Corona aantal positieve tests per dag voor 30 Europese landen (tabel en grafiek)

Corona aantal positieve tests per dag voor 30 Europese landen (tabel en grafiek)

Overzicht van het aantal positieve Corona testgevallen per dag voor de 30 landen in de Europese Economische Ruimte (EER). De gegevens worden dagelijks met de meest recent beschikbare data van het ECDC bijgewerkt. Meest recent was dit op 23 januari 2022.
Overzicht van het aantal positieve Corona testgevallen per dag voor de 30 landen in de Europese Economische Ruimte (EER). De gegevens worden dagelijks met de meest recent beschikbare data van het ECDC bijgewerkt. Meest recent was dit op 23 januari 2022.
Gegevens per land: tabel met positieve testgevallen

Onderstaande tabel toont het aantal personen dat positief op Corona is getest. Gegevens per dag en per land in de Europese Economische Ruimte. Zie de tekst onder de tabel voor een verdere toelichting bij de data. Door op een kolomnaam te klikken worden de rijen in de tabel gesorteerd. De tabel kan gefilterd worden door de naam van een land in het zoekveld in te voeren. Klik op een landnaam om de pagina met alle informatie voor dat land weer te geven.

Toelichting op de tabel:

Bovenstaande tabel toont het aantal personen dat positief op Corona is getest (de "bevestigde besmettingen"). Gegevens per dag en per land in de Europese Economische Ruimte (dit zijn alle landen in de Europose Unie alle samen met Liechtenstein, Noorwegen en IJsland). Gebaseerd op de dagelijkse cijfers van het Europese Centrum voor ziekte preventie en controle (ECDC, European Centre for Disease Prevention and Control). De gegevens zijn het meest recent bijgewerkt op 23 januari 2022. Het ECDC heeft de data tussen 23 december 2021 and 2 januari 2022 niet bijgewerkt. Op 3 januari 2022 is het totaal aantal gevallen voor deze hele periode gepubliceerd. Dit totaal is gelijkelijk over de dagen in deze periode verdeeld. Het ECDC kon de werkelijke aantallen per dag helaas niet meer leveren. De data in deze tabel is zo actueel mogelijk en wordt dagelijks met nieuwe cijfers van het ECDC bijgewerkt. De tabel is het meest recent bijgewerkt op 23 januari 2022. Bekijk ook: de tabel met Corona statistieken per land wereldwijd.

Tabelgebruik:

  • Zoek in de tabel met het zoekveld rechtsbovenin de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Corona statistieken
Grafiek met het dagelijkse aantal positieve testgevallen per land

Gebruik onderstaand filter om de grafiek voor een land naar keuze weer te geven:


Heel even geduld alsjeblieft...

...de data worden geladen en de grafiek met de gegevens uit bovenstaande tabel wordt zo snel mogelijk weergegeven...

Allecijfers.nl
Bovenstaande grafiek toont het aantal positieve testgevallen per dag per land. De getoonde data zijn de dagelijkse cijfers van het Europese Centrum voor ziekte preventie en controle (ECDC, European Centre for Disease Prevention and Control). De gegevens zijn het meest recent bijgewerkt op 23 januari 2022 en worden getoond voor de afgelopen 90 dagen.

Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo