Scheepvaart en Transport College: overzicht van 3 scholen

Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "Scheepvaart en Transport College" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
Overzicht van de scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in Nederland met "Scheepvaart en Transport College" in hun naam. Vergelijk de schoolgegevens op deze pagina en bekijk de aparte pagina met meer dan 25 onderwerpen in cijfers en grafieken per schoolvestiging.
Scheepvaart en Transport College (3 scholen):

Onderstaande tabel toont de schoolgegevens voor scholen met Scheepvaart en Transport College in hun naam. De selectie is gemaakt op basis van alle PO en VO schoolvestigingen in de open data van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) van 1 april 2022. Door op een kolomnaam te klikken worden de rijen in de tabel gesorteerd. Zo kunnen scholen met dezelfde kenmerken gegroepeerd worden. De tabel kan gefilterd worden door een kenmerk in het zoekveld in te voeren. Klik op een schoolnaam om een pagina met alle gegevens voor die locatie weer te geven.

OnderwerpVestiging 1Vestiging 2Vestiging 3
VestigingsnaamScheepvaart en Transport College - LloydstraatScheepvaart en Transport College - Anthony FokkerwegScheepvaart en Transport College - Westzeedijk
AdresLloydstraat 300 RotterdamAnthony Fokkerweg 4 RotterdamWestzeedijk 487 Rotterdam
Postcode3024 EA3088 GG3024 EL
WoonplaatsRotterdamRotterdamRotterdam
Aantal leerlingen11343234
Type onderwijsVBOVBOVBO
GeloofsrichtingBijzonderBijzonderBijzonder
BestuursnaamStichting STC-GroupStichting STC-GroupStichting STC-Group
OpmerkingMiddelbare schoolSTC vmbo college voor Maritiem en Techniek, technologie en vakmanschapSTC vmbo college voor Maritiem en Techniek, technologie en vakmanschap
BRIN05EA0005EA1405EA16
Vestigingsnaam DUOScheepvaart en Transport CollegeScheepvaart en Transport CollegeScheepvaart en Transport College
Toelichting op de tabel met Scheepvaart en Transport College scholen:

Bovenstaande tabel toont de De data is zo actueel mogelijk en wordt regelmatig met nieuwe data bijgewerkt. De tabel bevat gegevens van 1 april 2022. Bekijk ook de andere overzichtspagina's voor onderwijsdata.

Tabelgebruik:

  • Zoek in de tabel met het zoekveld rechts bovenin de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Onderwijs
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo