Bestuur Stichting SCOPE Scholengroep voor Protestants Christelijk en Katholiek Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken

Bekijk de informatie over vestigingen, scholen, leerlingen en personeel voor Bestuur Stichting SCOPE Scholengroep voor Protestants Christelijk en Katholiek Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken. Dit bestuur is verantwoordelijk voor 21 schoolvestigingen en 7.400 leerlingen.
Bekijk de informatie over vestigingen, scholen, leerlingen en personeel voor Bestuur Stichting SCOPE Scholengroep voor Protestants Christelijk en Katholiek Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken. Dit bestuur is verantwoordelijk voor 21 schoolvestigingen en 7.400 leerlingen.
Totaal aantal leerlingen per schooljaar
(7.588 leerlingen in schooljaar 2022-2023)


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinginformatie per bestuur per jaar wordt geladen!Overzicht van het aantal leerlingen per schooljaar voor het totaal van alle 15 scholen en 21 vestigingen van het bestuur Stichting SCOPE Scholengroep voor Protestants Christelijk en Katholiek Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken.

Gegevens van dit bestuur
(ook bevoegdgezag of koepel genoemd)

Bestuursnaam: Stichting SCOPE Scholengroep voor Protestants Christelijk en Katholiek Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken.

Bevoegdgezagnummer: 40530.

Aantal scholen: 15. Aantal vestigingen: 21.

Adres: Prinses Beatrixlaan 4, 2404 XC, Alphen aan den Rijn, gemeente Alphen aan den Rijn, provincie Zuid-Holland.

Internetadres: www.scopescholen.nl.

Denominatie: Protestants-Christelijk.

Soorten onderwijs: BO, (V)SO, VO.

Actief in: Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Nieuwkoop, Zwammerdam.

Bestuursnaam DUO: Stg. SCOPE scholengroep voor (Prot.-) Chr. en Kath. ond. te Alphen a.d. Rijn e.o.

Advertentie:

Aantal personeelsleden per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal medewerkers per schooljaar voor het totaal van alle 15 scholen en 21 vestigingen inclusief de bovenschoolse personeelsleden van het bestuur Stichting SCOPE Scholengroep voor Protestants Christelijk en Katholiek Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken.

Percentage FTE per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Grafiek van het percentage FTE personeel per functie per schooljaar voor het totaal van alle 15 scholen en 21 vestigingen inclusief de bovenschoolse personeelsleden van het bestuur Stichting SCOPE Scholengroep voor Protestants Christelijk en Katholiek Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken.

Percentage vrouwen en mannen in dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden voor het personeelsbestand van het bestuur Stichting SCOPE Scholengroep voor Protestants Christelijk en Katholiek Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken als geheel, inclusief eventuele medewerk(st)ers die bovenschools actief zijn.

Aantal FTE in tijdelijke of vaste dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal FTE met een tijdelijk of vast dienstverband voor het personeelsbestand van het bestuur Stichting SCOPE Scholengroep voor Protestants Christelijk en Katholiek Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken als geheel, inclusief eventueel bovenschools personeel.

Aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie voor het personeelsbestand van het bestuur Stichting SCOPE Scholengroep voor Protestants Christelijk en Katholiek Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken als geheel.

Download nog veel meer onderwijsinformatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in  via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het onderwijs in de gemeente Alphen aan den Rijn. Met handige overzichten over de scholen, leerlingen, besturen, samenwerkingsverbanden en het personeel.

Voor het personeel in het primair en voortgezet onderwijs zijn cijfers beschikbaar over het aantal personen en het aantal FTE per school of bestuur per schooljaar, naar functie, geslacht, leeftijd en type dienstverband! Een schat aan informatie, klaar voor gebruik of verdere analyse!

Download!

Advertentie:

Aantal personeelsleden per school per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per school voor elk van de 15 scholen en voor het bovenschoolse personeel per schooljaar voor het schoolbestuur Stichting SCOPE Scholengroep voor Protestants Christelijk en Katholiek Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken.

Aantal FTE personeel per school in 2021-2022


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Grafiek van het aantal FTE dat bovenschools werkt en het aantal FTE per school van het schoolbestuur Stichting SCOPE Scholengroep voor Protestants Christelijk en Katholiek Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken voor het schooljaar 2021-2022.

Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor dit bestuur zijn de volgende resultaten van de inspectie voor het onderwijs gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Oordeel over het financiële beheerVoldoende11 juni 2019Toezicht BestuurStg. SCOPE scholengroep voor (Prot.-) Chr. en Kath. ond. te Alphen a.d. Rijn e.o
Financieel beheerVoldoende11 juni 2019Onderzoek BestuurStichting voor Christelijk Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken
ContinuïteitVoldoende11 juni 2019Onderzoek BestuurStichting voor Christelijk Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken
DoelmatigheidGeen oordeel11 juni 2019Onderzoek BestuurStichting voor Christelijk Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken
RechtmatigheidVoldoende11 juni 2019Onderzoek BestuurStichting voor Christelijk Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken
KwaliteitszorgVoldoende11 juni 2019Onderzoek BestuurStichting voor Christelijk Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken
KwaliteitscultuurVoldoende11 juni 2019Onderzoek BestuurStichting voor Christelijk Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken
Verantwoording en dialoogVoldoende11 juni 2019Onderzoek BestuurStichting voor Christelijk Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Advertentie:

Samenwerkingsverbanden passend onderwijs

Het bestuur Stichting SCOPE Scholengroep voor Protestants Christelijk en Katholiek Onderwijs te Alphen aan den Rijn en omstreken is betrokken bij de volgende samenwerkingsverbanden voor het passend onderwijs: Stichting SWV Passend Onderwijs Rijnstreek & Vereniging Samenwerkingsverband V(S)O Midden-Holland & Rijnstreek.

Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven

Advertentie:

Gebruikte bronnen

Voor de gegevens op deze pagina zijn diverse open data bronnen gebruikt. Een belangrijke dataleverancier is DUO.

Bronnen