Bekijk ook: opvallend verschil tussen de beursprijzen en de consumentenprijzen voor gas!

Overzicht van de 230 kinderopvanglocaties in de gemeente Smallingerland

Overzicht van de kinderopvanglocaties in de gemeente Smallingerland. Met gegevens over het type locatie en het aantal kindopvangplaatsen. En met een verwijzing naar de wijk en buurt waar de kinderopvang zich bevindt.
Overzicht van de kinderopvanglocaties in de gemeente Smallingerland. Met gegevens over het type locatie en het aantal kindopvangplaatsen. En met een verwijzing naar de wijk en buurt waar de kinderopvang zich bevindt.
Toelichting op de tabel met kinderopvanglocaties:

Bovenstaande tabel toont de kinderopvanglocaties in de gemeente Smallingerland. De kinderopvanggegevens zijn bijgewerkt op 3 oktober 2022. Er wordt onderscheid gemaakt in 4 soorten kinderopvangvoorzieningen:

1. BSO (buitenschoolse opvang): er zijn 22 BSO locaties in de gemeente Smallingerland.

2. KDV: (kinderdagverblijf, tot 2018 ook peuterspeelzaal genoemd): er zijn 28 KDV locaties in de gemeente Smallingerland.

3. VGO (voorziening voor gastouderopvang): er zijn 178 VGO locaties in de gemeente Smallingerland.

4. GOB (gastouderbureau): er zijn 2 gastouderbureau's in de gemeente Smallingerland (deze bieden geen eigen opvangplaatsen, deze bureau’s bemiddelen voor de gastouders).

Bekijk ook de top 10 kinderopvanglocaties die het meest dichttbij een basisschool liggen op de pagina's per basisschool. De gegevens komen uit het Landelijk Register Kinderopvang. Het Landelijk Register Kinderopvang bevat informatie over kindercentra, gastouderbureaus en voorzieningen voor gastouderopvang.

Tabelgebruik:

  • Zoek in de tabel met het zoekveld rechts bovenin de tabel. De rijen van de tabel worden hiermee gefilterd zodat alleen rijen waar de zoekterm in voorkomt getoond worden.
  • Sorteer de inhoud van de tabel door op de kolomtitels te klikken.
  • Blader door de tabel met de knoppen rechtsonder de tabel.
  • Verschuif de tabel horizontaal om alle kolommen te zien (de 1e kolom blijft vast in beeld staan).
Definities
Interessant? Blijf op de hoogte!

Ontvang een e-mail als de informatie is bijgewerkt. Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat.

Inschrijven
Bedankje voor "alle cijfers"

Jouw steun in de vorm van een donatie (bijvoorbeeld voor een kopje koffie) of het verder bekend maken van AlleCijfers door deze pagina met anderen te delen is van harte welkom!

Inspireer anderen en deel deze pagina!:

Facebook logo

LinkedIn logo

Twitter logo