Nieuw! Vergelijk de prijzen voor gas en elektriciteit per leverancier

(Voortgezet) Speciaal Onderwijs Het Bariet in Lichtenvoorde

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen.
Inhoudsopgave Inhoud en meer informatie:

Contactgegevens / Leerlingen per jaar / Kaart / Kinderopvang / Onderwijsinspectie / Personeel / buurt Veld West / Bronnen en definities / Download

(Voortgezet) Speciaal Onderwijs Het Bariet biedt primair onderwijs van het type "(Voortgezet) Speciaal Onderwijs" met de denominatie "Protestants-Christelijk" aan 116 leerlingen in schooljaar 2021-2022.

Scholen gemeente Oost Gelre
Aantal leerlingen per schooljaar (116 leerlingen in schooljaar 2021-2022)
Schooljaren 2010-2011 t/m 2021-2022, Het Bariet

Aantal leerlingen per jaar, Het Bariet. Gegevens voor de schooljaren 2010-2011 tot en met 2021-2022. Het Bariet telt 116 leerlingen in schooljaar 2021-2022.

Kaart met scholen in de omgeving

Het Bariet (nummer 1 op de kaart) met de dichtstbijzijnde scholen. De kaart toont schoolvestigingen van het type Speciaal Basisonderwijs.

Download hier een schat aan informatie over het onderwijs in de gemeente via de download website van OpenInfo.nl. Heel veel bronnen handig gecombineerd in diverse Excel documenten.
Leerlingaantallen naar postcode van het huisadres van de leerlingen
Schooljaar 2021-2022, Het Bariet


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerling gegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal leerlingen per postcode voor de 8 meest voorkomende postcodes van de huisadressen van de leerlingen van Het Bariet in schooljaar 2021-2022.

De meeste (13) leerlingen van Het Bariet wonen in schooljaar 2021-2022 in postcodegebied 7131.

Aantal leerlingen per leeftijdscategorie
Schooljaren 2010-2011 t/m 2021-2022, Het Bariet


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlingdata

worden geladen!Percentage en aantal leerlingen per schooljaar en per leeftijdscategorie voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Het Bariet. Klik op de segmenten in de grafiek om het aantal en percentage leerlingen te zien.


Toelichting op het aantal leerlingen per leeftijdscategorie:
De gestapelde staafgrafiek toont hoeveel leerlingen er per schooljaar en per leeftijdscategorie zijn. De categorieën zijn leerlingen van 0 tot en met 5 jaar (in principe zijn dit kleuters in groep 1 en groep 2 van 4 en 5 jaar). Leerlingen van 6 tot en met 8 jaar vormen de onderbouw, van groep 3, groep 4 en groep 5. Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, 7 en 8. In het primair onderwijs komen ook oudere leerlingen voor, met name in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Deze leerlingen vormen het grootste deel van de leeftijdscategorie van 13 jaar en ouder.
Aantal leerlingen naar leeftijd
Schooljaar 2021-2022, Het Bariet


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinggegevens

worden geladen!Aantal leerlingen naar leeftijd voor Het Bariet in Lichtenvoorde.

Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Het Bariet.

BRIN en vestigingsnummer: 05MF00.

Denominatie: Protestants-Christelijk.

Soort onderwijs: (Voortgezet) Speciaal Onderwijs.

Schoolnaam: Het Bariet.

Schoolbestuur: Stichting De Onderwijsspecialisten. Bestuursnummer: 40631.

Adres: dr Ariensstraat 3-A, 7131 XM, Lichtenvoorde. Gemeente Oost Gelre, Gelderland. Telefoon: 0263537480.

Website van de school: https://www.hetbariet.nl/

Titel van de website: Het Bariet

Beschrijving van de website: Het Bariet - voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben.

Organisatiestructuur: (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Het Bariet is de enige vestiging binnen de school Het Bariet en 1 van de 36 vestigingen binnen het bestuur Stichting De Onderwijsspecialisten. Daarbij vallen er 23 verschillende scholen onder dit bestuur. Er zijn 6.025 vestigingen in het primair onderwijs met deze organisatiestructuur met 1 vestiging per school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 7.069 schoolvestigingen).

Personeelsgegevens

Hier worden vier grafieken met personeelsgegevens getoond voor de vestiging (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Het Bariet. Vanuit DUO zijn personeelsgegevens beschikbaar in zowel aantallen personen als aantallen FTE. De aantallen worden onderverdeeld naar type functie en soort dienstverband en naar geslacht en leeftijd van de medewerkers. De gegevens zijn beschikbaar per bestuur (bevoegd gezag) en per school (instelling, niveau BRIN nummer). De gegevens zijn beschikbaar per jaar sinds 2011.

Aantal personeelsleden per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden naar functie per schooljaar voor de vestiging (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Het Bariet.

Aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per schooljaar voor de vestiging (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Het Bariet.

Percentage vrouwen en mannen in dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in FTE per schooljaar voor de vestiging (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Het Bariet.

Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Stichting De Onderwijsspecialisten.

Aantal FTE in tijdelijke of vaste dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het totaal aantal FTE personeel met een tijdelijk of vast dienstverband per schooljaar voor de vestiging (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Het Bariet.

Meer personeelsgegevens
Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging en het bestuur van de school heeft de onderwijsinspectie de volgende onderzoeksgegevens gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Oordeel Financieel beheerVoldoende31 oktober 2017Onderzoek BestuurStichting De Onderwijsspecialisten
ContinuïteitVoldoende31 oktober 2017Onderzoek BestuurStichting De Onderwijsspecialisten
RechtmatigheidVoldoende31 oktober 2017Onderzoek BestuurStichting De Onderwijsspecialisten
KwaliteitszorgVoldoende31 oktober 2017Onderzoek BestuurStichting De Onderwijsspecialisten
KwaliteitscultuurGoed31 oktober 2017Onderzoek BestuurStichting De Onderwijsspecialisten
Verantwoording en dialoogVoldoende31 oktober 2017Onderzoek BestuurStichting De Onderwijsspecialisten
KwaliteitsonderzoekVoldoende22 september 2014Toezicht SO vestigingHet Bariet
Oordeel over de financiële continuïteitVoldoende07 januari 2014Toezicht BestuurStichting De Onderwijsspecialisten

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Basisschool Het Bariet ligt in de buurt Veld West.

Hier zie je 2 van de meer dan 100 onderwerpen die op de pagina over de buurt Veld West getoond worden: (1) Hoeveel jongeren (leeftijd 0 tot 15 jaar) er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners. En (2) het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar.

10.780 meter

is de gemiddelde afstand tussen het woonadres van een leerling en het adres van de school. De gemiddelde afstand voor heel Oost Gelre is 2.304 meter.


Toelichting op de gemiddelde afstand in meters tussen het woonadres van de leerlingen en postcode van de schoolvestiging:
De afstand is berekend op basis van de RD-coördinaten van de 4 cijferige postcode van de leerling en de volledige postcode van de schoolvestiging. Omdat de berekening op basis van een 4-cijferige postcode van de leerling gebeurt, is er sprake van een beperkte nauwkeurigheid. Als de postcode van de leerling en vestiging gelijk zijn op basis van de eerste 4 tekens van een postcode, dan is de berekende afstand 0, terwijl die in werkelijkheid groter zal zijn.
Jongeren in buurt Veld West: 18,10%


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: percentage inwoners in de leeftijdscategorie van 0 tot 15 jaar voor de buurt Veld West.

Meer over buurt Veld West
Inkomen in buurt Veld West: €23.100


Heel even geduld alsjeblieft...

de inkomensgegevens worden geladen!Bevolking, inkomen: gemiddeld inkomen per inwoner per jaar voor buurt Veld West.

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Oost Gelre via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (primair) onderwijs in de gemeente gemeente Oost Gelre. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel documenten.

Download!
Tip: Spelend leren met je kleuter voor groep 1 en 2
Thuis spelend oefenen voor kleuters op de relevante ontwikkelingsgebieden die in bijvoorbeeld de Cito-toets voor eind groep 2 voorkomen

Spelend leren. Dat doen kinderen in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft. Daar wil je als ouder bij helpen! En dat kan met de ideeën in dit document met een schat aan materiaal om met je kind te gebruiken. Dat kan de hele dag, zonder dat je kind het door heeft. Het is gezellig en leerzaam!

Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Kinderopvang in de omgeving van de school

In de buurt Veld West wonen 190 jongeren en zijn 24 plaatsen voor kinderopvang beschikbaar: 0 bij de buitenschoolse opvang (BSO), 24 bij gastouders (VGO) en 0 bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal (KDV). Dit maakt dat er gemiddeld 0,13 opvangplaats per jongere in de buurt van Het Bariet is.


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens over de kinderopvang

in de buurt van de school worden geladen!Alle locaties
Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

"Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich een mislukkeling voelen."
Locaties voor kinderopvang

Deze 10 kinderopvanglocaties zijn het meest dichtbij Het Bariet beschikbaar (bekijk de volledige lijst voor de gemeente Oost Gelre):

NaamAantal plaatsenTypeAdres
Wesselink Lindeboom6VGOIrenestraat 3 Lichtenvoorde
Berendsen-Bokkers6VGOIrenestraat 11 Lichtenvoorde
Dibbets Drenthel6VGOKardinaal de Jongstraat 39 Lichtenvoorde
Ikink-Oonk6VGOWentholtstraat 105 Lichtenvoorde
Eiting6VGOOp den Akker 30 Lichtenvoorde
Vos6VGOGodfried Bomansstraat 11 Lichtenvoorde
Willemsen4VGOde Rode van Heeckerenstraat 33 Lichtenvoorde
Even6VGOGuido Gezellestraat 12 Lichtenvoorde
Nieuwenhuis Meijer6VGOBronckhorststraat 1 Lichtenvoorde
Beuting-Emaus6VGOConst Huygensstraat 5 Lichtenvoorde
Gebruikte open data bronnen

Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers.nl de 'harde' 'statistische' informatie verzameld. De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open data bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland. Zie deze bronbeschrijving.

Bronnen basisscholen
Gerelateerde informatie

Overzichtspagina voor het schoolbestuur Stichting De Onderwijsspecialisten.

Bekijk het overzicht van alle basisscholen in de woonplaats Lichtenvoorde op de overzichtspagina voor primair onderwijs in de woonplaats Lichtenvoorde.

En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van (Voortgezet) Speciaal Onderwijs Het Bariet in Lichtenvoorde op de buurtpagina voor Veld West.

Aanmelden bij de basisschool in Lichtenvoorde?
Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind?

Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen. Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten,... Daarnaast speelt reistijd een rol en kun je een keuze maken voor je geloofsovertuiging: Christelijk, Reformatorisch, Rooms Katholiek, Islamitisch, openbaar... En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: Montessori, Dalton, Freinetschool...

Ter overweging bij alle cijfers:

Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus. De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan. Daarom kan er ook verschil bestaan tussen het middelbareschoolniveau op basis van de eind toets score en de schooladviezen en uitstroom naar bijvoorbeeld het VMBO, de HAVO of het VWO. De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, dit is leidend voor de plaatsing in het voortgezet onderwijs. Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats.