Alfa Romeo Overige modellen: registratiegegevens

Alfa Romeo Overige modellen: registratiegegevens

Informatie over de Alfa Romeo Overige modellen in cijfers en grafieken op basis van data van de RDW en andere dataleveranciers. Met uitgebreide registratiegegevens zoals de gebruikte energiebronnen, carrosserievormen, catalogusprijzen, gewichten, kleuren, datums eerste toelating en types van de Alfa Romeo Overige modellen. Deze pagina wordt maandelijks met de meest recente gegevens bijgewerkt. Laatst bijgewerkt: 6 mei 2022.
Informatie over de Alfa Romeo Overige modellen in cijfers en grafieken op basis van data van de RDW en andere dataleveranciers. Met uitgebreide registratiegegevens zoals de gebruikte energiebronnen, carrosserievormen, catalogusprijzen, gewichten, kleuren, datums eerste toelating en types van de Alfa Romeo Overige modellen. Deze pagina wordt maandelijks met de meest recente gegevens bijgewerkt. Laatst bijgewerkt: 6 mei 2022.
Belangrijkste gegevens

Alfa Romeo Overige modellenModel gegevens
Aantal actieve registraties141
Jaren eerste toelating1923 t/m 2017
Meest voorkomende kleurRood
Meest voorkomende brandstofBenzine
Gemiddelde catalogusprijs€219.846
Gemiddeldvermogen100 kW / 136 PK

Tabel met de belangrijkste gegevens voor de Alfa Romeo Overige modellen.

De gegevens in bovenstaande tabel zijn gebaseerd op het kentekenregister van de RDW.


RDW kentekenregistratie:
De gegevens in deze tabel en op diverse andere plaatsen op deze pagina komen uit de kentekenregistratie van de RDW (de Rijksdienst voor het Wegverkeer). Deze dataset bevat voor ieder actief gekentekend voertuig in Nederland een registratie. Door deze gegevens op te schonen en te groeperen is een bron voor de gegevens op deze pagina gemaakt. De mutaties in de RDW data worden maandelijks verwerkt.
Handelsnaam, merk en model:
Het merk en model van de auto zijn afgeleid van het merk en de handelsnaam in de RDW data. De benamingen en andere gegevens zijn met name voor oudere registraties vaak zeer divers en bevatten foutjes. Hierdoor kunnen kleine verschillen bestaan tussen de hier gepresenteerde cijfers en de werkelijke autogegevens. Het aantal verschillende modellen kan in werkelijkheid hoger zijn dan hier in de tabel wordt getoond. Weinig voorkomende en modellen die lang geleden zijn gevoerd worden in enkele gevallen als 1 model tot de "overige modellen" gerekend. Ontbreekt een bepaald model of klopt er iets niet? Neem contact op, wellicht kan dit in de dataverwerking worden aangepast.
Jaren eerste toelating:
De jaren eerste toelating zijn gebaseerd op de vroegste en laatste datum eerste toelating in het register. Dit is de datum waarop de auto voor het eerst op kenteken geregistreerd is. Dit kan ook een buitenlands kenteken zijn.
Auto's naar datum van eerste toelating

De volgende drie grafieken tonen het aantal auto's van de Alfa Romeo Overige modellen per registratiemaand, jaar en decennium van de auto's. Het aantal is berekend op basis van de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022. De maanden, jaren en decennia zijn gebaseerd op de datums van eerste toelating in het kentekenregister van de RDW. Dit is de datum waarop de auto voor het eerst op kenteken geregistreerd is. Voor geïmporteerde auto's is deze datum van het buitenlandse kenteken overgenomen.

Registraties per maand


Even geduld alsjeblieft...

de grafiek met het aantal auto's naar registratiedatum per maand wordt geladen!Grafiek met het aantal auto's van de Alfa Romeo Overige modellen dat op 6 mei 2022 in de RDW administratie als actief op kenteken geregistreerd stond. De grafiek toont de totalen per maand waarin de kentekenregistratie plaatsvond voor de 12 meest recente maanden.

Registraties per jaar


Even geduld alsjeblieft...

de grafiek met het aantal auto's naar registratiedatum per jaar wordt geladen!Grafiek met het aantal auto's van de Alfa Romeo Overige modellen dat op 6 mei 2022 in de RDW administratie als actief op kenteken geregistreerd stond. De grafiek toont de totalen per jaar waarin de kentekenregistratie plaatsvond voor de 20 meest recente jaren.

Registraties per decennium


Even geduld alsjeblieft...

de grafiek met het aantal auto's naar registratiedatum per decennium wordt geladen!Grafiek met het aantal auto's van de Alfa Romeo Overige modellen dat op 6 mei 2022 in de RDW administratie als actief op kenteken geregistreerd stond. De grafiek toont de totalen per decennium waarin de kentekenregistratie plaatsvond voor alle beschikbare data.

Voorkomende kleuren


Even geduld alsjeblieft...

de grafiek met de meest voorkomende kleuren wordt geladen!Taartdiagram met de verdeling van het aantal en percentage kleuren zoals bekend voor de personenauto's van de Alfa Romeo Overige modellen die op 6 mei 2022 in Nederland voor gebruik op de openbare weg zijn geregistreerd.

Rood is de meest voorkomende kleur van Alfa Romeo Overige modellen. Er zijn momenteel 42 auto's van de Alfa Romeo Overige modellen die in het rood rondrijden. Dat is 30% van het totaal.

Gebruikte brandstof


Even geduld alsjeblieft...

de grafiek met de brandstofsoorten wordt geladen!Taartdiagram met de verdeling van het aantal en percentage soorten brandstof die als energiebron gebruikt worden door de auto's van Alfa Romeo Overige modellen. Het betreft alle Alfa Romeo Overige modellen personenauto's die op 6 mei 2022 een geldig kenteken hebben.

Benzine is de meest voorkomende brandstof waarmee de auto's van Alfa Romeo Overige modellen rondrijden. Er zijn momenteel 131 auto's van Alfa Romeo Overige modellen met benzine als energiebron. Dat is 93% van het totaal.

Voorkomende Carrosserievormen


Even geduld alsjeblieft...

de grafiek met de brandstofsoorten wordt geladen!Taartdiagram met de verschijningsvormen van de carrosserie van Alfa Romeo Overige modellen (gegevens op basis van de personenauto's die op 6 mei 2022 in de kentekenadministratie van de RDW voorkomen).

De Alfa Romeo Overige modellen komt in Nederland het vaakst voor als Cabriolet: Dit is de meest voorkomende carrosserievorm, er zijn 37 auto's van Alfa Romeo Overige modellen met cabriolet als type carrosserie (dat is 26%).

Tabellen met gegevens voor de Alfa Romeo Overige modellen

Gebruik het filter om een onderwerp te kiezen en de tabel met gegevens over de Alfa Romeo Overige modellen voor dat onderwerp weer te geven. Er is keuze uit tabellen met het overzicht van de brandstofsoorten, het aantal cilinders, de carrosserievormen, de registratiedatums, de autogewichten, kleuren, modellen en de zuinigheidslabels.


Onderstaande tabel toont de verschillende soorten brandstof waarop de auto's van de Alfa Romeo Overige modellen rijden. Deze gegevens over het type gebruikte brandstof zijn gebaseerd op de RDW data van 6 mei 2022. Elektriciteit is eigenlijk geen brandstof maar een energiebron. Om in dezelfde structuur aan te kunnen geven dat een voertuig voorzien is van een elektromotor is er voor gekozen om in dat geval elektriciteit als brandstof te vermelden.

BrandstofAantal RDWPercentage
Benzine13193%
Benzine+LPG64%
Diesel43%
Alcohol00%
Alcohol+Benzine00%
Alcohol+Benzine+CNG00%
Alcohol+Benzine+LPG00%
Alcohol+CNG00%
Alcohol+Elektriciteit00%
Alcohol+LPG00%
Benzine+CNG00%
Benzine+CNG+Elektriciteit00%
Benzine+CNG+LPG00%
Benzine+Elektriciteit00%
Benzine+Elektriciteit+LPG00%
Benzine+LNG00%
CNG00%
CNG+LPG00%
Diesel+Elektriciteit00%
Diesel+LNG00%
Elektriciteit00%
Elektriciteit+LPG00%
Elektriciteit+Waterstof00%
LNG00%
LPG00%
Waterstof00%

Met welk type carrosserie komt de Alfa Romeo Overige modellen het vaakst voor? Onderstaande tabel toont per carrosserie hoeveel auto's van de Alfa Romeo Overige modellen er zijn geteld in de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022. De gebruikte types carrosserieën zijn gebaseerd op de Europese standaard aanduidingingen voor het carrosserietype van een voertuig. Deze wordt vastgesteld tijdens de goedkeuring van een voertuig.

CarrosserieAantal RDWPercentage
Bestelwagen00,00%
Cabriolet3726,24%
Coupé2014,18%
Hatchback107,09%
MPV00,00%
Onbekend3524,82%
Pick-uptruck00,00%
Sedan3021,28%
Stationwagen96,38%
Truckstationwagon00,00%

De catalogusprijs is gebaseerd op informatie van de importeur en is als volgt berekend: netto-catalogusprijs, verhoogd met de BTW en de BPM. BPM staat voor Belasting Personenauto's en Motorrijwielen. Dit is een belasting die eenmalig moet worden betaald door degene die als eerste een personenauto op zijn of haar naam laat registreren. Het registreren van de catalogusprijs is wettelijk verplicht voor voertuigen die vanaf 1 juli 2005 voor het eerst op naam gezet worden.

Werk in uitvoering. Deze pagina is net nieuw. De tabel met catalogusprijzen wordt zo snel mogelijk toegevoegd.


Met hoeveel cilinders komt de Alfa Romeo Overige modellen het meest voor? Onderstaande tabel toont per aantal cilinders hoeveel auto's van de Alfa Romeo Overige modellen er zijn geteld in de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022. Het aantal cilinders toont van hoeveel cilinders de motor van ieder voertuig is voorzien. Bij zogenaamde wankelmotoren en bij elektrische motoren is dit gegeven niet gevuld. De cilinderinhoud (hier nog niet vermeld, deze wordt binnenkort als aparte tabel toegevoegd) is het totale volume van de verbrandingsruimte van de verbrandingsmotor van het voertuig, uitgedrukt in cm³.

Aantal cilindersAantal RDWPercentage
Geen (niet van toepassing)10,71%
4.09869,50%
6.01611,35%
8.02517,73%
Onbekend10,71%

Onderstaande tabel toont het aantal auto's per jaar van de Alfa Romeo Overige modellen. De aantallen zijn bepaald op basis van de 'Datum eerste toelating' in de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022. De datum eerste toelating is de datum waarop de auto voor het eerst op kenteken geregistreerd is. Dit kan ook een buitenlands kenteken zijn. Deze datum is altijd gelijk aan- of vroeger dan- de 'datum eerste afgifte Nederland' die ook in de RDW data bekend is en hier niet getoond wordt. De 'datum eerste afgifte Nederland' is de datum waarop de auto voor het eerst in Nederland op kenteken geregistreerd is. Dit is de datum die aangeeft wanneer het voertuig voor het eerst is geregistreerd (waar ook ter wereld).

JaarAantal RDWPercentage
201710,71%
201321,42%
201242,84%
201142,84%
201085,67%
200932,13%
200885,67%
200710,71%
200521,42%
200453,55%
200221,42%
200110,71%
200010,71%
199642,84%
199510,71%
199142,84%
198910,71%
198821,42%
198721,42%
198610,71%
198532,13%
198421,42%
198110,71%
198032,13%
197910,71%
197642,84%
197542,84%
197421,42%
197332,13%
197253,55%
197132,13%
197085,67%
196910,71%
196874,96%
196742,84%
196610,71%
196521,42%
196432,13%
196210,71%
196142,84%
196021,42%
195953,55%
195710,71%
195421,42%
195342,84%
195210,71%
195121,42%
194910,71%
194810,71%
194110,71%
193610,71%
192310,71%

Onderstaande tabel toont hoeveel auto's van de Alfa Romeo Overige modellen er per gewichtsklasse voorkomen. Hiertoe is de eigenschap 'massa ledig voertuig' uit de RDW data van 6 mei 2022 gebruikt. De massa per voertuig is eerst tot een gewichtsklasse gecategoriseerd. Hierbij zijn de gewichtsklassen zo gekozen dat deze over alle voertuigen heen ongeveer even groot zijn. Vervolgens is voor de Alfa Romeo Overige modellen geteld hoeveel auto's er per klasse voorkomen. De massa van leeg voertuig is de massa van een voertuig, uitgedrukt in kilogram, zonder passagiers en lading.

GewichtAantal RDWPercentage
<600 kilogram00,00%
600-800 kilogram53,55%
800-900 kilogram32,13%
900-1.000 kilogram2316,31%
1.000-1.100 kilogram2114,89%
1.100-1.200 kilogram1913,48%
1.200-1.300 kilogram139,22%
1.300-1.400 kilogram1611,35%
1.400-1.500 kilogram107,09%
1.500-1.750 kilogram2920,57%
1.750-2.000 kilogram10,71%
2.000-2.500 kilogram00,00%
2.500+ kilogram10,71%

Welke kleur van de Alfa Romeo Overige modellen komt het vaakst voor? Onderstaande tabel toont per kleur hoeveel auto's van de Alfa Romeo Overige modellen er zijn geteld op basis van de eigenschap 'eerste kleur' in de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022. Met de 'eerste kleur' van de auto's registreert de RDW alleen hoofdkleuren. Lichtblauw en donkerblauw vallen bijvoorbeeld allebei onder 'blauw' als kleuraanduiding.

KleurAantal RDWPercentage
Rood4229,79%
Grijs2417,02%
Blauw1812,77%
Wit1611,35%
Groen149,93%
Zwart149,93%
Geel53,55%
Onbekend42,84%
Bruin32,13%
Beige10,71%
Crème00,00%
Diversen00,00%
Oranje00,00%
Paars00,00%
Rose00,00%

Onderstaande tabel toont de verschillende types van de Alfa Romeo Overige modellen. De types zijn geteld op basis van de handelsnaam in de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022. De handelsnaam is de benaming van het voertuig zoals de fabrikant deze heeft opgegeven. De handelsbenaming kan afwijken van de aanduiding die op het voertuig te vinden is. Met name voor oudere auto's kunnen er benamingen en schrijfwijzen voorkomen die soms lastig tot het juiste model te herleiden zijn.

MerkTypeAantal RDWPercentage
ALFA ROMEOAR8C SPIDER1712,50%
ALFA ROMEOBERLINA 1750107,35%
ALFA ROMEOAR8C COMPETIZIONE75,15%
ALFA ROMEOALFA ROMEO53,68%
ALFA ROMEO2300 RIO32,21%
ALFA ROMEO93232,21%
ALFA ROMEOAR51 MATTA21,47%
ALFA ROMEOARNA L21,47%
ALFA ROMEODAUPHINE21,47%
ALFA ROMEOF1221,47%
ALFA ROMEOGTC21,47%
ALFA ROMEOO.S.21,47%
ALFA ROMEO-10,74%
ALFA ROMEO--10,74%
ALFA ROMEO01590 CABRIOLET10,74%
ALFA ROMEO0162310,74%
ALFA ROMEO110,74%
ALFA ROMEO1.9 SPIDER10,74%
ALFA ROMEO10.204 200010,74%
ALFA ROMEO1011210,74%
ALFA ROMEO119 A310,74%
ALFA ROMEO156 1.9 JTD 16V CROSSWAGON10,74%
ALFA ROMEO156 2.5 V6 24V10,74%
ALFA ROMEO159SW 1.810,74%
ALFA ROMEO16710,74%
ALFA ROMEO16OO COUPE10,74%
ALFA ROMEO1750 GT VLOCE10,74%
ALFA ROMEO1750-105-4810,74%
ALFA ROMEO200 GTV10,74%
ALFA ROMEO2000 SPRINT10,74%
ALFA ROMEO200GTV10,74%
ALFA ROMEO2300 GT10,74%
ALFA ROMEO2500 SPORT10,74%
ALFA ROMEO2500 SS10,74%
ALFA ROMEO2500 SUPER SPORT10,74%
ALFA ROMEO2500 SUPERLEGGERA10,74%
ALFA ROMEO33 1.5 SL10,74%
ALFA ROMEO75 2.0 C10,74%
ALFA ROMEO90 1.810,74%
ALFA ROMEO90 S 2.510,74%
ALFA ROMEO93010,74%
ALFA ROMEO93610,74%
ALFA ROMEO93710,74%
ALFA ROMEOALFA10,74%
ALFA ROMEOALFA 33 1.3IE10,74%
ALFA ROMEOALFA ROMEO 75 3.0 V610,74%
ALFA ROMEOALFA ROMEO CROSSWAGON10,74%
ALFA ROMEOALFA ROMEO NUOVA SUPER 1.310,74%
ALFA ROMEOALFASUD 1.2N SUPER10,74%
ALFA ROMEOALFETTA GTV 2.0 TURBODELTA10,74%
ALFA ROMEOAMERICA10,74%
ALFA ROMEOAR 10204 00 30410,74%
ALFA ROMEOAR 5110,74%
ALFA ROMEOAR 51 1900 MATTA10,74%
ALFA ROMEOAR0053610,74%
ALFA ROMEOAR5110,74%
ALFA ROMEOAR8C10,74%
ALFA ROMEOBERLINA 180010,74%
ALFA ROMEOBERLINA 200010,74%
ALFA ROMEOBRERA 1.8 TB10,74%
ALFA ROMEOCV200010,74%
ALFA ROMEOF 1210,74%
ALFA ROMEOGIULETTA SPRINT SPECIALE10,74%
ALFA ROMEOGIULIA SUPER 1150910,74%
ALFA ROMEOGIULIETTA BERLINA 750 C10,74%
ALFA ROMEOGIULIETTA SZ10,74%
ALFA ROMEOGIULLIETTA 1.4TB10,74%
ALFA ROMEOGRADUATE10,74%
ALFA ROMEOGUILIA NUOVA SUPER 130010,74%
ALFA ROMEOGUILIETTA 1 4T10,74%
ALFA ROMEOH503810,74%
ALFA ROMEOJULIA 160010,74%
ALFA ROMEOJULIA SPIDER 1.610,74%
ALFA ROMEOJULIA SUPER 1.6 LUSSO10,74%
ALFA ROMEOMAILAND10,74%
ALFA ROMEOMAL5602ED484 15610,74%
ALFA ROMEOMATTA10,74%
ALFA ROMEOMATTA 4X410,74%
ALFA ROMEOR 1090 DAUPHINE10,74%
ALFA ROMEORL SPORT10,74%
ALFA ROMEOROMEO10,74%
ALFA ROMEOROMEO 14710,74%
ALFA ROMEOSC 2000 SPRINT10,74%
ALFA ROMEOSPA 115 A210,74%
ALFA ROMEOSTELVIO 2.0 Q410,74%
ALFA ROMEOTAUNUS 17M10,74%
ALFA ROMEOVUOVA SUPER 130010,74%
ALFA ROMEOZAGATO 130010,74%
ALFA ROMEOZAGATO 1300 GTJUNIOR10,74%
ALFA ROMEOZAGATO 1600 JUNIOR10,74%
ALFA ROMEOZAGATTO JUNIOR10,74%

Welke kleur van de Alfa Romeo Overige modellen komt het vaakst voor? Onderstaande tabel toont per kleur hoeveel auto's van de Alfa Romeo Overige modellen er zijn geteld op basis van de eigenschap 'eerste kleur' in de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022.

KleurAantal RDWPercentage
Rood4229,79%
Grijs2417,02%
Blauw1812,77%
Wit1611,35%
Groen149,93%
Zwart149,93%
Geel53,55%
Onbekend42,84%
Bruin32,13%
Beige10,71%
Crème00,00%
Diversen00,00%
Oranje00,00%
Paars00,00%
Rose00,00%

Onderstaande tabel toont hoeveel auto's van de Alfa Romeo Overige modellen er per zuinigheidslabel in de RDW data van 6 mei 2022 voorkomen.

ZuinigheidslabelAantal RDWPercentage
A00%
B00%
C00%
D00%
E00%
F00%
G00%
Onbekend141100%
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo