Adressen in de gemeente Texel

Advertentie:

Toelichting op de tabel met adressen in de gemeente Texel:

Bovenstaande tabel toont alle unieke combinaties van openbare ruimtes, woonplaatsen, wijken en buurten in de gemeente Texel. De huisnummers, postcodes en het aantal adressen zijn van toepassing op de per rij getoonde gebieden. Bekijk de volgende achtergrondinformatie:

  • De gegevens over openbare ruimtes komen uit de BRT van het Kadaster van 9 juli 2024. Nederland kent zeven soorten openbare ruimten: weg, water, spoorbaan, terrein, kunstwerk (civiel-technisch werk), landschappelijk gebied en administratief gebied. Bekijk de definities bij het begrip openbare ruimte voor meer informatie.
  • Één straat kan in meer dan één woonplaats, wijk of buurt voorkomen. De adressen komen uit de BAG van het Kadaster van 9 juli 2024. Zie deze toelichting. De adressen zijn toegekend aan buurten op basis van de geografische buurtindeling van het CBS van 2023.
  • Gebieden in Nederland: beschrijving van de betekenis van gemeenten, woonplaatsen, wijken en buurten voor het verzamelen van gegevens in Nederland.

Download een Excel document met alle volledige adresgegevens voor de gemeente Texel. Het document heeft voor ieder individueel adres een aparte rij. De Excel tabel is daarom veel langer dan de tabel op deze pagina waar de huisnummers zijn gecombineerd. De rij toont de straat, het huisnummer met eventuele toevoegingen, de postcode in 6 posities en de woonplaats. Per adres wordt ook de bijbehorende buurtcode getoond. Bovendien zijn er diverse extra gegevens aan de adressen toegevoegd zoals het energielabel en de gemiddelde WOZ woningwaarde voor de postcode en de buurt waar het adres in ligt. Met het (al geactiveerde) Excel filter kunnen zeer eenvoudig alle adressen voor 1 of meer buurten getoond worden. Er is ook een download met alle adressen voor heel Nederland.

Tabelgebruik:

  • Zoek in de tabel met het zoekveld rechts bovenin de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Op kleine schermen: Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Postcode data
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina:
Deel deze pagina: