Subaru Overige modellen: registratiegegevens

Subaru Overige modellen: registratiegegevens

Informatie over de Subaru Overige modellen in cijfers en grafieken op basis van data van de RDW en andere dataleveranciers. Met uitgebreide registratiegegevens zoals de gebruikte energiebronnen, carrosserievormen, catalogusprijzen, gewichten, kleuren, datums eerste toelating en types van de Subaru Overige modellen. Deze pagina wordt maandelijks met de meest recente gegevens bijgewerkt. Laatst bijgewerkt: 6 mei 2022.
Informatie over de Subaru Overige modellen in cijfers en grafieken op basis van data van de RDW en andere dataleveranciers. Met uitgebreide registratiegegevens zoals de gebruikte energiebronnen, carrosserievormen, catalogusprijzen, gewichten, kleuren, datums eerste toelating en types van de Subaru Overige modellen. Deze pagina wordt maandelijks met de meest recente gegevens bijgewerkt. Laatst bijgewerkt: 6 mei 2022.
Belangrijkste gegevens

Subaru Overige modellenModel gegevens
Aantal actieve registraties206
Jaren eerste toelating1969 t/m 2022
Meest voorkomende kleurGrijs
Meest voorkomende brandstofBenzine
Gemiddelde catalogusprijs€62.956
Gemiddeldvermogen58 kW / 79 PK

Tabel met de belangrijkste gegevens voor de Subaru Overige modellen.

De gegevens in bovenstaande tabel zijn gebaseerd op het kentekenregister van de RDW.


RDW kentekenregistratie:
De gegevens in deze tabel en op diverse andere plaatsen op deze pagina komen uit de kentekenregistratie van de RDW (de Rijksdienst voor het Wegverkeer). Deze dataset bevat voor ieder actief gekentekend voertuig in Nederland een registratie. Door deze gegevens op te schonen en te groeperen is een bron voor de gegevens op deze pagina gemaakt. De mutaties in de RDW data worden maandelijks verwerkt.
Handelsnaam, merk en model:
Het merk en model van de auto zijn afgeleid van het merk en de handelsnaam in de RDW data. De benamingen en andere gegevens zijn met name voor oudere registraties vaak zeer divers en bevatten foutjes. Hierdoor kunnen kleine verschillen bestaan tussen de hier gepresenteerde cijfers en de werkelijke autogegevens. Het aantal verschillende modellen kan in werkelijkheid hoger zijn dan hier in de tabel wordt getoond. Weinig voorkomende en modellen die lang geleden zijn gevoerd worden in enkele gevallen als 1 model tot de "overige modellen" gerekend. Ontbreekt een bepaald model of klopt er iets niet? Neem contact op, wellicht kan dit in de dataverwerking worden aangepast.
Jaren eerste toelating:
De jaren eerste toelating zijn gebaseerd op de vroegste en laatste datum eerste toelating in het register. Dit is de datum waarop de auto voor het eerst op kenteken geregistreerd is. Dit kan ook een buitenlands kenteken zijn.
Auto's naar datum van eerste toelating

De volgende drie grafieken tonen het aantal auto's van de Subaru Overige modellen per registratiemaand, jaar en decennium van de auto's. Het aantal is berekend op basis van de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022. De maanden, jaren en decennia zijn gebaseerd op de datums van eerste toelating in het kentekenregister van de RDW. Dit is de datum waarop de auto voor het eerst op kenteken geregistreerd is. Voor geïmporteerde auto's is deze datum van het buitenlandse kenteken overgenomen.

Registraties per maand


Even geduld alsjeblieft...

de grafiek met het aantal auto's naar registratiedatum per maand wordt geladen!Grafiek met het aantal auto's van de Subaru Overige modellen dat op 6 mei 2022 in de RDW administratie als actief op kenteken geregistreerd stond. De grafiek toont de totalen per maand waarin de kentekenregistratie plaatsvond voor de 12 meest recente maanden.

Registraties per jaar


Even geduld alsjeblieft...

de grafiek met het aantal auto's naar registratiedatum per jaar wordt geladen!Grafiek met het aantal auto's van de Subaru Overige modellen dat op 6 mei 2022 in de RDW administratie als actief op kenteken geregistreerd stond. De grafiek toont de totalen per jaar waarin de kentekenregistratie plaatsvond voor de 20 meest recente jaren.

Registraties per decennium


Even geduld alsjeblieft...

de grafiek met het aantal auto's naar registratiedatum per decennium wordt geladen!Grafiek met het aantal auto's van de Subaru Overige modellen dat op 6 mei 2022 in de RDW administratie als actief op kenteken geregistreerd stond. De grafiek toont de totalen per decennium waarin de kentekenregistratie plaatsvond voor alle beschikbare data.

Voorkomende kleuren


Even geduld alsjeblieft...

de grafiek met de meest voorkomende kleuren wordt geladen!Taartdiagram met de verdeling van het aantal en percentage kleuren zoals bekend voor de personenauto's van de Subaru Overige modellen die op 6 mei 2022 in Nederland voor gebruik op de openbare weg zijn geregistreerd.

Grijs is de meest voorkomende kleur van Subaru Overige modellen. Er zijn momenteel 56 auto's van de Subaru Overige modellen die in het grijs rondrijden. Dat is 27% van het totaal.

Gebruikte brandstof


Even geduld alsjeblieft...

de grafiek met de brandstofsoorten wordt geladen!Taartdiagram met de verdeling van het aantal en percentage soorten brandstof die als energiebron gebruikt worden door de auto's van Subaru Overige modellen. Het betreft alle Subaru Overige modellen personenauto's die op 6 mei 2022 een geldig kenteken hebben.

Benzine is de meest voorkomende brandstof waarmee de auto's van Subaru Overige modellen rondrijden. Er zijn momenteel 200 auto's van Subaru Overige modellen met benzine als energiebron. Dat is 97% van het totaal.

Voorkomende Carrosserievormen


Even geduld alsjeblieft...

de grafiek met de brandstofsoorten wordt geladen!Taartdiagram met de verschijningsvormen van de carrosserie van Subaru Overige modellen (gegevens op basis van de personenauto's die op 6 mei 2022 in de kentekenadministratie van de RDW voorkomen).

De Subaru Overige modellen komt in Nederland het vaakst voor als Stationwagen: Dit is de meest voorkomende carrosserievorm, er zijn 61 auto's van Subaru Overige modellen met stationwagen als type carrosserie (dat is 30%).

Tabellen met gegevens voor de Subaru Overige modellen

Gebruik het filter om een onderwerp te kiezen en de tabel met gegevens over de Subaru Overige modellen voor dat onderwerp weer te geven. Er is keuze uit tabellen met het overzicht van de brandstofsoorten, het aantal cilinders, de carrosserievormen, de registratiedatums, de autogewichten, kleuren, modellen en de zuinigheidslabels.


Onderstaande tabel toont de verschillende soorten brandstof waarop de auto's van de Subaru Overige modellen rijden. Deze gegevens over het type gebruikte brandstof zijn gebaseerd op de RDW data van 6 mei 2022. Elektriciteit is eigenlijk geen brandstof maar een energiebron. Om in dezelfde structuur aan te kunnen geven dat een voertuig voorzien is van een elektromotor is er voor gekozen om in dat geval elektriciteit als brandstof te vermelden.

BrandstofAantal RDWPercentage
Benzine20097%
Benzine+LPG52%
Benzine+Elektriciteit10%
Alcohol00%
Alcohol+Benzine00%
Alcohol+Benzine+CNG00%
Alcohol+Benzine+LPG00%
Alcohol+CNG00%
Alcohol+Elektriciteit00%
Alcohol+LPG00%
Benzine+CNG00%
Benzine+CNG+Elektriciteit00%
Benzine+CNG+LPG00%
Benzine+Elektriciteit+LPG00%
Benzine+LNG00%
CNG00%
CNG+LPG00%
Diesel00%
Diesel+Elektriciteit00%
Diesel+LNG00%
Elektriciteit00%
Elektriciteit+LPG00%
Elektriciteit+Waterstof00%
LNG00%
LPG00%
Waterstof00%

Met welk type carrosserie komt de Subaru Overige modellen het vaakst voor? Onderstaande tabel toont per carrosserie hoeveel auto's van de Subaru Overige modellen er zijn geteld in de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022. De gebruikte types carrosserieën zijn gebaseerd op de Europese standaard aanduidingingen voor het carrosserietype van een voertuig. Deze wordt vastgesteld tijdens de goedkeuring van een voertuig.

CarrosserieAantal RDWPercentage
Bestelwagen00,00%
Cabriolet10,49%
Coupé3014,56%
Hatchback115,34%
MPV3416,50%
Onbekend4421,36%
Pick-uptruck00,00%
Sedan2411,65%
Stationwagen6129,61%
Truckstationwagon10,49%

De catalogusprijs is gebaseerd op informatie van de importeur en is als volgt berekend: netto-catalogusprijs, verhoogd met de BTW en de BPM. BPM staat voor Belasting Personenauto's en Motorrijwielen. Dit is een belasting die eenmalig moet worden betaald door degene die als eerste een personenauto op zijn of haar naam laat registreren. Het registreren van de catalogusprijs is wettelijk verplicht voor voertuigen die vanaf 1 juli 2005 voor het eerst op naam gezet worden.

Werk in uitvoering. Deze pagina is net nieuw. De tabel met catalogusprijzen wordt zo snel mogelijk toegevoegd.


Met hoeveel cilinders komt de Subaru Overige modellen het meest voor? Onderstaande tabel toont per aantal cilinders hoeveel auto's van de Subaru Overige modellen er zijn geteld in de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022. Het aantal cilinders toont van hoeveel cilinders de motor van ieder voertuig is voorzien. Bij zogenaamde wankelmotoren en bij elektrische motoren is dit gegeven niet gevuld. De cilinderinhoud (hier nog niet vermeld, deze wordt binnenkort als aparte tabel toegevoegd) is het totale volume van de verbrandingsruimte van de verbrandingsmotor van het voertuig, uitgedrukt in cm³.

Aantal cilindersAantal RDWPercentage
2.010,49%
3.06933,50%
4.013465,05%
6.020,97%

Onderstaande tabel toont het aantal auto's per jaar van de Subaru Overige modellen. De aantallen zijn bepaald op basis van de 'Datum eerste toelating' in de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022. De datum eerste toelating is de datum waarop de auto voor het eerst op kenteken geregistreerd is. Dit kan ook een buitenlands kenteken zijn. Deze datum is altijd gelijk aan- of vroeger dan- de 'datum eerste afgifte Nederland' die ook in de RDW data bekend is en hier niet getoond wordt. De 'datum eerste afgifte Nederland' is de datum waarop de auto voor het eerst in Nederland op kenteken geregistreerd is. Dit is de datum die aangeeft wanneer het voertuig voor het eerst is geregistreerd (waar ook ter wereld).

JaarAantal RDWPercentage
202210,49%
202052,43%
201931,46%
201820,97%
201731,46%
201631,46%
201520,97%
201310,49%
201010,49%
200920,97%
200820,97%
200620,97%
200520,97%
200452,43%
200310,49%
200110,49%
200020,97%
199831,46%
199794,37%
199673,40%
199562,91%
1994157,28%
199383,88%
1992167,77%
199162,91%
199062,91%
1989115,34%
1988115,34%
1987115,34%
1986199,22%
198573,40%
198452,43%
198394,37%
198241,94%
198152,43%
198031,46%
197810,49%
197720,97%
197610,49%
197320,97%
196910,49%

Onderstaande tabel toont hoeveel auto's van de Subaru Overige modellen er per gewichtsklasse voorkomen. Hiertoe is de eigenschap 'massa ledig voertuig' uit de RDW data van 6 mei 2022 gebruikt. De massa per voertuig is eerst tot een gewichtsklasse gecategoriseerd. Hierbij zijn de gewichtsklassen zo gekozen dat deze over alle voertuigen heen ongeveer even groot zijn. Vervolgens is voor de Subaru Overige modellen geteld hoeveel auto's er per klasse voorkomen. De massa van leeg voertuig is de massa van een voertuig, uitgedrukt in kilogram, zonder passagiers en lading.

GewichtAantal RDWPercentage
<600 kilogram20,97%
600-800 kilogram62,91%
800-900 kilogram2612,62%
900-1.000 kilogram6933,50%
1.000-1.100 kilogram3416,50%
1.100-1.200 kilogram3215,53%
1.200-1.300 kilogram31,46%
1.300-1.400 kilogram10,49%
1.400-1.500 kilogram178,25%
1.500-1.750 kilogram125,83%
1.750-2.000 kilogram00,00%
2.000-2.500 kilogram41,94%
2.500+ kilogram00,00%

Welke kleur van de Subaru Overige modellen komt het vaakst voor? Onderstaande tabel toont per kleur hoeveel auto's van de Subaru Overige modellen er zijn geteld op basis van de eigenschap 'eerste kleur' in de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022. Met de 'eerste kleur' van de auto's registreert de RDW alleen hoofdkleuren. Lichtblauw en donkerblauw vallen bijvoorbeeld allebei onder 'blauw' als kleuraanduiding.

KleurAantal RDWPercentage
Grijs5627,18%
Blauw3918,93%
Wit3416,50%
Rood3316,02%
Groen2110,19%
Zwart94,37%
Beige41,94%
Bruin41,94%
Geel20,97%
Crème10,49%
Diversen10,49%
Oranje10,49%
Paars10,49%
Onbekend00,00%
Rose00,00%

Onderstaande tabel toont de verschillende types van de Subaru Overige modellen. De types zijn geteld op basis van de handelsnaam in de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022. De handelsnaam is de benaming van het voertuig zoals de fabrikant deze heeft opgegeven. De handelsbenaming kan afwijken van de aanduiding die op het voertuig te vinden is. Met name voor oudere auto's kunnen er benamingen en schrijfwijzen voorkomen die soms lastig tot het juiste model te herleiden zijn.

MerkTypeAantal RDWPercentage
SUBARU1.8XT 4WD TURBO167,77%
SUBARUE WAGON 4WD SDX U9146,80%
SUBARUE12 MINIBUS 4WD K6125,83%
SUBARUE WAGON SDX U9115,34%
SUBARUE WAGON 4WD SDX94,37%
SUBARUCROSSTREK83,88%
SUBARU1.6 DL K673,40%
SUBARU1.6 GL K662,91%
SUBARU1.8 XT 4WD TURBO K662,91%
SUBARUE1252,43%
SUBARU1.3 DL41,94%
SUBARU1.6 GL41,94%
SUBARU1.8 GL K641,94%
SUBARU1.8 XT 4WD TURBO41,94%
SUBARUASCENT41,94%
SUBARUE10 DX41,94%
SUBARU1.6 SRX31,46%
SUBARU1.8 GLF HARDTOP AUTOMATIC31,46%
SUBARU1300 DL31,46%
SUBARU1600 GLF-531,46%
SUBARUE10MINIBUS S631,46%
SUBARUIMPREZA 2.5T WRX31,46%
SUBARU1.6 GL520,97%
SUBARU1.8 4WD GL K620,97%
SUBARU1.8 GL B620,97%
SUBARU1400 HARDTOP20,97%
SUBARU1600 GLF20,97%
SUBARUBL/BP20,97%
SUBARUE12 MINIBUS 4WD K920,97%
SUBARUGSR COUPE20,97%
SUBARUSAMBAR20,97%
SUBARU1 8 GL 4WD TURBO10,49%
SUBARU1.8 4WD10,49%
SUBARU1.8 4WD XT TURBO AUTO10,49%
SUBARU1.8 GL10,49%
SUBARU1.8XT 4WD TURBO B610,49%
SUBARU130010,49%
SUBARU1400 COUPE GL10,49%
SUBARU160010,49%
SUBARU1600 DL10,49%
SUBARU1600 DL AUTOMATIC10,49%
SUBARU1600 GFT10,49%
SUBARU1800 4WD STATIONWAGON10,49%
SUBARU1800 GLF10,49%
SUBARU1800 GLF AUTOMATIC10,49%
SUBARU1800/4WD GL10,49%
SUBARU36010,49%
SUBARUABA-RC210,49%
SUBARUBAJA10,49%
SUBARUBAJA 2.510,49%
SUBARUBT10,49%
SUBARUBT BAJA10,49%
SUBARUCBA RC110,49%
SUBARUCROSS TREK10,49%
SUBARUCROSSTRACK10,49%
SUBARUE 10 DX10,49%
SUBARUE 1210,49%
SUBARUE-KY3 VIVIO10,49%
SUBARUE-WAGON10,49%
SUBARUE-WAGON SDX10,49%
SUBARUE12 4WD DX10,49%
SUBARUE12 4WD SDX10,49%
SUBARUE12 MINIBUS 4WD10,49%
SUBARUFA10,49%
SUBARUFORESTER 2.0I AWD10,49%
SUBARUGC/GF10,49%
SUBARUGD/GGS10,49%
SUBARUGM10,49%
SUBARUIMPREZA 2.5 WRX10,49%
SUBARUIMPREZA AWD 2.5 TS10,49%
SUBARUIMPREZA PREMIUM10,49%
SUBARUIMPREZA XV10,49%
SUBARULEGACY 2.5 GT S AWD10,49%
SUBARUOUTBACK AWD PREMIUM 4DR CRSSOVER10,49%
SUBARUSTI10,49%
SUBARUSTI T25 MK110,49%
SUBARUSUBARU10,49%
SUBARUSUBARU 1 8 4WD (AK5) SUPER10,49%
SUBARUSUBARU 1800 STATION 4WD S10,49%
SUBARUSUBARU E12 KJ8 WAGON 4WD10,49%
SUBARUSUBARU LIBERO E1210,49%
SUBARUSUBARU STI10,49%
SUBARUXT 4WD10,49%

Welke kleur van de Subaru Overige modellen komt het vaakst voor? Onderstaande tabel toont per kleur hoeveel auto's van de Subaru Overige modellen er zijn geteld op basis van de eigenschap 'eerste kleur' in de RDW voertuiggegevens van 6 mei 2022.

KleurAantal RDWPercentage
Grijs5627,18%
Blauw3918,93%
Wit3416,50%
Rood3316,02%
Groen2110,19%
Zwart94,37%
Beige41,94%
Bruin41,94%
Geel20,97%
Crème10,49%
Diversen10,49%
Oranje10,49%
Paars10,49%
Onbekend00,00%
Rose00,00%

Onderstaande tabel toont hoeveel auto's van de Subaru Overige modellen er per zuinigheidslabel in de RDW data van 6 mei 2022 voorkomen.

ZuinigheidslabelAantal RDWPercentage
A00%
B00%
C00%
D00%
E00%
F10%
G00%
Onbekend205100%
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo