Middelbare school Nehalennia - Edisonweg in Vlissingen

Middelbare school Nehalennia - Edisonweg in Vlissingen

Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen over de leerlingen, het personeel en de resultaten van de school.
Héél véél informatie uit officiële onderwijs bronnen.
Inhoudsopgave Inhoud en meer informatie:

Contactgegevens / Leerlingen per jaar / Kaart / Onderwijsinspectie / Personeel / Bronnen en definities

Middelbare school Nehalennia - Edisonweg biedt voortgezet onderwijs van het type "VBO" met de denominatie "Openbaar". Er zijn 5 scholen met "Nehalennia" in hun naam.

Scholen gemeente Vlissingen
Leerlinggegevens per schooljaar
Voor Nehalennia - Edisonweg in Vlissingen zijn helaas geen leerlinggegevens bekend.

Bekijk de gegevens van het schoolbestuur en eventuele andere scholen die onder hetzelfde bestuur vallen.

Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Voor het bestuur van de school zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Oordeel over het financiële beheerVoldoende31 maart 2020Toezicht BestuurStichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs op Walcheren

Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Personeelsgegevens

Hier worden vier grafieken met personeelsgegevens getoond voor de school Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap voor Lyc HAVO MAVO VBO LWOO.
Vestiging Nehalennia - Edisonweg is 1 van de 5 voortgezet onderwijs vestigingen binnen de school Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap voor Lyc HAVO MAVO VBO LWOO en school Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap voor Lyc HAVO MAVO VBO LWOO valt samen met 2 andere scholen onder het bestuur Stichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs op Walcheren. De personeelsgegevens zijn alleen beschikbaar voor de school als geheel, de gegevens zijn helaas niet beschikbaar op het niveau van de vestiging. Vanuit DUO zijn personeelsgegevens beschikbaar in zowel aantallen personen als aantallen FTE. De aantallen worden onderverdeeld naar type functie en soort dienstverband en naar geslacht en leeftijd van de medewerkers. De gegevens zijn beschikbaar per bestuur (bevoegd gezag) en per school (instelling, niveau BRIN nummer). De gegevens zijn beschikbaar per jaar sinds 2011.

Aantal personeelsleden per functie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden naar functie per schooljaar voor de school Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap voor Lyc HAVO MAVO VBO LWOO.

Aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het aantal personeelsleden per leeftijdscategorie per schooljaar voor de school Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap voor Lyc HAVO MAVO VBO LWOO.

Percentage vrouwen en mannen in dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in FTE per schooljaar voor de school Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap voor Lyc HAVO MAVO VBO LWOO.

Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Stichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs op Walcheren.

Aantal FTE in tijdelijke of vaste dienst


Heel even geduld alsjeblieft...

de personeelsgegevens

worden geladen!Overzicht van het totaal aantal FTE personeel met een tijdelijk of vast dienstverband per schooljaar voor de school Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap voor Lyc HAVO MAVO VBO LWOO.

Meer personeelsgegevens
Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: Middelbare school Nehalennia - Edisonweg Stedelijke Scholengemeenschap.

BRIN en vestigingsnummer: 20CP05.

Denominatie: Openbaar.

Soort onderwijs: VBO.

Schoolnaam: Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap voor Lyc HAVO MAVO VBO LWOO.

Schoolbestuur: Stichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs op Walcheren. Bestuursnummer: 13555.

Adres: Edisonweg 4-A, 4382 NW, Vlissingen. Gemeente Vlissingen, Zeeland. Telefoon: 0118479400.

Website van de school: https://www.mondiascholengroep.nl/

Titel van de website: Home | Mondia Scholengroep

Organisatiestructuur: Nehalennia - Edisonweg is 1 van de 5 vestigingen in het voortgezet onderwijs binnen de school Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap voor Lyc HAVO MAVO VBO LWOO. En 1 van de 8 voortgezet onderwijs vestigingen binnen het bestuur Stichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs op Walcheren. Daarbij vallen er 2 verschillende scholen binnen dit bestuur. Er zijn 930 vestigingen in het voortgezet onderwijs met deze organisatiestructuur met meer dan 1 vestiging bij 1 school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 1.605 voortgezet onderwijs schoolvestigingen).

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Vlissingen via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (voortgezet) onderwijs in de gemeente gemeente Vlissingen. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel sheets met filters en grafieken.

Download!
Gebruikte open data bronnen

Voor de informatie over middelbare scholen op deze pagina zijn verschillende bronnen over het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs gecombineerd. Veel van de bronnen hebben een aparte dataset per jaar. In totaal zijn meer dan 10 data bestanden gebruikt. Deze bestanden komen van de Dienst Uitvoering Onderwijs en van de Onderwijs inspectie. Zie de bronbeschrijving voor meer informatie:

Bronbeschrijving
Gerelateerde informatie

Bekijk het overzicht van de 6 middelbare scholen in Vlissingen op de overzichtspagina voor Vlissingen.

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo