Basisschool Rijdende School Prinses Margriet in Geldermalsen

Leerlinggegevens per schooljaar
Voor Rijdende School Prinses Margriet in zijn helaas geen leerlinggegevens bekend.

Bekijk de gegevens van het schoolbestuur en eventuele andere scholen die onder hetzelfde bestuur vallen.

Kaart met scholen in de omgeving
Rijdende School Prinses Margriet (nummer 1 op de kaart) met de dichtstbijzijnde scholen. De kaart toont schoolvestigingen van het type Basisonderwijs.
Download hier een schat aan informatie over het onderwijs in de gemeente via de download website van OpenInfo.nl. Heel veel bronnen handig gecombineerd in diverse Excel documenten.


Basisschool Rijdende School Prinses Margriet biedt primair onderwijs van het type "Basisonderwijs" met de denominatie "Algemeen bijzonder". Er zijn 17 scholen met "Margriet" in hun naam.

Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: Basisschool Rijdende School Prinses Margriet.

BRIN en vestigingsnummer: 13TD00.

Denominatie: Algemeen bijzonder.

Soort onderwijs: Basisonderwijs.

Schoolnaam: Rijdende School Prinses Margriet.

Schoolbestuur: Stichting Rijdende School. Bestuursnummer: 40470.

Adres: Rijnstraat 74, 4191 CM, Geldermalsen. Gemeente West Betuwe, Gelderland. Telefoon: 0345572651.

Website van de school: geen internetadres bekend.

Organisatiestructuur: Basisschool Rijdende School Prinses Margriet is de enige vestiging binnen de school Rijdende School Prinses Margriet en 1 van de 11 vestigingen binnen het bestuur Stichting Rijdende School. Daarbij vallen er 11 verschillende scholen onder dit bestuur. Er zijn 6.026 vestigingen in het primair onderwijs met deze organisatiestructuur met 1 vestiging per school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 7.065 schoolvestigingen).

Personeelsgegevens

Er zijn voor de Rijdende School Prinses Margrietsnaam helaas geen gegevens over het aantal personeelsleden per jaar bekend.

Personeel naar dienstverband

Er zijn voor de Rijdende School Prinses Margrietsnaam helaas geen gegevens over de onderverdeling naar dienstverband bekend. Gegevens van DUO over het personeel onderverdeeld naar de aard van het dienstverband van personeel (in vaste of tijdelijke dienst). Gebruik het filter boven de grafiek om de data in aantal personen of in FTE (voltijdsmedewerkers) weer te geven.

Personeel naar geslacht

Er zijn voor de Rijdende School Prinses Margrietsnaam helaas geen gegevens over het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in personen of FTE bekend. Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Stichting Rijdende School.

Personeel per functiegroep

Er zijn voor de Rijdende School Prinses Margrietsnaam helaas geen gegevens over de onderverdeling naar functiegroep bekend. Gebruikte functiegroepen: 1 - Onderwijsgevend personeel, 2 - Onderwijsondersteunend personeel (OOP/OBP), 3- Leraren in opleiding (LIO), 4 - Directie & 5 - Functiegroep onbekend. Onbekend is gebruikt als er minder dan 5 medewerkers in een groep voorkomen. En als de functiegroep van de dienstverbanden vanuit de salarisadministratie niet aan DUO is aangeleverd.

Personeel naar leeftijd

Er zijn voor de Rijdende School Prinses Margrietsnaam helaas geen gegevens over het percentage personeelsleden per leeftijdsgroep beschikbaar. Overzicht van het percentage personeelsleden in personen of FTE per leeftijdsgroep. Er zijn 7 leeftijdsgroepen gedefinieerd. De eerste groep begint bij ‘jonger dan 15 jaar’ en loopt met stappen van 10 jaar uit tot de laatste leeftijdscategorie die eindigt bij ‘65 jaar en ouder’.

Personeel naar FTE percentage

Er zijn voor de Rijdende School Prinses Margrietsnaam helaas geen gegevens over het percentage personeelsleden naar FTE percentage bekend. FTE is een rekeneenheid. 1 FTE staat voor 1 voltijdsmedewerker. Dat is iemand die een volledige werkweek werkt. FTE is Engels voor ‘fulltime-equivalent’. Er zijn 3 categorieën voor het FTE percentage gedefinieerd. Dit zijn: 1 - personen met een betrekkingsomvang tussen de 0 en 0,5 FTE, 2 - personen met een betrekkingsomvang tussen de 0,5 en 0,8 FTE & 3- personen met een betrekkingsomvang die meer is dan 0,8 FTE.

Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging en het bestuur van de school heeft de onderwijsinspectie de volgende onderzoeksgegevens gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Oordeel over de financiële continuïteitVoldoende17 november 2014Toezicht BestuurStichting Rijdende School
Basisarrangement na jaarlijks onderzoek (met of zonder bestuursgesprek)Voldoende13 januari 2014Toezicht PO vestigingRijdende School Prinses Margriet

De gegevens van de onderwijsinspectie zijn het meest recent bijgewerkt op . Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Advertentie:

Basisschool Rijdende School Prinses Margriet ligt in de buurt Geldermalsen Oost.

Hier zie je 2 van de meer dan 100 onderwerpen die op de pagina over de buurt Geldermalsen Oost getoond worden: (1) Hoeveel jongeren (leeftijd 0 tot 15 jaar) er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners. En (2) het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar.

1.939 meter

is de gemiddelde afstand tussen het woonadres van een leerling en het adres van de school. De gemiddelde afstand voor heel West Betuwe is 1.064 meter.


Toelichting op de gemiddelde afstand in meters tussen het woonadres van de leerlingen en postcode van de schoolvestiging:
De afstand is berekend op basis van de RD-coördinaten van de 4 cijferige postcode van de leerling en de volledige postcode van de schoolvestiging. Omdat de berekening op basis van een 4-cijferige postcode van de leerling gebeurt, is er sprake van een beperkte nauwkeurigheid. Als de postcode van de leerling en vestiging gelijk zijn op basis van de eerste 4 tekens van een postcode, dan is de berekende afstand 0, terwijl die in werkelijkheid groter zal zijn.
Jongeren in buurt Geldermalsen Oost: 18%


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: percentage inwoners in de leeftijdscategorie van 0 tot 15 jaar voor de buurt Geldermalsen Oost.

Meer over buurt Geldermalsen Oost
Inkomen in buurt Geldermalsen Oost: €25.500


Heel even geduld alsjeblieft...

de inkomensgegevens worden geladen!Bevolking, inkomen: gemiddeld inkomen per inwoner per jaar voor buurt Geldermalsen Oost.

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente West Betuwe via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (primair) onderwijs in de gemeente gemeente West Betuwe. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel documenten.

Download!
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Kinderopvang in de omgeving van de school

In de buurt Geldermalsen Oost wonen 375 jongeren en zijn 92 plaatsen voor kinderopvang beschikbaar: 40 bij de buitenschoolse opvang (BSO), 36 bij gastouders (VGO) en 16 bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal (KDV). Dit maakt dat er gemiddeld 0,25 opvangplaats per jongere in de buurt van Rijdende School Prinses Margriet is.


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens over de kinderopvang

in de buurt van de school worden geladen!Alle locaties
Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

"Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich een mislukkeling voelen."
Locaties voor kinderopvang

Deze 10 kinderopvanglocaties zijn het meest dichtbij Rijdende School Prinses Margriet beschikbaar (bekijk de volledige lijst voor de gemeente West Betuwe):

NaamAantal plaatsenTypeAdres
Koch Hol6VGOJ. van Oldenbarneveldtstraat 56 Geldermalsen
Versteegh Fokker6VGORijksstraatweg 38 Buurmalsen
Fantaziehuis Pippeloen KDV60KDVWaalstraat 23 Geldermalsen
Wijk4VGOBerkelstraat 11 Geldermalsen
Bouman6VGOPrinses Marijkeweg 2 Geldermalsen
Fantaziehuis Olleke Bolleke PO16KDVGlorie van Holland 30 Geldermalsen
Fantaziehuis De Tovertuin BSO40BSOGlorie van Holland 28 Geldermalsen
van Est6VGOGlorie van Holland 6 Geldermalsen
Van Driel6VGOCoreanna 51 Geldermalsen
Braak6VGONotarisappel 22 Geldermalsen
Gebruikte open data bronnen

Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers.nl de 'harde' 'statistische' informatie verzameld. De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open data bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland. Zie deze bronbeschrijving.

Bronnen basisscholen
Gerelateerde informatie

Overzichtspagina voor het schoolbestuur Stichting Rijdende School.

Bekijk het overzicht van alle basisscholen in de woonplaats Geldermalsen op de overzichtspagina voor primair onderwijs in de woonplaats Geldermalsen.

En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van Basisschool Rijdende School Prinses Margriet in Geldermalsen op de buurtpagina voor Geldermalsen Oost.

Aanmelden bij de basisschool in Geldermalsen?
Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind?

Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen. Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten,... Daarnaast speelt reistijd een rol en kun je een keuze maken voor je geloofsovertuiging: Christelijk, Reformatorisch, Rooms Katholiek, Islamitisch, openbaar... En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: Montessori, Dalton, Freinetschool...

Ter overweging bij alle cijfers:

Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus. De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan. Daarom kan er ook verschil bestaan tussen het middelbareschoolniveau op basis van de eind toets score en de schooladviezen en uitstroom naar bijvoorbeeld het VMBO, de HAVO of het VWO. De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, dit is leidend voor de plaatsing in het voortgezet onderwijs. Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats.