging 2Vestiging 3
VestigingsnaamISG ArcusSG De Rietlanden PORTEUM 3SGL PORTEUM 1
AdresDe Campus 15 LelystadDe Campus 7 LelystadDe Campus 11 Lelystad
Postcode8233 GA8233 GA8233 GA
WoonplaatsLelystadLelystadLelystad
Aantal leerlingen8621.743894
Type onderwijsVBO / MAVO / HAVO / VWOVBO / MAVO / HAVO / VWOVBO / MAVO / HAVO / VWO
GeloofsrichtingBijzonderBijzonderBijzonder
BestuursnaamStichting voor Voortgezet Onderwijs LelystadStichting voor Voortgezet Onderwijs LelystadStichting voor Voortgezet Onderwijs Lelystad
OpmerkingPORTEUM 2PORTEUM 3PORTEUM 1
BRIN00ZO0018GC0018DQ00
Vestigingsnaam DUOPORTEUM 2 voor Atheneum havo mavo vbo en lwooPORTEUM 3 voor Atheneum havo mavo vbo en lwooPORTEUM 1 voor Atheneum havo mavo vbo en lwoo
Toelichting op de tabel met PORTEUM scholen:

Bovenstaande tabel toont de De data is zo actueel mogelijk en wordt regelmatig met nieuwe data bijgewerkt. De tabel bevat gegevens van 1 april 2022. Bekijk ook de andere overzichtspagina's voor onderwijsdata.

Tabelgebruik:

  • Zoek in de tabel met het zoekveld rechts bovenin de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Onderwijs
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo