De Nieuwe Draai in Heerhugowaard

Aantal leerlingen per schooljaar
(96 leerlingen in schooljaar 2022-2023)

Aantal leerlingen per jaar, De Nieuwe Draai. Gegevens voor het schooljaar 2022-2023 (momenteel zijn nog geen gegevens over andere jaren beschikbaar). De Nieuwe Draai telt 96 leerlingen in schooljaar 2022-2023.

Kaart met scholen in de omgeving

De Nieuwe Draai (nummer 1 op de kaart) met de dichtstbijzijnde scholen. De kaart toont schoolvestigingen van het type Basisonderwijs.

Download hier een schat aan informatie over het onderwijs in de gemeente via de download website van OpenInfo.nl. Heel veel bronnen handig gecombineerd in diverse Excel documenten.


De Nieuwe Draai biedt primair onderwijs van het type "Basisonderwijs" met de denominatie "Interconfessioneel" aan 96 leerlingen in schooljaar 2022-2023.

Leerlingaantallen naar postcode van het huisadres van de leerlingen
Schooljaar 2022-2023, De Nieuwe Draai


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerling gegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal leerlingen per postcode voor de 8 meest voorkomende postcodes van de huisadressen van de leerlingen van De Nieuwe Draai in schooljaar 2022-2023.

De meeste (53) leerlingen van De Nieuwe Draai wonen in schooljaar 2022-2023 in postcodegebied 1706.

Aantal leerlingen per leeftijdscategorie
Schooljaar 2022-2023, De Nieuwe Draai


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlingdata

worden geladen!Percentage en aantal leerlingen per schooljaar en per leeftijdscategorie voor De Nieuwe Draai. Klik op de segmenten in de grafiek om het aantal en percentage leerlingen te zien.


Toelichting op het aantal leerlingen per leeftijdscategorie:
De gestapelde staafgrafiek toont hoeveel leerlingen er per schooljaar en per leeftijdscategorie zijn. De categorieën zijn leerlingen van 0 tot en met 5 jaar (in principe zijn dit kleuters in groep 1 en groep 2 van 4 en 5 jaar). Leerlingen van 6 tot en met 8 jaar vormen de onderbouw, van groep 3, groep 4 en groep 5. Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, 7 en 8. In het primair onderwijs komen ook oudere leerlingen voor, met name in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Deze leerlingen vormen het grootste deel van de leeftijdscategorie van 13 jaar en ouder.

Advertentie:

Aantal leerlingen naar leeftijd
Schooljaar 2022-2023, De Nieuwe Draai


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinggegevens

worden geladen!Aantal leerlingen naar leeftijd voor De Nieuwe Draai in Heerhugowaard.

Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: De Nieuwe Draai.

BRIN en vestigingsnummer: 31VN00.

Denominatie: Interconfessioneel.

Soort onderwijs: Basisonderwijs.

Schoolnaam: De Nieuwe Draai.

Schoolbestuur: Stichting Blosse onderwijs. Bestuursnummer: 73919.

Adres: Oosterweg 49, 1706 BT, Heerhugowaard. Gemeente Dijk en Waard, Noord-Holland. Telefoon: Onbekend..

Website van de school: geen internetadres bekend.

Organisatiestructuur: De Nieuwe Draai is de enige vestiging binnen de school De Nieuwe Draai en 1 van de 28 vestigingen binnen het bestuur Stichting Blosse onderwijs. Daarbij vallen er 28 verschillende scholen onder dit bestuur. Er zijn 6.026 vestigingen in het primair onderwijs met deze organisatiestructuur met 1 vestiging per school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 7.065 schoolvestigingen).

Personeelsgegevens

Er zijn voor de De Nieuwe Draaisnaam helaas geen gegevens over het aantal personeelsleden per jaar bekend.

Personeel naar dienstverband

Er zijn voor de De Nieuwe Draaisnaam helaas geen gegevens over de onderverdeling naar dienstverband bekend. Gegevens van DUO over het personeel onderverdeeld naar de aard van het dienstverband van personeel (in vaste of tijdelijke dienst). Gebruik het filter boven de grafiek om de data in aantal personen of in FTE (voltijdsmedewerkers) weer te geven.

Personeel naar geslacht

Er zijn voor de De Nieuwe Draaisnaam helaas geen gegevens over het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in personen of FTE bekend. Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Stichting Blosse onderwijs.

Personeel per functiegroep

Er zijn voor de De Nieuwe Draaisnaam helaas geen gegevens over de onderverdeling naar functiegroep bekend. Gebruikte functiegroepen: 1 - Onderwijsgevend personeel, 2 - Onderwijsondersteunend personeel (OOP/OBP), 3- Leraren in opleiding (LIO), 4 - Directie & 5 - Functiegroep onbekend. Onbekend is gebruikt als er minder dan 5 medewerkers in een groep voorkomen. En als de functiegroep van de dienstverbanden vanuit de salarisadministratie niet aan DUO is aangeleverd.

Personeel naar leeftijd

Er zijn voor de De Nieuwe Draaisnaam helaas geen gegevens over het percentage personeelsleden per leeftijdsgroep beschikbaar. Overzicht van het percentage personeelsleden in personen of FTE per leeftijdsgroep. Er zijn 7 leeftijdsgroepen gedefinieerd. De eerste groep begint bij ‘jonger dan 15 jaar’ en loopt met stappen van 10 jaar uit tot de laatste leeftijdscategorie die eindigt bij ‘65 jaar en ouder’.

Personeel naar FTE percentage

Er zijn voor de De Nieuwe Draaisnaam helaas geen gegevens over het percentage personeelsleden naar FTE percentage bekend. FTE is een rekeneenheid. 1 FTE staat voor 1 voltijdsmedewerker. Dat is iemand die een volledige werkweek werkt. FTE is Engels voor ‘fulltime-equivalent’. Er zijn 3 categorieën voor het FTE percentage gedefinieerd. Dit zijn: 1 - personen met een betrekkingsomvang tussen de 0 en 0,5 FTE, 2 - personen met een betrekkingsomvang tussen de 0,5 en 0,8 FTE & 3- personen met een betrekkingsomvang die meer is dan 0,8 FTE.

Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Voor het bestuur van de school zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Oordeel over de financiële continuïteitVoldoende20 augustus 2014Toezicht BestuurStichting Blosse onderwijs

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Advertentie:

2.057 meter

is de gemiddelde afstand tussen het woonadres van een leerling en het adres van de school. De gemiddelde afstand voor heel Dijk en Waard is 1.323 meter. Basisschool De Nieuwe Draai ligt in buurt De Draai Zuid.

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Dijk en Waard via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (primair) onderwijs in de gemeente gemeente Dijk en Waard. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel documenten.

Download!
Tip: Spelend leren met je kleuter voor groep 1 en 2
Thuis spelend oefenen voor kleuters op de relevante ontwikkelingsgebieden die in bijvoorbeeld de Cito-toets voor eind groep 2 voorkomen

Spelend leren. Dat doen kinderen in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft. Daar wil je als ouder bij helpen! En dat kan met de ideeën in dit document met een schat aan materiaal om met je kind te gebruiken. Dat kan de hele dag, zonder dat je kind het door heeft. Het is gezellig en leerzaam!

Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Kinderopvang in de omgeving van de school

In de buurt De Draai Zuid wonen 200 jongeren en zijn 111 plaatsen voor kinderopvang beschikbaar: 49 bij de buitenschoolse opvang (BSO), 0 bij gastouders (VGO) en 62 bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal (KDV). Dit maakt dat er gemiddeld 0,56 opvangplaats per jongere in de buurt van De Nieuwe Draai is.


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens over de kinderopvang

in de buurt van de school worden geladen!Alle locaties
Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

"Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich een mislukkeling voelen."
Locaties voor kinderopvang

Deze 10 kinderopvanglocaties zijn het meest dichtbij De Nieuwe Draai beschikbaar (bekijk de volledige lijst voor de gemeente Dijk en Waard):

NaamAantal plaatsenTypeAdres
Kinderdagverblijf De Nieuwe Draai62KDVOosterweg 49 Heerhugowaard
Buitenschoolse opvang De Nieuwe Draai49BSOOosterweg 49 Heerhugowaard
Tol- van Suylekom6VGOPlatanenlaan 37 Heerhugowaard
Schutte6VGOWilgenlaan 12 Heerhugowaard
Beer Schut6VGOOeverzeggeweg 2 Heerhugowaard
Kater6VGOLindenlaan 12 Heerhugowaard
Louter3VGOGerard Douplantsoen 57 Heerhugowaard
Pater Jan Smit48KDVDreef 12A Heerhugowaard
Pater Jan Smit88BSODreef 12A Heerhugowaard
Kinderdagverblijf peuteropvang De Helix64KDVOosterweg Noord 39 Heerhugowaard
Gebruikte open data bronnen

Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers.nl de 'harde' 'statistische' informatie verzameld. De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open data bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland. Zie deze bronbeschrijving.

Bronnen basisscholen
Gerelateerde informatie

Overzichtspagina voor het schoolbestuur Stichting Blosse onderwijs.

Bekijk het overzicht van alle basisscholen in de woonplaats Heerhugowaard op de overzichtspagina voor primair onderwijs in de woonplaats Heerhugowaard.

En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Nieuwe Draai in Heerhugowaard op de buurtpagina voor De Draai Zuid.

Aanmelden bij de basisschool in Heerhugowaard?
Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind?

Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen. Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten,... Daarnaast speelt reistijd een rol en kun je een keuze maken voor je geloofsovertuiging: Christelijk, Reformatorisch, Rooms Katholiek, Islamitisch, openbaar... En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: Montessori, Dalton, Freinetschool...

Ter overweging bij alle cijfers:

Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus. De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan. Daarom kan er ook verschil bestaan tussen het middelbareschoolniveau op basis van de eind toets score en de schooladviezen en uitstroom naar bijvoorbeeld het VMBO, de HAVO of het VWO. De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, dit is leidend voor de plaatsing in het voortgezet onderwijs. Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats.