Corona-statistieken hier

(Voortgezet) Speciaal Onderwijs De Zevenster in Lelystad

(Voortgezet) Speciaal Onderwijs De Zevenster in Lelystad

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen.
Aantal leerlingen per schooljaar (111 leerlingen in schooljaar 2020-2021)
Schooljaren 2010-2011 t/m 2020-2021, De Zevenster

Aantal leerlingen per jaar, De Zevenster. Gegevens voor de schooljaren 2010-2011 tot en met 2020-2021. De Zevenster telt 111 leerlingen in schooljaar 2020-2021.

Kaart met scholen in de omgeving

De Zevenster Lelystad (nummer 1 op de kaart) met de dichtstbijzijnde scholen. De kaart toont schoolvestigingen van het type Speciaal Basisonderwijs.

Download hier een schat aan informatie over het onderwijs in de gemeente Lelystad via de download website van OpenInfo.nl. Heel veel bronnen handig gecombineerd in diverse Excel documenten.
Scholen gemeente Lelystad
Leerlingaantallen naar postcode van het huisadres van de leerlingen
Schooljaar 2020-2021, De Zevenster


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerling gegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal leerlingen per postcode voor de 8 meest voorkomende postcodes van de huisadressen van de leerlingen van De Zevenster in schooljaar 2020-2021.


De meeste (17) leerlingen van De Zevenster wonen in schooljaar 2020-2021 in postcodegebied 8226.

Aantal leerlingen per leeftijdscategorie
Schooljaren 2010-2011 t/m 2020-2021, De Zevenster


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlingdata

wordt geladen!Aantal leerlingen per schooljaar en per leeftijdscategorie voor De Zevenster Lelystad.Toelichting op het aantal leerlingen per leeftijdscategorie:
De gestapelde staafgrafiek toont hoeveel leerlingen er per schooljaar en per leeftijdscategorie zijn. De categorieën zijn leerlingen van 0 tot en met 5 jaar (in principe zijn dit kleuters in groep 1 en groep 2 van 4 en 5 jaar). Leerlingen van 6 tot en met 8 jaar vormen de onderbouw, van groep 3, groep 4 en groep 5. Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, 7 en 8. In het primair onderwijs komen ook oudere leerlingen voor, met name in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Deze leerlingen vormen het grootste deel van de leeftijdscategorie van 13 jaar en ouder.
Aantal leerlingen naar leeftijd
Schooljaar 2020-2021, De Zevenster


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinggegevens

worden geladen!Aantal leerlingen naar leeftijd voor De Zevenster in Lelystad.


Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: De Zevenster.

BRIN en vestigingsnummer: 15MR00.

Denominatie: Openbaar.

Type primair onderwijs: (Voortgezet) Speciaal Onderwijs.

Schoolnaam: De Zevenster.

Schoolbestuur: Stichting scholengroep openbaar onderwijs Lelystad. Bevoegdgezagnummer: 42552.

Adres: de Doelen 1011, 8233 GP, Lelystad. Gemeente Lelystad, provincie Flevoland. Telefoon: 0320258757.

Internetadres: www.de-zevenster.nl.

Organisatiestructuur: De Zevenster is de enige vestiging binnen de school De Zevenster en 1 van de 19 vestigingen binnen het bestuur Stichting scholengroep openbaar onderwijs Lelystad. Daarbij vallen er 19 verschillende scholen onder dit bestuur. Er zijn 6.086 vestigingen in het primair onderwijs met deze organisatiestructuur met 1 vestiging per school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 7.132 schoolvestigingen).

Personeelsgegevens

Hier worden vier grafieken met personeelsgegevens getoond voor de vestiging De Zevenster. Vanuit DUO zijn personeelsgegevens beschikbaar in zowel aantallen personen als aantallen FTE. De aantallen worden onderverdeeld naar type functie en soort dienstverband en naar geslacht en leeftijd van de medewerkers. De gegevens zijn beschikbaar per bestuur (bevoegd gezag) en per school (instelling, niveau BRIN nummer). De gegevens zijn beschikbaar per jaar sinds 2011.

Aantal personeelsleden per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden naar functie per schooljaar voor de vestiging De Zevenster.

Aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per schooljaar voor de vestiging De Zevenster.

Percentage vrouwen en mannen in dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in FTE per schooljaar voor de vestiging De Zevenster.

Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Stichting scholengroep openbaar onderwijs Lelystad.

Aantal FTE in tijdelijke of vaste dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het totaal aantal FTE personeel met een tijdelijk of vast dienstverband per schooljaar voor de vestiging De Zevenster.

Meer personeelsgegevens
Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging en het bestuur van de school heeft de onderwijsinspectie de volgende onderzoeksgegevens gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Vierjaarlijks onderzoek bestuur en scholen/opleidingenGeen eindoordeel24 juli 2019Toezicht SO vestigingDe Zevenster
Vierjaarlijks onderzoek bestuur en scholen/opleidingenGeen eindoordeel24 juli 2019Toezicht SO vestigingDe Zevenster
Oordeel over het financiële beheerVoldoende24 juli 2019Toezicht BestuurStg SchOOL

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

4860 meter

is de gemiddelde afstand tussen het woonadres van een leerling en het adres van de school. De gemiddelde afstand voor heel Lelystad is 3996 meter. Basisschool De Zevenster ligt in de buurt buurt De Doelen de Marken.

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Lelystad via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (primair) onderwijs in de gemeente gemeente Lelystad. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel documenten.

Download!
Tip: Spelend leren met je kleuter voor groep 1 en 2
Thuis spelend oefenen voor kleuters op de relevante ontwikkelingsgebieden die in bijvoorbeeld de Cito-toets voor eind groep 2 voorkomen

Spelend leren. Dat doen kinderen in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft. Daar wil je als ouder bij helpen! En dat kan met de ideeën in dit document met een schat aan materiaal om met je kind te gebruiken. Dat kan de hele dag, zonder dat je kind het door heeft. Het is gezellig en leerzaam!

Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Kinderopvang in de omgeving van de school

In de gemeente Lelystad wonen 14.090 jongeren en zijn 3.596 plaatsen voor kinderopvang beschikbaar: 1.443 bij de buitenschoolse opvang (BSO), 931 bij gastouders (VGO) en 1.222 bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal (KDV). Dit maakt dat er gemiddeld 0,26 opvangplaats per jongere in de gemeente van basisschool De Zevenster is:


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens over de kinderopvang

in de buurt van de school worden geladen!Bron kinderopvang
Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

"Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich een mislukkeling voelen."
Locaties voor kinderopvang

Deze 10 kinderopvanglocaties zijn met meest dichtbij basisschool De Zevenster beschikbaar (download de volledige lijst):

NaamAantal plaatsenTypeAdres
Meer-Kempenaar6VGOKamp 13 30 Lelystad
Kasanroekijat4VGOKamp 32 9 Lelystad
Heerens6VGOGriend 10 13 Lelystad
Houtman6VGOKamp 28 41 Lelystad
Bijl Fleijsman6VGOKamp 28 2 Lelystad
Aziz6VGOGriend 19 34 Lelystad
Strijland-Plug6VGOKamp 20 5 Lelystad
Heering6VGOKamp 15 77 Lelystad
Happy Faces kinderopvang bv33KDVTjalk 25 6 Lelystad
Hoedeman5VGOKamp 16 38 Lelystad
Gebruikte open data bronnen

Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers.nl de 'harde' 'statistische' informatie verzameld. De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open data bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland. Zie deze bronbeschrijving.

Bronnen basisscholen
Gerelateerde informatie

Overzichtspagina voor het schoolbestuur Stichting scholengroep openbaar onderwijs Lelystad.

Bekijk het overzicht van alle basisscholen in Lelystad op de overzichtspagina voor Lelystad.

En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Zevenster Lelystad op de buurtpagina voor De Doelen de Marken.

Aanmelden bij de basisschool in Lelystad?
Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind?

Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen. Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten,... Daarnaast speelt reistijd een rol en kun je een keuze maken voor je geloofsovertuiging: Christelijk, Reformatorisch, Rooms Katholiek, Islamitisch, openbaar... En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: Montessori, Dalton, Freinetschool...

Ter overweging bij alle cijfers:

Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus. De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan. Daarom kan er ook verschil bestaan tussen het middelbareschoolniveau op basis van de eind toets score en de schooladviezen en uitstroom naar bijvoorbeeld het VMBO, de HAVO of het VWO. De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, dit is leidend voor de plaatsing in het voortgezet onderwijs. Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats.