Lentiz VMBO - Kastanjedal in Maassluis

Leerlinggegevens per schooljaar
Voor Lentiz VMBO - Kastanjedal in Maassluis zijn helaas geen leerlinggegevens bekend.

Bekijk de gegevens van het schoolbestuur en eventuele andere scholen die onder hetzelfde bestuur vallen.

Kaart met scholen in de omgeving
Lentiz VMBO - Kastanjedal (nummer 1 op de kaart) met de dichtstbijzijnde scholen.
Download hier een schat aan informatie over het onderwijs in de gemeente via de download website van OpenInfo.nl. Heel veel bronnen handig gecombineerd in diverse Excel documenten.


Lentiz VMBO - Kastanjedal biedt voortgezet onderwijs van het type "VBO / MAVO" met de denominatie "Bijzonder". Er zijn 16 scholen met "Lentiz" in hun naam.

Advertentie:

Personeelsgegevens

Er zijn voor de Lentiz VMBO - Kastanjedalsnaam helaas geen gegevens over het aantal personeelsleden per jaar bekend.

Personeel naar dienstverband
Personeel in tijdelijke of in vaste dienst

Er zijn voor de Lentiz VMBO - Kastanjedalsnaam helaas geen gegevens over de onderverdeling naar dienstverband bekend. Gegevens van DUO over het personeel onderverdeeld naar de aard van het dienstverband van personeel (in vaste of tijdelijke dienst). Gebruik het filter boven de grafiek om de data in aantal personen of in FTE (voltijdsmedewerkers) weer te geven.

Personeel naar geslacht

Er zijn voor de Lentiz VMBO - Kastanjedalsnaam helaas geen gegevens over het percentage vrouwelijke en mannelijke personeelsleden in personen of FTE bekend. Bekijk meer personeelsgegevens op de pagina over het onderwijsbestuur Lentiz Onderwijsgroep.

Personeel per functiegroep

Er zijn voor de Lentiz VMBO - Kastanjedalsnaam helaas geen gegevens over de onderverdeling naar functiegroep bekend. Gebruikte functiegroepen: 1 - Onderwijsgevend personeel, 2 - Onderwijsondersteunend personeel (OOP/OBP), 3- Leraren in opleiding (LIO), 4 - Directie & 5 - Functiegroep onbekend. Onbekend is gebruikt als er minder dan 5 medewerkers in een groep voorkomen. En als de functiegroep van de dienstverbanden vanuit de salarisadministratie niet aan DUO is aangeleverd.

Personeel naar leeftijd
Percentage medewerkers per leeftijdsgroep

Er zijn voor de Lentiz VMBO - Kastanjedalsnaam helaas geen gegevens over het percentage personeelsleden per leeftijdsgroep beschikbaar. Overzicht van het percentage personeelsleden in personen of FTE per leeftijdsgroep. Er zijn 7 leeftijdsgroepen gedefinieerd. De eerste groep begint bij ‘jonger dan 15 jaar’ en loopt met stappen van 10 jaar uit tot de laatste leeftijdscategorie die eindigt bij ‘65 jaar en ouder’.

Personeel naar FTE percentage
Percentage medewerkers per werktijdfactor

Er zijn voor de Lentiz VMBO - Kastanjedalsnaam helaas geen gegevens over het percentage personeelsleden naar FTE percentage bekend. FTE is een rekeneenheid. 1 FTE staat voor 1 voltijdsmedewerker. Dat is iemand die een volledige werkweek werkt. FTE is Engels voor ‘fulltime-equivalent’. Er zijn 3 categorieën voor het FTE percentage gedefinieerd. Dit zijn: 1 - personen met een betrekkingsomvang tussen de 0 en 0,5 FTE, 2 - personen met een betrekkingsomvang tussen de 0,5 en 0,8 FTE & 3- personen met een betrekkingsomvang die meer is dan 0,8 FTE.

Onderzoek door de onderwijsinspectie

Voor deze vestiging is geen recent onderzoek van de onderwijsinspectie bekend. Voor het bestuur van de school zijn wel inspectieresultaten gepubliceerd:

Type onderzoekResultaatDatumInspectieObject
Oordeel over het financiële beheerVoldoende10 januari 2023Toezicht BestuurStichting Lentiz Onderwijsgroep, samenwerkingsstichting voor BVE en VO in het Westland en de Nieuwe Waterweg Noord
KwaliteitszorgEnAmbitieGoed10 januari 2023Toezicht BestuurStichting Lentiz Onderwijsgroep, samenwerkingsstichting voor BVE en VO in het Westland en de Nieuwe Waterweg Noord
Financieel beheerVoldoende6 maart 2020Onderzoek BestuurStg. Lentiz Onderwijsgroep, s.w.s. voor BVE/VO ih Wl/NWN
ContinuïteitVoldoende6 maart 2020Onderzoek BestuurStg. Lentiz Onderwijsgroep, s.w.s. voor BVE/VO ih Wl/NWN
RechtmatigheidVoldoende6 maart 2020Onderzoek BestuurStg. Lentiz Onderwijsgroep, s.w.s. voor BVE/VO ih Wl/NWN
Kwaliteitszorg en ambitieGoed6 maart 2020Onderzoek BestuurStg. Lentiz Onderwijsgroep, s.w.s. voor BVE/VO ih Wl/NWN
KwaliteitszorgVoldoende6 maart 2020Onderzoek BestuurStg. Lentiz Onderwijsgroep, s.w.s. voor BVE/VO ih Wl/NWN
KwaliteitscultuurGoed6 maart 2020Onderzoek BestuurStg. Lentiz Onderwijsgroep, s.w.s. voor BVE/VO ih Wl/NWN
Verantwoording en dialoogGoed6 maart 2020Onderzoek BestuurStg. Lentiz Onderwijsgroep, s.w.s. voor BVE/VO ih Wl/NWN
Oordeel over de financiële continuïteitVoldoende17 april 2014Toezicht BestuurStichting Lentiz Onderwijsgroep, samenwerkingsstichting voor BVE en VO in het Westland en de Nieuwe Waterweg Noord

De gegevens van de onderwijsinspectie zijn het meest recent bijgewerkt op 1 oktober 2023. Bekijk de onderliggende inspectierapporten op de website van de Inspectie van het Onderwijs.

Advertentie:

Gegevens van deze schoolvestiging

Vestigingsnaam: Lentiz VMBO - Kastanjedal.

BRIN en vestigingsnummer: 31MD01.

Denominatie: Bijzonder.

Soort onderwijs: VBO / MAVO.

Schoolnaam: Lentiz Revius Lyceum.

Schoolbestuur: Lentiz Onderwijsgroep. Bestuursnummer: 31137.

Adres: Kastanjedal 2, 3142AP, Maassluis. Gemeente Maassluis, Zuid-Holland. Telefoon: .

Website van de school: geen internetadres bekend.

Organisatiestructuur: Lentiz VMBO - Kastanjedal is 1 van de 4 vestigingen in het voortgezet onderwijs binnen de school Lentiz Revius Lyceum. En 1 van de 16 voortgezet onderwijs vestigingen binnen het bestuur Lentiz Onderwijsgroep. Daarbij vallen er 3 verschillende scholen binnen dit bestuur. Er zijn 980 vestigingen in het voortgezet onderwijs met deze organisatiestructuur met meer dan 1 vestiging bij 1 school en meerdere scholen binnen het bestuur (op een totaal van 1.625 voortgezet onderwijs schoolvestigingen).

Download alle informatie!
Download hier alle gegevens voor het primair onderwijs in gemeente Maassluis via de download website van OpenInfo.nl. Meer dan 25 bronbestanden handig gecombineerd in 1 Excel document met alle schoolverstigingen voor de gemeente.

Download alle informatie over het (voortgezet) onderwijs in de gemeente gemeente Maassluis. Overzichtelijk met alle onderwerpen voor alle scholen en alle jaren. In meerdere duidelijke Excel sheets met filters en grafieken.

Download!

Advertentie:

Middelbare school Lentiz VMBO - Kastanjedal ligt in de buurt Bomendal

Hier zie je 2 van de meer dan 100 onderwerpen die op de pagina over de buurt Bomendal getoond worden: (1) Het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar. En (2) het aantal bij de politie gemelde misdrijven per 1.000 inwoners per jaar.

Inkomen in de buurt Bomendal
€24.000 bruto per inwoner per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de inkomensgegevens worden geladen!Bevolking, inkomen: gemiddeld bruto inkomen per inwoner per jaar.

Misdrijven in de buurt Bomendal
31 per 1.000 inwoners per jaar


Heel even geduld alsjeblieft...

de buurtgegevens worden geladen!Misdaad per buurt: aantal misdrijven totaal per 1.000 inwoners per jaar.

Gebruikte open data bronnen

Voor de informatie over middelbare scholen op deze pagina zijn verschillende bronnen over het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs gecombineerd. Veel van de bronnen hebben een aparte dataset per jaar. In totaal zijn meer dan 10 data bestanden gebruikt. Deze bestanden komen van de Dienst Uitvoering Onderwijs en van de Onderwijs inspectie. Zie de bronbeschrijving voor meer informatie:

Bronbeschrijving
Gerelateerde informatie

Bekijk het overzicht van de 6 middelbare scholen in de gemeente Maassluis op de overzichtspagina voor Maassluis.

Inspireer anderen en deel deze pagina:
Deel deze pagina: