(Voortgezet) Speciaal Onderwijs Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss in Oss

(Voortgezet) Speciaal Onderwijs Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss in Oss

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen.
Aantal leerlingen per schooljaar (223 leerlingen in schooljaar 2020-2021)
Schooljaren 2010-2011 t/m 2020-2021, Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss

Aantal leerlingen per jaar, Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss. Gegevens voor de schooljaren 2010-2011 tot en met 2020-2021. Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss telt 223 leerlingen in schooljaar 2020-2021.

Kaart met scholen in de omgeving

Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss (nummer 1 op de kaart) met de dichtstbijzijnde scholen. De kaart toont schoolvestigingen van het type Speciaal Basisonderwijs.

Download hier een schat aan informatie over het onderwijs in de gemeente Oss via de download website van OpenInfo.nl. Heel veel bronnen handig gecombineerd in diverse Excel documenten.
Scholen gemeente Oss
Leerlingaantallen naar postcode van het huisadres van de leerlingen
Schooljaar 2020-2021, Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerling gegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal leerlingen per postcode voor de 8 meest voorkomende postcodes van de huisadressen van de leerlingen van Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss in schooljaar 2020-2021.

De meeste (19) leerlingen van Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss wonen in schooljaar 2020-2021 in postcodegebied 5384.

Aantal leerlingen per leeftijdscategorie
Schooljaren 2010-2011 t/m 2020-2021, Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlingdata

worden geladen!Percentage en aantal leerlingen per schooljaar en per leeftijdscategorie voor Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss. Klik op de segmenten in de grafiek om het aantal en percentage leerlingen te zien.


Toelichting op het aantal leerlingen per leeftijdscategorie:
De gestapelde staafgrafiek toont hoeveel leerlingen er per schooljaar en per leeftijdscategorie zijn. De categorieën zijn leerlingen van 0 tot en met 5 jaar (in principe zijn dit kleuters in groep 1 en groep 2 van 4 en 5 jaar). Leerlingen van 6 tot en met 8 jaar vormen de onderbouw, van groep 3, groep 4 en groep 5. Dan volgt de bovenbouw met leerlingen van 9 tot en met 12 jaar in de groepen 6, 7 en 8. In het primair onderwijs komen ook oudere leerlingen voor, met name in het (voortgezet) speciaal onderwijs. Deze leerlingen vormen het grootste deel van de leeftijdscategorie van 13 jaar en ouder.
Aantal leerlingen naar leeftijd
Schooljaar 2020-2021, Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss


Heel even geduld alsjeblieft...

de leerlinggegevens

worden geladen!Aantal leerlingen naar leeftijd voor Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss in Oss.

Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: Sonnewijser unit Vervolgonderwijs Oss (eerder gebruikte naam op dit vestigingsnummer: NBS v ZMOK De Sonnewijser).

BRIN en vestigingsnummer: 00RT00.

Denominatie: Algemeen bijzonder.

Type primair onderwijs: (Voortgezet) Speciaal Onderwijs.

Schoolnaam: Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss.

Schoolbestuur: Stichting Oosterwijs. Bevoegdgezagnummer: 42572.

Adres: Staringstraat 4, 5343 GH, Oss. Gemeente Oss, provincie Noord-Brabant. Telefoon: 0412626300.

Internetadres: www.sonnewijser.nl.

Organisatiestructuur: Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss is 1 van de 6 vestigingen binnen de school Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss en binnen het bestuur Stichting Oosterwijs. Er zijn 157 vestigingen in het primair onderwijs met deze organisatiestructuur met meer dan 1 vestiging bij 1 school, waarbij de school de enige binnen het bestuur is (op een totaal van 7.132 schoolvestigingen).

Personeelsgegevens

Hier worden vier grafieken met personeelsgegevens getoond voor het bestuur Stichting Oosterwijs.
Vestiging Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss is 1 van de 6 vestigingen binnen het bestuur Stichting Oosterwijs. De personeelsgegevens zijn alleen beschikbaar voor het bestuur als geheel, de gegevens zijn helaas niet beschikbaar op het niveau van de vestiging. Vanuit DUO zijn personeelsgegevens beschikbaar in zowel aantallen personen als aantallen FTE. De aantallen worden onderverdeeld naar type functie en soort dienstverband en naar geslacht en leeftijd van de medewerkers. De gegevens zijn beschikbaar per bestuur (bevoegd gezag) en per school (instelling, niveau BRIN nummer). De gegevens zijn beschikbaar per jaar sinds 2011.

Aantal personeelsleden per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden naar functie per schooljaar voor het bestuur Stichting Oosterwijs.

Aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per schooljaar voor het bestuur Stichting Oosterwijs.

Percentage vrouwen en mannen in dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in FTE per schooljaar voor het bestuur Stichting Oosterwijs.

Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Stichting Oosterwijs.

Aantal FTE in tijdelijke of vaste dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het totaal aantal FTE personeel met een tijdelijk of vast dienstverband per schooljaar voor het bestuur Stichting Oosterwijs.

Meer personeelsgegevens
Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging en het bestuur van de school heeft de onderwijsinspectie de volgende onderzoeksgegevens gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Vierjaarlijks onderzoek bestuur en scholen/opleidingenGeen eindoordeel11 januari 2021Toezicht SO vestigingDe Sonnewijser, Unit Vervolgonderwijs Oss
Oordeel over het financiële beheerVoldoende11 januari 2021Toezicht BestuurStichting Oosterwijs

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Basisschool Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss ligt in de buurt Vondellaan Zuid.

Hier zie je 2 van de meer dan 100 onderwerpen die op de pagina over de buurt Vondellaan Zuid getoond worden: (1) Hoeveel jongeren (leeftijd 0 tot 15 jaar) er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners. En (2) het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar.

8648 meter

is de gemiddelde afstand tussen het woonadres van een leerling en het adres van de school. De gemiddelde afstand voor heel Oss is 2392 meter.


Toelichting op de gemiddelde afstand in meters tussen het woonadres van de leerlingen en postcode van de schoolvestiging:
De afstand is berekend op basis van de RD-coördinaten van de 4 cijferige postcode van de leerling en de volledige postcode van de schoolvestiging. Omdat de berekening op basis van een 4-cijferige postcode van de leerling gebeurt, is er sprake van een beperkte nauwkeurigheid. Als de postcode van de leerling en vestiging gelijk zijn op basis van de eerste 4 tekens van een postcode, dan is de berekende afstand 0, terwijl die in werkelijkheid groter zal zijn.
Jongeren in buurt Vondellaan Zuid: 15,26%


Heel even geduld alsjeblieft...

de leeftijdsgegevens worden geladen!Bevolking, leeftijdsgroepen: percentage inwoners in de leeftijdscategorie van 0 tot 15 jaar voor de buurt buurt Vondellaan Zuid.

Inkomen in buurt Vondellaan Zuid: €22.300


Heel even geduld alsjeblieft...

de inkomensgegevens worden geladen!Bevolking, inkomen: gemiddeld inkomen per inwoner per jaar voor buurt Vondellaan Zuid.

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Oss via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (primair) onderwijs in de gemeente gemeente Oss. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel documenten.

Download!
Tip: Spelend leren met je kleuter voor groep 1 en 2
Thuis spelend oefenen voor kleuters op de relevante ontwikkelingsgebieden die in bijvoorbeeld de Cito-toets voor eind groep 2 voorkomen

Spelend leren. Dat doen kinderen in de groepen 1 en 2 van de basisschool. Toch kan het zijn dat je kind een extra zetje nodig heeft. Daar wil je als ouder bij helpen! En dat kan met de ideeën in dit document met een schat aan materiaal om met je kind te gebruiken. Dat kan de hele dag, zonder dat je kind het door heeft. Het is gezellig en leerzaam!

Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Kinderopvang in de omgeving van de school

In de buurt Vondellaan Zuid wonen 335 jongeren en zijn 100 plaatsen voor kinderopvang beschikbaar: 56 bij de buitenschoolse opvang (BSO), 16 bij gastouders (VGO) en 28 bij een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal (KDV). Dit maakt dat er gemiddeld 0,30 opvangplaats per jongere in de buurt van basisschool Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss is:


Heel even geduld alsjeblieft...

de gegevens over de kinderopvang

in de buurt van de school worden geladen!Bron kinderopvang
Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

"Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zich een mislukkeling voelen."
Locaties voor kinderopvang

Deze 10 kinderopvanglocaties zijn met meest dichtbij basisschool Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss beschikbaar (download de volledige lijst):

NaamAantal plaatsenTypeAdres
Bimbergen-van Koolwijk4VGOStaringstraat 22 Oss
Papillon28KDVStaringstraat 10 Oss
BSO Atalanta56BSOStaringstraat 10 Oss
de Veer - van Orsouw6VGOWagenaarstraat 197 Oss
Hendriks- van Berkom6VGOWitte Hoeflaan 59 Oss
Schrijnder de Jong6VGOBrederostraat 19 Oss
BSO Bosvlinder30BSOVerdistraat 79 Oss
Sterrenkind15KDVVerdistraat 79 Oss
van Dijk6VGOTollensstraat 89 Oss
Bosman6VGODa Costastraat 84 Oss
Gebruikte open data bronnen

Naast de kwalitatieve kanten van de schoolkeuze vind je op AlleCijfers.nl de 'harde' 'statistische' informatie verzameld. De gegevens zijn hierbij afkomstig uit meer dan 25 verschillende open data bron bestanden met cijfers en andere informatie over het primair onderwijs in Nederland. Zie deze bronbeschrijving.

Bronnen basisscholen
Gerelateerde informatie

Overzicht van vestigingen met het schoolbestuur Stichting Oosterwijs:

Bekijk het overzicht van alle basisscholen in Oss op de overzichtspagina voor Oss.

En bekijk ook de regionale informatie uit de omgeving van Sonnewijser Unit Vervolgonderwijs Oss op de buurtpagina voor Vondellaan Zuid.

Aanmelden bij de basisschool in Oss?
Waar kun je op letten bij de keuze van de school voor je kind?

Er zijn natuurlijk aspecten bij een schoolkeuze die zich niet in cijfers laten vertalen. Zoals de klik met de leerkrachten en andere ouders, de sfeer, de cultuur, het gebouw, de wijze waarop een school om gaat met individuele leerlingen en ieders eigen talenten,... Daarnaast speelt reistijd een rol en kun je een keuze maken voor je geloofsovertuiging: Christelijk, Reformatorisch, Rooms Katholiek, Islamitisch, openbaar... En dan heb je nog de verschillende visies binnen het onderwijs: Montessori, Dalton, Freinetschool...

Ter overweging bij alle cijfers:

Bedenk bij alle cijfers alsjeblieft dat de situatie voor iedere school anders is. En dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Het nadeel van teveel cijfers, standaards en inspecties in het huidige schoolsysteem is dat alle kinderen langs dezelfde lat worden gelegd en worden ingedeeld in 'lage en 'hoge' niveaus. De diversiteit aan talenten, interesses en capaciteiten van de leerlingen wordt hierdoor soms tekort gedaan. Daarom kan er ook verschil bestaan tussen het middelbareschoolniveau op basis van de eind toets score en de schooladviezen en uitstroom naar bijvoorbeeld het VMBO, de HAVO of het VWO. De schoolkeuze wordt namelijk in de eerste plaats bepaald door het schooladvies van de leerkracht, dit is leidend voor de plaatsing in het voortgezet onderwijs. Het resultaat op de eindtoets staat op de tweede plaats.