Basisschool De Wielewaal in Geldermalsen

Basisschool De Wielewaal in Geldermalsen

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen.
Leerlinggegevens per schooljaar
Voor De Wielewaal in Geldermalsen zijn helaas geen leerlinggegevens bekend.

Bekijk de gegevens van het schoolbestuur en eventuele andere scholen die onder hetzelfde bestuur vallen.

Kaart met scholen in de omgeving

De Wielewaal Geldermalsen (nummer 1 op de kaart) met de dichtstbijzijnde scholen. De kaart toont schoolvestigingen van het type Basisonderwijs.

Download hier een schat aan informatie over het onderwijs in de gemeente West Betuwe via de download website van OpenInfo.nl. Heel veel bronnen handig gecombineerd in diverse Excel documenten.
Scholen gemeente West Betuwe
Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: Rijdende School de Wielewaal.

BRIN en vestigingsnummer: 12JP00.

Denominatie: Algemeen bijzonder.

Type primair onderwijs: Basisonderwijs.

Schoolnaam: Rijdende School de Wielewaal.

Schoolbestuur: Stichting Rijdende School. Bevoegdgezagnummer: 40470.

Adres: Rijnstraat 74, 4191 CM, Geldermalsen. Gemeente West Betuwe, provincie Gelderland. Telefoon: 0345572651.

Internetadres: Internet adres onbekend.

Organisatiestructuur: De Wielewaal is de enige vestiging binnen de school Rijdende School de Wielewaal en 1 van de 11 vestigingen binnen het bestuur Stichting Rijdende School. Daarbij vallen er 11 verschillende scholen onder dit bestuur. Er zijn 6.086 vestigingen in het primair onderwijs met deze organisatiestructuur met 1 vestiging per school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 7.132 schoolvestigingen).

Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging en het bestuur van de school heeft de onderwijsinspectie de volgende onderzoeksgegevens gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Oordeel over de financiële continuïteitVoldoende17 november 2014Toezicht BestuurStichting Rijdende School
Basisarrangement na jaarlijks onderzoek (met of zonder bestuursgesprek)Voldoende13 januari 2014Toezicht PO vestigingRijdende School de Wielewaal

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Basisschool De Wielewaal ligt in de buurt Geldermalsen Oost.

Hier zie je 2 van de meer dan 100 onderwerpen die op de pagina over de buurt Geldermalsen Oost getoond worden: (1) Hoeveel jongeren (leeftijd 0 tot 15 jaar) er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners. En (2) het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar.

1044 meter

is de gemiddelde afstand tussen het woonadres van leerlingen in Geldermalsen en het adres van de scholen.


Toelichting op de gemiddelde afstand in meters tussen het woonadres van de leerlingen en postcode van de schoolvestiging:
De afstand is berekend op basis van de RD-coördinaten van de 4 cijferige postcode van de leerling en de volledige postcode van de schoolvestiging. Omdat de berekening op basis van een 4-cijferige postcode van de leerling gebeurt, is er sprake van een beperkte nauwkeurigheid. Als de postcode van de leerling en vestiging gelijk zijn op basis van de eerste 4 tekens van een postcode, dan is de berekende afstand 0, terwijl die in werkelijkheid groter zal zijn.
Jongeren in buurt Geldermalsen Oost: 19,48%


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: percentage inwoners in de leeftijdscategorie van 0 tot 15 jaar voor de buurt buurt Geldermalsen Oost.

Inkomen in buurt Geldermalsen Oost: €23.400


Heel even geduld alsjeblieft...

de inkomensgegevens worden geladen!Bevolking, inkomen: gemiddeld inkomen per inwoner per jaar voor buurt Geldermalsen Oost.

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente West Betuwe via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (primair) onderwijs in de gemeente gemeente West Betuwe. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel documenten.

Download!
Tip: Spelend leren met je kleuter voor groep 1 en 2
Thuis spelend oefenen voor kleuters op de relevante ontwikkelingsgebieden die in bijvoorbeeld de Cito-toets voor eind groep 2 voorkomen

Spelend leren. Dat doen kinderen in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft. Daar wil je als ouder bij helpen! En dat kan met de ideeën in dit document met een schat aan materiaal om met je kind te gebruiken. Dat kan de hele dag, zonder dat je kind het door heeft. Het is gezellig en leerzaam!

Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Kinderopvang in de omgeving van de school

In de buurt Geldermalsen Oost wonen 415 jongeren en zijn 80 plaatsen voor kinderopvang beschikbaar: 40 bij de buitenschoolse opvang (BSO), 24 bij gastouders (VGO) en 16 bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal (KDV). Dit maakt dat er gemiddeld 0,19 opvangplaats per jongere in de buurt van basisschool De Wielewaal is:


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens over de kinderopvang

in de buurt van de school worden geladen!Bron kinderopvang
Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

"Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich een mislukkeling voelen."
Locaties voor kinderopvang

Deze 10 kinderopvanglocaties zijn met meest dichtbij basisschool De Wielewaal beschikbaar (download de volledige lijst):

NaamAantal plaatsenTypeAdres
Koch Hol6VGOJ. van Oldenbarneveldtstraat 56 Geldermalsen
Pippeloentje60KDVWaalstraat 23 Geldermalsen
Versteegh Fokker6VGORijksstraatweg 38 Buurmalsen
Olleke Bolleke16KDVGlorie van Holland 30 Geldermalsen
Stavast5VGOKlepel 28 Geldermalsen
Tovertuin40BSOGlorie van Holland 28 Geldermalsen
Van Driel6VGOCoreanna 51 Geldermalsen
van Est6VGOGlorie van Holland 6 Geldermalsen
Rijsdijk5VGOGeldersestraat 94a Geldermalsen
Oostende van6VGOGeldersestraat 90 Geldermalsen
Gebruikte open data bronnen

Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers.nl de 'harde' 'statistische' informatie verzameld. De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open data bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland. Zie deze bronbeschrijving.

Bronnen basisscholen
Gerelateerde informatie

Overzichtspagina voor het schoolbestuur Stichting Rijdende School.

Bekijk het overzicht van alle basisscholen in Geldermalsen op de overzichtspagina voor Geldermalsen.

En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van De Wielewaal Geldermalsen op de buurtpagina voor Geldermalsen Oost.

Aanmelden bij de basisschool in Geldermalsen?
Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind?

Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen. Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten,... Daarnaast speelt reistijd een rol en kun je een keuze maken voor je geloofsovertuiging: Christelijk, Reformatorisch, Rooms Katholiek, Islamitisch, openbaar... En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: Montessori, Dalton, Freinetschool...

Ter overweging bij alle cijfers:

Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus. De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan. Daarom kan er ook verschil bestaan tussen het middelbareschoolniveau op basis van de eind toets score en de schooladviezen en uitstroom naar bijvoorbeeld het VMBO, de HAVO of het VWO. De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, dit is leidend voor de plaatsing in het voortgezet onderwijs. Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats.