Onderwijsbestuur Vereniging tot stichting en instandhouding van scholen met de Bijbel te Harskamp en omgeving

Bekijk de informatie over vestigingen, scholen, leerlingen en personeel voor Onderwijsbestuur Vereniging tot stichting en instandhouding van scholen met de Bijbel te Harskamp en omgeving. Dit bestuur is verantwoordelijk voor 229 leerlingen.
Bekijk de informatie over vestigingen, scholen, leerlingen en personeel voor Onderwijsbestuur Vereniging tot stichting en instandhouding van scholen met de Bijbel te Harskamp en omgeving. Dit bestuur is verantwoordelijk voor 229 leerlingen.
Totaal aantal leerlingen per schooljaar
(222 leerlingen in schooljaar 2022-2023)


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinginformatie per bestuur per jaar wordt geladen!Overzicht van het totaal aantal leerlingen per schooljaar voor het bestuur Vereniging tot stichting en instandhouding van scholen met de Bijbel te Harskamp en omgeving.

Gegevens van dit bestuur
(ook bevoegdgezag of koepel genoemd)

Bestuursnaam: Vereniging tot stichting en instandhouding van scholen met de Bijbel te Harskamp en omgeving.

Bevoegdgezagnummer: 38650.

Aantal scholen: 1. Aantal vestigingen: 1.

Adres: Molenweg 69, 6732 BJ, Harskamp, gemeente Ede, provincie Gelderland.

Internetadres: www.dezaaierharskamp.nl.

Denominatie: Protestants-Christelijk.

Soort onderwijs: Basisschool.

Actief in: Ede, Harskamp.

Bestuursnaam DUO: Ver. Stg. Instandh. van Schol. met de Bijb.te Hark. e.o..

Advertentie:

Aantal personeelsleden per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het totaal aantal personen personeel per schooljaar inclusief bovenschoolse medewerkers voor het bestuur Vereniging tot stichting en instandhouding van scholen met de Bijbel te Harskamp en omgeving.

Percentage FTE per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Grafiek van het percentage FTE personeel per functie per schooljaar inclusief FTE voor bovenschoolse medewerkers voor het bestuur Vereniging tot stichting en instandhouding van scholen met de Bijbel te Harskamp en omgeving.

Percentage vrouwen en mannen in dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden voor het personeelsbestand van het bestuur Vereniging tot stichting en instandhouding van scholen met de Bijbel te Harskamp en omgeving als geheel, inclusief eventuele medewerk(st)ers die bovenschools actief zijn.

Aantal FTE in tijdelijke of vaste dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal FTE met een tijdelijk of vast dienstverband voor het personeelsbestand van het bestuur Vereniging tot stichting en instandhouding van scholen met de Bijbel te Harskamp en omgeving als geheel, inclusief eventueel bovenschools personeel.

Aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie voor het personeelsbestand van het bestuur Vereniging tot stichting en instandhouding van scholen met de Bijbel te Harskamp en omgeving als geheel.

Download nog veel meer onderwijsinformatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het onderwijs in de gemeente Ede. Met handige overzichten over de scholen, leerlingen, besturen, samenwerkingsverbanden en het personeel.

Voor het personeel in het primair en voortgezet onderwijs zijn cijfers beschikbaar over het aantal personen en het aantal FTE per school of bestuur per schooljaar, naar functie, geslacht, leeftijd en type dienstverband! Een schat aan informatie, klaar voor gebruik of verdere analyse!

Download!
Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor dit bestuur zijn de volgende resultaten van de inspectie voor het onderwijs gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Oordeel over de financiële continuïteitVoldoende07 januari 2014Toezicht BestuurVereniging tot Stichting en Instandhouding van Scholen met de Bijbel te Harskamp en Omgeving

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Advertentie:

Schoolvestigingen

De volgende schoolvestiging valt onder het bestuur Vereniging tot stichting en instandhouding van scholen met de Bijbel te Harskamp en omgeving:

 • Basisschool De Zaaier Harskamp
 • Samenwerkingsverbanden passend onderwijs

  Het bestuur Vereniging tot stichting en instandhouding van scholen met de Bijbel te Harskamp en omgeving is betrokken bij het samenwerkingsverband voor het passend onderwijs Reformatorisch Samenwerkingsverband PO.

  Interessant? Blijf op de hoogte!

  Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

  Inschrijven
  Gebruikte bronnen

  Voor de gegevens op deze pagina zijn diverse open data bronnen gebruikt. Een belangrijke dataleverancier is DUO.

  Bronnen